1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

To nemusí nějaká Rédlová šířit ....

Stačí se podívat co se děje na Ukrajině ...

Korupce a utěky vládních činitelů jsou na denním pořádku ...

22
Před 1 rokem
Jiří Šenkyřík

a co Moskva, soudruhu? dupají?

Před 1 rokem

A nemá snad pravdu? Promiňte ale sledovala jsem ji

za covidu. Co řekla tak tady bylo vždy do půl roku.

Zatím co Forum24 tady nepřetržitě lže jako slavná vláda.

739
Před 1 rokem
Alexandra Skrbková

Ano, jednotliví ministři jako hlavní dezinformátoři a lháři. A s nimi se neděje nic a neodpovídají za nic. Tak jako každý skladník, prodavačka, apod. Přitom ve vládních rozhodnutích jde o desítky miliard. Manželka byla "honěná" za špatné zaokrouhlení o korunu finančákem.

16
Před 1 rokem

Promiňte s kým kolaboruje ? Není snad zaručena svoboda slova ? Naše vláda nám zaplavila sklady Ukrajinským obilím ,které není pro lidskou spotřebu , to nejsou bludy ? Jenže naše soudy by do toho nešly. V Ukrajině je korupce hodně velká, o tom nikdo nepochybuje . Zelenskyj dělal šaška a že je na peníze , je již známo.

505
Před 1 rokem
Antonín Valčík

Svoboda slova znamená, že můžu mít jiný názor na svíčkovou a na blondýnky než ty. Ale svoboda není šíření lži, že v mikroskopu najde bičíky po vakcíně , takové mega lži není svoboda slova. V hodnocení prezidenta Ukrajiny ses úplně odepsal a dostal ses na úplné dno.

Rusko -142. místo na světě v korupci, Ukrajina 124. Stačí to takto ?

113
Před 1 rokem

A není to vše náhodou pravda?Vždyť Zelenskyj je povoláním herec a komediant,a ty skandály kdy se provalilo že UA poslanci si za peníze ze západu kupují drahé auta a nemovitosti.A nebo nás tahle nezávislá mediální žumpa bude přesvědčovat že se nic takového nestalo.A naivní čtenáři to sežerou zase i s navijákem?😀😀

379
Před 1 rokem
Petr Krch

Proč tu jsi? Odstěhuj se do zaslíbené země zvané rusko,kup si automatickou pračku,protože to tam neznají a neotravuj tu.

131
Před 1 rokem

Peťka je co za pošuka, dodnes jsem o ní neslyšel🙄ale pravda taky je, že po nich nikterak nepátrám

32
Před 1 rokem
Vlastik Hanuš

To bude asi tím, že většina rozumných lidí dělá něco rozumnějšího než pátrat po takových individuích.

30
Před 1 rokem

Plno názvosloví - zelenský nezchudnul - je tedy vyčuraný, šašek je jeho povolání, ukrajina korupční je-to asi nikdo nepopírá - bázen bludů musí každý zvážit sám, o tom že by někdo z čr koĺaboroval média zatím neinformovali, tudíž mi vychází že o rédlové nás forum dezinformuje, zlepšete se, mimochodem nebyl zelenský zvolen ukrajinci jako totální laik v politice, proto že hlásal ukončení války na donbase?

68
Před 1 rokem
Zdenek Jirek

Ale ono to vypadá že ji ukončí

4
Před 1 rokem

Sympatizantům Rusácka nic jiného než hloupé pomluvy nezbývá, neb "vše jde podle plánu". Ruské zločiny může obhajovat jen psychopat, nebo blázen.

64
Před 1 rokem
Vladimír Matěna

A co dělali vlastní lidem v autonomních oblastech.Kdo nosí fašistické symboly, kdo chodí v nacistických uniformách, kdo oslavuje Banderu a tím činy jeho soukmenovců?Takže zřejmě jste psychopat Vy.Tím nechci obhajovat agresi Rusů,ale být alespoň trochu objektivní.

7
Před 1 rokem

Nečetl jsem více než rázné titulky . Žádnou Rédovou sice neznám ale hned mi bylo jasné , co bude v článku následovat , obvinění , dehonestace a zatracení až za hrob .Bez možností obrany .Dnes zcela běžná novinářská a demokratická praxe. Tak doufám , že jsem neudělal chybu , že se nemýlím ?

155
Před 1 rokem
Karel Vlček

.....jak jinak jste přece na Forum 24

70
Před 1 rokem

Pan Jandourek očividně manipuluje.

Kennedy nemusel bombardovat Havanu, protože Chruščov od svého záměru ustoupil. Ne tak USA od svého záměru popichovat Ukrajinu proti Rusku a přisouvat NATO neustále blíž k Moskvě !!!

Za utrpení Ukrajinců mnohou jednoznačně USA, jejich vazalové ze Západu a loutky jako Zelenskij. Historie to jednou prokáže.

94
Před 1 rokem
Jaroslav Kadera

Takže za Protektorát mohl kdekdo jen ne Hitler?

Před 1 rokem

Rédová? To je co?

Po Liskové další zhmotnění ryzí mentální retardace, které svou přešlechtěnou nenávist k naší euroatlantické civilizaci doplňuje obsedantně-kompulzivním lezením pod ruská záda?

Podle diskuse vidím, že má i své fanouškovské stádo, které se umí na podporu ruZZáckých mentálně retardovaných entit zorganizovat 🤗

33
Před 1 rokem
Lukáš Klazar

Abys nezzzzakopnul Klazzzzare 😆😄

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt