Tak to je drsné.
Dominikáni se distancují od Dominika...
Zdaleka ne tak drsné (ještě slabé slovo),ale zcela jasné.
Zeman je symbolem morálního úpadku především jeho voličů. Zpovykaných a zmanipulovaných, nevzdělaných a nevzdělatelných hlupáků. Viďte, moji milí?
Lukeš je toho zářným příkladem!
Ta trapnost je způsobena letitou intelektuální nedostatečnosti Dominika Duky.
Kupodivu - dominikán... A nádoba prázdná.
Ne, nehledejme "názory", nehledejme "úmysly". On je "jenom" hloupý.
Tož stejně tak jako jemu podobní Duka se veze palubě českého zaprděného dezolátství. Věru "tradiční" pozice. : )
...
Proti blbosti ovšem protestovat můžeme. S pokrčenými rameny a nejlíp i s úsměvem arcibiskupa Berana, který na tu tlupu shlíží z portrétu.
Ale kuš.
Duka není hloupý, ani Zeman není – zatím – úplný idiot.
Ano, zlu mohou sloužit - a slouží – i lidé inteligentní.
Nechybí jim IQ, leč něco nesnadno měřitelného: mravnost a čest.
Takže tak.
Sloužil-li tehdejší primas Duka Zemanovi v Lánech soukromou mši sv. - dva dny po jeho účasti na Konvičkově dezolátské demonstraci, tak je třeba říct, že arcibiskup i katolická církev mají podíl na Zemanově úpadku. To píšu coby praktikují katolický křesťan a pomocník v kostele.
A je-li pravda, že Duka je jakási šedá eminence české biskupské konference, tak o to je to smutnější.
Zeman mně nechává v klidu, koneckonců zůstává svůj a jiný už nebude. Ale Duka, to je na pozvracení se. V NZ čteme o tom, jak se ze Šavla stal Pavel. Obracení sv. Pavla. U Duky je to obrácení v opačném gardu. Z disidenta se stal vypasený, pýchou se dmoucí prelát, který by mohl klidně představovat biskupa “tlustého jako káď” ve Vávrově Janu Husovi. A pokud vím, Zeman katolík není a nebyl žádný příznivec restitucí církevních majetků. Duka, vězněný komunisty, se paktuje s předsedkyní KSČM. Je to stejné, jako kdyby dejme tomu někdo z rodiny Gabčíků asistoval při křtu knihy “Žila jsem s válečným zločincem” od Liny Heydrich.
Přesně popsáno.
Bylo potřeba taková slova vyřknout a publikovat.
Děkuji panu profesorovi Fošumovi.
Ještě k osobě Dominika Duky: Býval dobrým člověkem a knězem - Odkaz
Už není, viz např. Odkaz
A je to s ním horší a horší; místo Kristu slouží Mamonu, stále otevřeněji. 😕
Prosím všechny čtenáře: Neposuzujte podle jednoho hnilobou zachváceného stromu celý les: Duka není Církev Svatá.
Navíc ještě žije, ještě pořád má možnost nahlédnout hloubku svého pádu, má možnost učinit pokání, zachránit svou duši.
Takže tak.
Za vás se pane Richard pomodlím. Ale zároveň, neházejme perly vepřům. Podupou je a zničí.
Kniha se měla jmenovat "Spiknutí proti českému občanu aneb jak jsem se propil z Moskvy až do nemocnice."
Mimochodem, paní Bohdalová, opravdu vám to zato stálo?
Bohdalce určitě ano, líbačka všech prezidentů, komoušů, zemaňáků atd.
To by byl zázrak aby tam nechyběla Bohdalova. 😅
Dobraka zase dali v Motole do pořádku tak si dá zase cigáro a začal hned trousit svojí dobrotu.Strasne zlý člověk. Doktory z Motola žalovat nebude?
Dominikáni se distancují od Dominika. A to si říkají křesťané?
Tak bude i zapsán v dějinách co symbol morálního úpadku o tom jsem přesvědčen.Nikdy by se nemělo zapomenout že právě lidi ,,tohle,,mohou vynést až na hrad.Před podobnou volbou budeme stát příští rok i s lidmi co tohle umožnili a to mě optimismu nepřidá.