A ne snad? Tam ať táhnou odkud přišli. Když můžou jet na dovolenou domů tak ať tam už i zůstanou!!! Boj probíhá na východě a to jen v určitých oblastech. Darmožroti
Neuveritelne! mozna by vam prospeno kdyby vam vybombardovali barak a ostatni by vam nadavali o jste to za darmoslapa a vyzirku
To dala ta paní divnou informaci světu, hodně divnou, nějak mi to nekoresponduje s fakty, které ze všech stran slyšíme po celém světě. To vypadá, jako kdyby ta paní byla buď vědma, nebo blázen. Ale obojí se vymyká průměru.
Ta paní je zcela normální, což se nedá říct o některých figurách naší vlády.
Proč se lidem co řìkajì pravdu řìká dezinformátoři trochu to zavání totalitou
Ta je tu dávno.Proto se mažou komentáře co se jim nehodí.Píši z vlastni zkušenosti,již několikrat mě smazali a zablokovali na 10 dní.
Odkaz
A chápete co? Konkrétně!
Na každém šprochu pravdy trochu. A navíc není tajemstvím, že byl prošetřovan a skončil by ve vězení kdyby nezačala válka. Tak proč ji neprotahovat nechce žádné mírové jednání. Jen zbraně a prachy
Co dodat paní Wellnerová, jen snad to, že se moje mamka narodila na Ukrajině ve vesnici s názvem Ruská Mokrá. A pro Vaši informaci vedle je vesnice Německá Mokrá.
Tak co na to vážená ??? Dále mi za to nestojíte abych vás urážel. Víte kulový.
A víte, že mne to vůbec nezajímá?
Těším se na moment až Zelenský už nebude potřebný pro zájmy cizích mocností,jeho derniéra se blíží.....
To se můžeš těšit, ale je ti to prd platný, utřeš nudli jako vždy.
Nadpis " Zelenskyj je vyčuránek a šašek a Ukrajina je bazén korupce a bludů ".
A kdo to dokáže vyvrátit že to tak není ?
Jenže proč to vyvracet? Nijak to nemění na skutečnosti, že Rusko bezdůvodně a proti jakýmkoliv morálním, právním a lidským zákonům zaútočili, okradl a povrazdilo velkou část Ukrajiny.
A jo, dá se to vyvrátit - urážka prezidenta napa
Nejlepší jsou takoví flastenci,kteří zdrhnou za lepší groš do zahraničí.A další perla,před ovidem jme o těchto stvoření vubec neslyšeli,a to byl systém stejný.
Tak buď ji zavřete pro dezinformace anebo pokud je na jejich komentářích nějaká opodstatnění tak se uklidněte byl jste někdo na Ukrajině!!? JÁ ano
Zavírat lidi by chtěla ta jejich strana. Naštěstí ji lidi už prokokli, dokonce i polovina flastenců jim utekla k Peterkové a Zítkovi