1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

A ne snad? Tam ať táhnou odkud přišli. Když můžou jet na dovolenou domů tak ať tam už i zůstanou!!! Boj probíhá na východě a to jen v určitých oblastech. Darmožroti

17
Před 1 rokem
Petrli Novák

Neuveritelne! mozna by vam prospeno kdyby vam vybombardovali barak a ostatni by vam nadavali o jste to za darmoslapa a vyzirku

19
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

To dala ta paní divnou informaci světu, hodně divnou, nějak mi to nekoresponduje s fakty, které ze všech stran slyšíme po celém světě. To vypadá, jako kdyby ta paní byla buď vědma, nebo blázen. Ale obojí se vymyká průměru.

29
Před 1 rokem
Eva Buresova

Ta paní je zcela normální, což se nedá říct o některých figurách naší vlády.

31
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Proč se lidem co řìkajì pravdu řìká dezinformátoři trochu to zavání totalitou

33
Před 1 rokem
Pavel Hubený

Ta je tu dávno.Proto se mažou komentáře co se jim nehodí.Píši z vlastni zkušenosti,již několikrat mě smazali a zablokovali na 10 dní.

9
Před 1 rokem

Odkaz

www.seznam.cz
Petr Hora – komentář
Chápu, že pro mnohé naše "vlastence" je Zelenskyj lump. My měli přece jiné prezidenty ! Beneš se podřídil v roce 1938 diktátu z Mnichova a pak zdrhnul ze země. Hácha v roce 1939 podepsal v Berlíně...
2
Před 1 rokem
Petr Hora

A chápete co? Konkrétně!

4

Na každém šprochu pravdy trochu. A navíc není tajemstvím, že byl prošetřovan a skončil by ve vězení kdyby nezačala válka. Tak proč ji neprotahovat nechce žádné mírové jednání. Jen zbraně a prachy

13
Před 1 rokem

Co dodat paní Wellnerová, jen snad to, že se moje mamka narodila na Ukrajině ve vesnici s názvem Ruská Mokrá. A pro Vaši informaci vedle je vesnice Německá Mokrá.

Tak co na to vážená ??? Dále mi za to nestojíte abych vás urážel. Víte kulový.

Před 1 rokem
Kocourcaron

A víte, že mne to vůbec nezajímá?

Před 1 rokem

Těším se na moment až Zelenský už nebude potřebný pro zájmy cizích mocností,jeho derniéra se blíží.....

22
Před 1 rokem
Irenav Vrbova

To se můžeš těšit, ale je ti to prd platný, utřeš nudli jako vždy.

7
Před 1 rokem

Nadpis " Zelenskyj je vyčuránek a šašek a Ukrajina je bazén korupce a bludů ".

A kdo to dokáže vyvrátit že to tak není ?

35
Před 1 rokem
Václav Kříž

Jenže proč to vyvracet? Nijak to nemění na skutečnosti, že Rusko bezdůvodně a proti jakýmkoliv morálním, právním a lidským zákonům zaútočili, okradl a povrazdilo velkou část Ukrajiny.

A jo, dá se to vyvrátit - urážka prezidenta napa

17
Před 1 rokem

Nejlepší jsou takoví flastenci,kteří zdrhnou za lepší groš do zahraničí.A další perla,před ovidem jme o těchto stvoření vubec neslyšeli,a to byl systém stejný.

7
Před 1 rokem

Tak buď ji zavřete pro dezinformace anebo pokud je na jejich komentářích nějaká opodstatnění tak se uklidněte byl jste někdo na Ukrajině!!? JÁ ano

8
Před 1 rokem
Petr Kytlický

Zavírat lidi by chtěla ta jejich strana. Naštěstí ji lidi už prokokli, dokonce i polovina flastenců jim utekla k Peterkové a Zítkovi

5
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt