1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 dny

Jaký je rozdíl mezi fašouny a komouši? Obojí spojuje nenávist! Jedny rasová a druhé třídní!🤮🤮🤮👎

16
Před 7 dny
Jiří Smetana

A Putinem a Trumpem?

5
Zobrazit další reakci
Před 8 dnyUpraveno

Zelenskyj by se mě více ovládat - tak to je teda pecka. Ať ti co to mektají uvedou, kdy a jak se neovládal? Že když do něj docela sprostě šili ti dva """, tak potichu odpovídal, že to není pravda nebo se nějak bránil nařčení. Já neviděla, že by se nějak rozlíti a řval na ty své neurvalé protivníky, nebo že by nebyl uctivý. Jen se divím, že si pomohl k nadlidskému ovládání jen jediným slovem suka, ale ani to nebylo viditelně zaznamenáno, aby rozbouřilo vody. Tak už dejte pokoj pisálci.

18
Před 8 dnyUpraveno

To, co se před několika dny v pracovně Bílého domu odehrálo, vyrazilo dech všem slušným lidem. Místo aby tam byla snaha zastat se Ruskem napadené a decimované Ukrajiny, došlo k pravému opaku. Ukrajina, takto oběť agrese, byla v přímém přenosu vystavena urážení a ponižování.Toto nechutné divadlo zinscenovali pro své voliče za přítomnosti médií Trump a Vance. Ten, kdo tvrdí, že se pan prezident Zelensky měl víc ovládat, by měl napřed něco podobného zažít na vlastní kůži. Ano, jistě by bylo bývalo šťastnější, kdyby se pan Zelensky nenechal vyprovokovat buranstvím a sprostotou Trumpa a Vance, ale tím, že by si nechal kálet na skloněnou hlavu by určitě nezabodoval. A to, že členové strany Stačilo se semkli kolem Trumpa a nehodlají bránit a pomáhat oběti agrese, to mne nepřekvapuje. Víc mne překvapuje, že pro komunisty byla USA celá desetiletí velký kapitalistický nepřítel, což už pro ně obratem ruky zase neplatí.

21
Před 7 dny

Měl by tam taky platit ,,vyšší princip". Snad se tam najde zase nějaký hlavně už na podruhé úspěšnější, národní hrdina! Než si z vás Putin s jejich pomocí nadělá otroky pod pohrůžkou atomovou bombou. A nakonec stačí že jednomu z nich úplně přeskočí.

3
Před 8 dny

Trump je dolarový miliardář, který reprezentuje zájmy dalších dolarových miliardářů. Jeho politika je až krajně antisociální. Z toho mála, kterým se snaží federální vláda v USA pomáhat chudým lidem, většinu odebere. Jeho kroky snižují daně nejbohatším a zvyšují daně všem ostatním. Díky jeho rozhodnutím také rostou ceny základních životních potřeb – potraviny, energie, bydlení, zdravotní péče. Umí to ale s davem, tím se vyznačoval i Hitler, „génius průměrnosti“. U nás ho podporují lidé, kteří jsou zhusta v nejnižších příjmových kategoriích a volí komunisty a populisty, kteří jim stále slibují, že náklady na život klesnou a podpora státu stoupne. Komunistům nikdy nešlo o chudé, ale vždy o moc a vlastní koryta. Stejně tak i ostatním populistickým protisystémovým stranám a hnutím.

„… tuze mi bylo třeba nikoli polemizovat s komunismem, nýbrž hájit se sám před sebou z toho, že nejsem komunistou a proč jím nemohu být. Bylo by mi lehčeji, kdybych jím byl. Žil bych v domnění, že přispívám co nejřízněji k nápravě světa; domníval bych se, že stojím na straně chudých proti bohatým, na straně hladových proti žokům peněz; věděl bych, jak o čem smýšlet, co nenávidět, čeho nedbat. Místo toho jsem jako nahý v trní: s holýma rukama, nekryt žádnou doktrínou, cítě svou bezmoc pomoci světu a nevěda často, jak chránit své svědomí. Je-li mé srdce na straně chudých, proč u všech všudy nejsem komunistou?

Protože jsem na straně chudých.“

ČAPEK, Karel. Kritika slov ; O věcech obecných čili zoón politikon. 1. souborné vyd. Praha : Československý spisovatel, 1991. s. 56

7

Jak se to stalo, že komunisti milují prezidenta státu, který byl v době jejich tyranie nejhorším synonymem buržoazního imperialismu. Ono to bude tím, že jim dnes už imperialismus až tak nevadí.

7

Představa voličů extrémní levice a pravice, jež je ve Stačilo! je jasná: Zelenský má být poslušný otrok, který příjme kapitulaci.

10

Tahle společnost která si říká demokracie musí pořád někoho škatulkovat, jste na omylu. Demokracie je především tolerance,to mnoho pisálků asi nepochopí.

Před 8 dnyUpraveno

Článek s tímto titulkem není hoden ke čtení. Není hoden k diskusi. 🙂

8
Veronika Gebouská

Tak proč do té diskuse přispíváte? No, pravda, vy jste se klasicky zmohla jen na lhaní a urážku média, protože argumentace nejste schopna.

7

A co těch chybějících 10 procent, to jsou Stačilo-zrádci?

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt