Duka možná ani neví o té nenávisti k Zemanovi, nikdo mu to neřekl (ze slušnosti), diskuse pod články nečte, místo internetu se modlí. A Zemanovu virózu mu již odpustil nebo zapoměl. Takový starý člověk může mít i Alzheimera.
Koukněte se na to foto ještě jednou. Myslíte, že se tam Duka cítil dobře? A na té předchozí, vedle rozjařené Bohdalky, stejně? Copak asi viděl na druhé straně, kam se, jaksi "chtě nezúčastněně", díval ...?
Proč média stále chrlí informace o tomto lihem nasáklém individuu? Zaslouží dohnít svůj bídný život v zapomnění za zdmi své LDN.
Média nezačala nic chrlit. To si zaplatil občan Zeman reklamu na jeho sci-fy brožůrku.
Zeman byl symbolem.....Pouze pro některé občany, je potřeba doplnit a nepaušalizovat. To není demokratické, ale populistické.
Máte do jisté míry pravdu: Zeman JE symbolem úpadku.
Totální hnus. 😕
Nevím, nevím.....ale Duka stál vždy pevně na zemi , na rozdíl od svých kritiků, a nikdy se sám přehnaně nehájil..ale ani neustupoval... i když ne vždy to vypadalo na první pohled líbivě., je svůj
Je vidět, že dominikáni nejsou morálně zatížení takovým hnojem, jako je zdejší politická žumpa... Mají můj obdiv a vděk...
Ještě to se zdejší církví není tak špatné, jak se hovoří, najdou se i výjimky...
Ovšem nemůže být pochyb o tom, že o osobnostech, které se Zemanem slavily, je známo, že jim to na rozdíl od těch, co je pomlouvají - pálí. Osobnosti, kterým to nepálí se podle mě shromažďují kolem Fóra 24. Tyto osobnosti umí jen pomlouvat. Čímž se zřejmě snaží spojovat národ.
Člověče nešťnastnej, komu z těch exotů to pálí?
Když jsem vyčůranej, neznamená, že mi to pálí.
Jaké "byl symbolem úpadku" ?! Zeman se nyní nachází v období bezmoci (ale i bez moci) a přesto kolem sebe dál šíří urážky a ubohosti! Jeho úpadek pokračuje, jen posluchačů kvapem ubývá...!
Prokremelský stařík Zeman a Duka jsou jedna ruka. Co asi na toho Duku mají, že jim tak zobá z ruky? Nebo mu opravdu už přeskočilo.
Chtěl bych se zeptat autora,kolik vydal knih? Kolikrát byl prezident,nebo předsedou vlády?
Nebo je to jenom článek zamindrákovaného ťulpase za peníze?
Myslím, že autor v článku píše o zamindrákovaném ťulpasovi, který byl jednou premiérem, a dvě funkční období strávil (bohužel) v prezidentském úřadě. Předpokládám, že autor buď dostal honorář, anebo výplatu - pokud je zaměstnancem redakce.
Duka by ve Vatikánu mohl zařídit, aby byl Milda v dohledné době blahořečen a za života svatořečen.