Je mi nevolno už z toho, že je oba vidím. Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Nakonec si jejich voliči uvědomí, že jejich strategie je kontraproduktivní.
Mě je nevolno z toho jak tady podporujete tu zlodějskou pětikoalici a vůbec si neuvědomujete jak s Vámi ořou a Vy všichni co jim fandíte jste jak ovce.
25085: Do politiky jsem nechtěl, ve žvanírně se jen blábolí, nekecáme, makáme! ANO LÍP doba v praxi!
Co lidi vede k tomu, že volí sociopata a nácka, destrukci, dluhy, populismus a zlo, nikdy nepochopím.
Znám takové lidi , v mé blízkosti je jich několik . Můžete jim to vysvětlovat kolem dokola , je to houby platné ! Mozek je vytunelovanej Babišem a pávice je pro ně spasitelka ! Je to marný , marný , marný !!!
Bláboliš žvaní a žvaní a žvaní. Parlamentní "žvanírna" v praxi.
Žvanil se ve žvanírně evidentně nakonec docela našel...
Ještě že o dalších volbách už nebude kandidovat a opustí politický život, jak sám řekl. Nebo ne a opět lhal, jak má ve zvyku?
Šílený cholerik zase mluví československy,budiž co je horší demagogicky ,mluve o miru ,kdo by mu oponoval mluvit o miru,mluvime všichni a co se stane ? Ukončí Rusko agresivní valku na Ukrajině ? Vysvětli nam to komunista iliardář ,oligarcha ruského typu ? On má jediný zájem ziskat moc a podnikat s celou ekonomikou Česka ! Výsledky budou i ve svěřeneckém fondu,znatelné!
Nekvič a zalez Bubeníčku.
Ten patri do Bohnic
Poprosím jednu posteľ pre kamaráta Fica👍Tam si môžu hrkútať😂
Bohužel už oni sami argumentují výzkumy ,jak dopadnou volby a proto stupňuji komediivesněmovně ! Předvolební kampáň za statní penize! A Rudí khmerove ,důchodci ,dezoláti náckove komunisté tomu tleskaji jsou nadšeni ! Jen nevim z čeho ,ziskaji moc a co dál ? Směr Moskva ? Nebo jen boj EU ?
Musím se ohradit, jsem tak důchodce a nikdy se nedám koupit za pár grošíků od prolhaného STBáka Bureše. Prolhaný STBák Bureš má ve vlastnictví více jak třetinu potravinářského trhu, však jen Vodňanské kuře 342 % zisku a další jeho firmy ve stovkách zisku, jen Lovochemie, která zásobuje zemědělce chemii a hnojivy 1225% zisk, to lehko majetek za rok 2022 Burešovi narostl o 62,3miliard. A duté koblihy mu jen tleskají a nepřemýšlí, kam prolhaný STBák tento stát svoji dluhovou politikou zavedl. Prolhaného STBáka můhou podporovat jen STBáci, komouši, duté koblihy, morálně pokleslí a hospodská lůza (jak např.novináři nazvali diskutující v Karviné v hospodě).
Moji milí, mohu vám jen závidět. Více než hodinový orgasmus, to se mi nikdy nepoštěstilo. Ale nezávidím vám to, užívejte si.
To je pravda, hodina je hodně dlouhá doba 🙂)
"Hoďte na ty dva exoty deku" ..., jsou to neuvěřitelná politováníhodná individua ...
Bohužel, vážení. Tenhle psychopat sem nespadnul z Marsu...je výsledkem křiváren a podrazů, kterých se voličích dopouštěli Otcové zakladatelé Klaus, Zeman a spol....Opoziční smlouva a jiné hrůzy...a - bohužel - tenhle blb ty hlasy nakonec dostane a bude fakt ouvej....
Co kecáš? A kde byl ten Babiš celou tu dobu?? No on ty prachy kasíroval. Takže takovou konstrukci může vysmolit jen jedinec, který musí nosit čepici přes uši, aby průvan v kebuli nevedl k tomu, že bude pískat jak lokomotiva ze starých časů.