1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

No prostě - válka je vůl. Starší si to možná pamatují z jedné písničky z šedesátých let(tuším). Katastrofou je, když se mezi sebou vyvražďují Slované !

Největší radost z toho mají samozřejmě příznivci náboženství, jejichž představitelé neustále napadali Evropu, Osmani Rusko, apod.

V historii je to nyní bohužel dáno. Rusko napadlo Ukrajinu. Válka se vede na území Ukrajiny a jak je pro ruskou armádu zvykem, tak neválčíme, ale likvidujeme.

Doktrína spálené země. Bez ohledu na to, zda útočíme, nebo ustupujeme.

Je mi líto. Jak hluboko může "člověk" klesnout.

1

Hehe, dezoláti tak rádi čtou fórum a přispívají do diskuze, proč my nedezolati nečteme jejich blabolící média a nic tam nepíšeme do komentů? Asi proto, že fórum píše zajímavé články a informuje o dění ve světě, ale dezolátní média obsahují jen nečitelné bláboly 🤪

18
Před 1 rokem

Souhlas. Má pravdu kterou nechce nikdo slyšet. Fandím lidem kteří jsou normální .

34
Před 1 rokem
František Pokorný

Kdo jsme normální? V blázincích tvrdí všichni chovanci, že jsou normální

2
Před 1 rokem

🤣🤣🤣

2
Před 1 rokem

Zelenskyj je vyčůránek a šašek a Ukrajina je bazén korupce a bludů. To si myslí hodně našich občanů, kteří si umí odpovědět na dosud zkrývané otázky. Proč se mohlo stát to, co se dnes na UA děje?

13
Před 1 rokem
Anna Havlová

Prigožin už to vysvětlil proč ta válka začala.Žádná ochrana rusáků na Ukrajině.Ale Ruští oligarchové chtěli rozkrádat nerostné bohatství Ukrajiny.Ta ochrana a ti nacisti jsou jen zástěrka.A proruští blbové jim to žerou.

3
Před 1 rokem

To co tady píšeš ty písemku o paní Rédové,tak by jsi se měl spíše omluvit!!!!!To co paní napsala je pravda,jen Vy se snažíte vše překroutit,ty vlez do p.......!!!!!!Je mi z Vás zle ty písemku!!!!!

1
Před 1 rokem
Jiří Bittner

Omlouvám se,mělo být pisálku.

Před 1 rokem

Za to že říká pravdu je dezolatka?

Ukrajinci utíkají před válkou a teď tam jezdí na dovolenou i s dětmi? Dost divné i pro vás

zaslepené ukrouše!

24
Před 1 rokem
Josef Pepa

Kdyby tady nebyli lidé jako vy, tak by zde nemuseli pracovat Ukrajinci.Protože, ty kdyby zde nedělali, tak se snad žádná větší stavba nepostaví.Jděte na stavby a zajímejte se o to, kdo tady staví vy chytráku od klávesnice. Kdo by prováděl želeřázářskou výztuž, betonáže a ostatní těžké práce.Lidé jako vy, ty si jdou pro podporu a pak zde kecají a vytvářejí dusno.Ukrajinské ženy pracují rovněž v ne lukrativních provozech, jako jsou prádelny, směnné provozy,kde češky již pracovat nechtějí.Nemohu zde vyjmenovávat všechny obory, včetně úklidů, kde to Ukrajinci obsadili.Místo , aby jste vyslovil uznání tak špiníte ,vy špíno.A ,že jedou domů? Vy sice nejezdíte asi nikam, s vaším rozhledem, ale ti lidé jedou domů, do své vlasti, za příbuznými.A co slyším, tak většinou se chtějí po válce vrátit domů.A naši lidé v několika vlnách útěků za hranice, nacházeli také podporu v těchto státech.Sám jsem to zažil ve Francii.A se žádnou takovou nenávistí jako nyní u nás ,jsem se tam nesetkal, vy odpade.

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Paní Rédlovou neznám a ani její úvahy, ale nadpis článku je v něčem pravdivý ať se na mě ukrajinští fanatičtí podporovatelé nezlobí.

20
Před 1 rokem

Třeba pukněte vzteky je to pravda Zelí je vyčůránek , zná slova já chci já chci hnus

54
Před 1 rokem
Marta Černá

Vše dělá ve prospěch svého lidu. Klaním se před takovým vyčuránkem.... O vás bych neopřel ani smeták, urazil bych jej.

26
Před 1 rokem

Takze hajlovani, uctivani valecnych zlocincu, hakove krize vytetovane na tele a vrazdeni civilistu vcetne deti po roce 2014, to uz se muze ? To jako fakt?

21
Před 1 rokem
Ivan Holkup

Ano pane, ve skvelem milovanem rusku se tu muze a to davno pred rokem 2014

14
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt