No prostě - válka je vůl. Starší si to možná pamatují z jedné písničky z šedesátých let(tuším). Katastrofou je, když se mezi sebou vyvražďují Slované !
Největší radost z toho mají samozřejmě příznivci náboženství, jejichž představitelé neustále napadali Evropu, Osmani Rusko, apod.
V historii je to nyní bohužel dáno. Rusko napadlo Ukrajinu. Válka se vede na území Ukrajiny a jak je pro ruskou armádu zvykem, tak neválčíme, ale likvidujeme.
Doktrína spálené země. Bez ohledu na to, zda útočíme, nebo ustupujeme.
Je mi líto. Jak hluboko může "člověk" klesnout.
Hehe, dezoláti tak rádi čtou fórum a přispívají do diskuze, proč my nedezolati nečteme jejich blabolící média a nic tam nepíšeme do komentů? Asi proto, že fórum píše zajímavé články a informuje o dění ve světě, ale dezolátní média obsahují jen nečitelné bláboly 🤪
Souhlas. Má pravdu kterou nechce nikdo slyšet. Fandím lidem kteří jsou normální .
Kdo jsme normální? V blázincích tvrdí všichni chovanci, že jsou normální
🤣🤣🤣
Zelenskyj je vyčůránek a šašek a Ukrajina je bazén korupce a bludů. To si myslí hodně našich občanů, kteří si umí odpovědět na dosud zkrývané otázky. Proč se mohlo stát to, co se dnes na UA děje?
Prigožin už to vysvětlil proč ta válka začala.Žádná ochrana rusáků na Ukrajině.Ale Ruští oligarchové chtěli rozkrádat nerostné bohatství Ukrajiny.Ta ochrana a ti nacisti jsou jen zástěrka.A proruští blbové jim to žerou.
To co tady píšeš ty písemku o paní Rédové,tak by jsi se měl spíše omluvit!!!!!To co paní napsala je pravda,jen Vy se snažíte vše překroutit,ty vlez do p.......!!!!!!Je mi z Vás zle ty písemku!!!!!
Omlouvám se,mělo být pisálku.
Za to že říká pravdu je dezolatka?
Ukrajinci utíkají před válkou a teď tam jezdí na dovolenou i s dětmi? Dost divné i pro vás
zaslepené ukrouše!
Kdyby tady nebyli lidé jako vy, tak by zde nemuseli pracovat Ukrajinci.Protože, ty kdyby zde nedělali, tak se snad žádná větší stavba nepostaví.Jděte na stavby a zajímejte se o to, kdo tady staví vy chytráku od klávesnice. Kdo by prováděl želeřázářskou výztuž, betonáže a ostatní těžké práce.Lidé jako vy, ty si jdou pro podporu a pak zde kecají a vytvářejí dusno.Ukrajinské ženy pracují rovněž v ne lukrativních provozech, jako jsou prádelny, směnné provozy,kde češky již pracovat nechtějí.Nemohu zde vyjmenovávat všechny obory, včetně úklidů, kde to Ukrajinci obsadili.Místo , aby jste vyslovil uznání tak špiníte ,vy špíno.A ,že jedou domů? Vy sice nejezdíte asi nikam, s vaším rozhledem, ale ti lidé jedou domů, do své vlasti, za příbuznými.A co slyším, tak většinou se chtějí po válce vrátit domů.A naši lidé v několika vlnách útěků za hranice, nacházeli také podporu v těchto státech.Sám jsem to zažil ve Francii.A se žádnou takovou nenávistí jako nyní u nás ,jsem se tam nesetkal, vy odpade.
Paní Rédlovou neznám a ani její úvahy, ale nadpis článku je v něčem pravdivý ať se na mě ukrajinští fanatičtí podporovatelé nezlobí.
Třeba pukněte vzteky je to pravda Zelí je vyčůránek , zná slova já chci já chci hnus
Vše dělá ve prospěch svého lidu. Klaním se před takovým vyčuránkem.... O vás bych neopřel ani smeták, urazil bych jej.
Takze hajlovani, uctivani valecnych zlocincu, hakove krize vytetovane na tele a vrazdeni civilistu vcetne deti po roce 2014, to uz se muze ? To jako fakt?
Ano pane, ve skvelem milovanem rusku se tu muze a to davno pred rokem 2014