Docílí jen toho, že je čím dál více lidí bude mít za vyžírky. Svět se mění, ale nemalá část zemědělců přemýšlí a hospodaří jako v 60. letech minulého století.
To ,ze je na zemedelstvi navazano plno dalsich odvetvi ,to ze zemedelci odvadi dane a zivi statni aparat ,ti nevadi?
Dobrý den. V době vlády agenta Babiše protestovali 100 tisíce občanů na náměstích bez OMEZENÍ občanů. Příjížděli jsme vlaky, autobusy a po vlastní ose parkujíce před Prahou a na náměstí jsme jeli MHD. Dnes "protestují" zemědělci a svými polními "mercedesy" budou OKUPOVAT 20. března města. Vzhledem k tomu co jsem napsal MOJI PODPORU NEMAJÍ. Hezký zbytek dnešního dne přeji všem občanům České republiky.🤔.
A agent Babiš tenkrát arogantně zesměšňoval demonstranty, že se šli na náměstí a na Letnou opalovat a poslechnout muziku.
Na Václaváku bylo 120 000 lidí, na Letné 280 000 lidí.
Mou podporu zemědělci, stávkující s velkopodnikatelem Jandejskem, svazovým Pýchou a agrárníkem Doležalem, také nemají.
No pokud je to koordinované na evropské úrovni, to již asi nejde přezíravě označit dle premiéra za "zlovolné" jednání českých zemědělců. Tento "signál" mu pod nos asi nepůjde.
Zajímalo by mne, kdo toto zaplatí? Nakolik tyto demonstrace a vyjížďky traktory přes celou republiku prodraží nám všem potraviny.
Stát jim přidal miliardy, ale jezedáci budou mít stále málo a budou stávkami vydírat.
Madam, možná vás za ten .aktivismus vaše okolí chválí, pokud se vám tedy nesmějí. 🤪Nicméně ,,jezedáci'' to už opravdu .nejsou. i když zemědělská družstva fungují různě po Evropě. Zato možná, kdybyste se míň vyjadřovala k tématům, o nichž nic nevíte, dařilo.by se vám lépe zastírat vlastní hloupost.
Jeden příspěvek, co jsem tu v diskuzním foru četl, mě zaujal:"....Jen tak dál zemědělci. Ukažte vládě, že všechno dělá špatně. Demisi!..."
Příspěvek mě zaujal nejen tím, jak často je vykřikován, jen s nějákými obměnami, ale i jeho formulací. Ta v podstatě poukazuje na blíže nejmenovanou skupinu lidí, která využívá zemědělce jako užitečné idioty, kteří budou dělat jejich "špinavou práci" a škodit státu. Škodit s cílem podrýt naší vládu, tím destabilizovat náš stát a nás všechny. Slova jako ,"... VŠECHNO! špatně....demisi...", je slyšet už dlouho od Babiše a Babišovců, Vrábelů, SPD, komunisty konče.
Ale nakonec, za vším hledej "rusa".
Pokus o vydírání, ať už jde o náš stát či EU, buduje špatný precedent. A tak mám vás, "traktoristy", také očekávat, že budete volat po demisi vlády, kvůli zastavení produkce pralinek, lentilek nebo špíně v pražských ulicích?
Proboha! Ať už přestanou dělat bordel a jdou něco dělat!!! Evidentně se jim ty výlety do Prahy, kterou devastují 🚜🚜🚜, zalíbily. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Pan min Výborny sliby se mají plnit nejenom o vánocích.hnojem zavést celou strakov. a filaju dát na vrchol hnoje jako kohouta . Mu nic špatného nepřeji ale polívka je nejlepší z kohouta který vyrostl má hnoji
Jj, nejlepší jsou ti stávkující agrobaroni...
Kdo to je agro baron?
Jen jim dejte zablokuj tě celou pra ...Dokud nepodaji demysi.