To nemusí nějaká Rédlová šířit ....
Stačí se podívat co se děje na Ukrajině ...
Korupce a utěky vládních činitelů jsou na denním pořádku ...
a co Moskva, soudruhu? dupají?
A nemá snad pravdu? Promiňte ale sledovala jsem ji
za covidu. Co řekla tak tady bylo vždy do půl roku.
Zatím co Forum24 tady nepřetržitě lže jako slavná vláda.
Ano, jednotliví ministři jako hlavní dezinformátoři a lháři. A s nimi se neděje nic a neodpovídají za nic. Tak jako každý skladník, prodavačka, apod. Přitom ve vládních rozhodnutích jde o desítky miliard. Manželka byla "honěná" za špatné zaokrouhlení o korunu finančákem.
Promiňte s kým kolaboruje ? Není snad zaručena svoboda slova ? Naše vláda nám zaplavila sklady Ukrajinským obilím ,které není pro lidskou spotřebu , to nejsou bludy ? Jenže naše soudy by do toho nešly. V Ukrajině je korupce hodně velká, o tom nikdo nepochybuje . Zelenskyj dělal šaška a že je na peníze , je již známo.
Svoboda slova znamená, že můžu mít jiný názor na svíčkovou a na blondýnky než ty. Ale svoboda není šíření lži, že v mikroskopu najde bičíky po vakcíně , takové mega lži není svoboda slova. V hodnocení prezidenta Ukrajiny ses úplně odepsal a dostal ses na úplné dno.
Rusko -142. místo na světě v korupci, Ukrajina 124. Stačí to takto ?
A není to vše náhodou pravda?Vždyť Zelenskyj je povoláním herec a komediant,a ty skandály kdy se provalilo že UA poslanci si za peníze ze západu kupují drahé auta a nemovitosti.A nebo nás tahle nezávislá mediální žumpa bude přesvědčovat že se nic takového nestalo.A naivní čtenáři to sežerou zase i s navijákem?😀😀
Proč tu jsi? Odstěhuj se do zaslíbené země zvané rusko,kup si automatickou pračku,protože to tam neznají a neotravuj tu.
Peťka je co za pošuka, dodnes jsem o ní neslyšel🙄ale pravda taky je, že po nich nikterak nepátrám
To bude asi tím, že většina rozumných lidí dělá něco rozumnějšího než pátrat po takových individuích.
Plno názvosloví - zelenský nezchudnul - je tedy vyčuraný, šašek je jeho povolání, ukrajina korupční je-to asi nikdo nepopírá - bázen bludů musí každý zvážit sám, o tom že by někdo z čr koĺaboroval média zatím neinformovali, tudíž mi vychází že o rédlové nás forum dezinformuje, zlepšete se, mimochodem nebyl zelenský zvolen ukrajinci jako totální laik v politice, proto že hlásal ukončení války na donbase?
Ale ono to vypadá že ji ukončí
Sympatizantům Rusácka nic jiného než hloupé pomluvy nezbývá, neb "vše jde podle plánu". Ruské zločiny může obhajovat jen psychopat, nebo blázen.
A co dělali vlastní lidem v autonomních oblastech.Kdo nosí fašistické symboly, kdo chodí v nacistických uniformách, kdo oslavuje Banderu a tím činy jeho soukmenovců?Takže zřejmě jste psychopat Vy.Tím nechci obhajovat agresi Rusů,ale být alespoň trochu objektivní.
Nečetl jsem více než rázné titulky . Žádnou Rédovou sice neznám ale hned mi bylo jasné , co bude v článku následovat , obvinění , dehonestace a zatracení až za hrob .Bez možností obrany .Dnes zcela běžná novinářská a demokratická praxe. Tak doufám , že jsem neudělal chybu , že se nemýlím ?
.....jak jinak jste přece na Forum 24
Pan Jandourek očividně manipuluje.
Kennedy nemusel bombardovat Havanu, protože Chruščov od svého záměru ustoupil. Ne tak USA od svého záměru popichovat Ukrajinu proti Rusku a přisouvat NATO neustále blíž k Moskvě !!!
Za utrpení Ukrajinců mnohou jednoznačně USA, jejich vazalové ze Západu a loutky jako Zelenskij. Historie to jednou prokáže.
Takže za Protektorát mohl kdekdo jen ne Hitler?
Rédová? To je co?
Po Liskové další zhmotnění ryzí mentální retardace, které svou přešlechtěnou nenávist k naší euroatlantické civilizaci doplňuje obsedantně-kompulzivním lezením pod ruská záda?
Podle diskuse vidím, že má i své fanouškovské stádo, které se umí na podporu ruZZáckých mentálně retardovaných entit zorganizovat 🤗
Abys nezzzzakopnul Klazzzzare 😆😄