1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

Konecne ten estebak pochopil,ze ho tady nechceme.ze je opozdenej jsem vedel ,ala takle moc.co chce se slovakama,kteri se sami vyrazuji ze slusne spolecnosti.mame jim padnout do naruce.udrzovat mrtve vztahy a kamaradit se s privrzenci ruska.uz se na to trese bures a spol.jeho koste vondracek bude mit vodku zdarma a bude spolu s ficem a orbanem utuzovat vztahy.dekuji nechci.kdyz lidi toto nechapou a mysli si ze bures vse zaridi,zlevni a bude tu blahobyt,tak se hluboce pletou.vydela jenom on a jeho agrofert a on se bude chlubit jak ma telefon na vsechny.pritom si plet vrbetice s utokem na zbozi,snazil se delat vse,ale vysledkem byl pouze zmatek.ten umi pouze lhat ,pobirat dotace a oblbovat lidi.

11
Před 2 měsíci

„Tady historicky mě chce někdo zlikvidovat, protože tady vadím,“ uvedl Babiš. Paranoia slováků je stejná co to tedy chce proč se dere k moci když mu ubližujeme.??Jede přesně ve stopách Fica už jen chybí nějaké obvinění .

2
Před 2 měsíci

V jednom po 14letech řek bláboliš pravdu , vadí a to hodně alespoň mě stbák bureš vadí !

5
Před 2 měsíci

Jeden za 18, druhý bez dvou za dvacet. Běžte do háje všichni. U nás je jediný problém. Morální a schopní lidé stojí v ústraní a do vedení státu se ženou psychopati a zmetci, kterým jde jen o vlastní kapsu. A pokud se toto nezmění, pořád se tady budou střídat tihle šíbrové jako apoštolové na kolotoči a každý si potáhne pro sebe, co se mu zrovna nabízí. A je to vidět už od místních zastupitelstev. Dostali jsme se na úroveň toho dravého západního kapitalismu, a to se vším všudy, i s poklesem morálky, prosazováním zvrhlých ideologií apod. Jo, pach peněz je silný.

3
Před 2 měsíci

"Já kandiduju v Moravskoslezském kraji, tam jsou všichni sportovci."

"My chceme znovu motýle."

"A já by v Lysé nad Labem na výstavě."

"Já nevím. Asi v žaludku."

Soudruh generální tajemník ÚV ANO (čti "Ú Vé Á eN Ó") je ukázkovým příkladem pro rčení "Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí."

A jeho nohsledi dělají všechno pro to, aby se mu vyrovnali.

Kdo chce mít takový materiál ve vládě?

2
Před 2 měsíciUpraveno

Tady historicky mě chce někdo zlikvidovat, protože tady vadím,“ uvedl Babiš.

Toto už před ním řekl jeho bratr Fico.

Nám historicky tady vadily tvorové typu Husáka ,Biľaka a jim podobných.

8
Před 2 měsíci

„Naši lidi jsou sportovci. Já kandiduju v Moravskoslezském kraji, tam jsou všichni sportovci,“ řekl Andrej Babiš. Který sport reprezentuje Aleš Juchelka z Ostravy ? Sumo ?

4
Před 2 měsíci

Chcú "HO" likvidovať! To aby si soudruzi burešofci zřídili Andrejovy milice. Pudlík Haf-Haf-Flíček by mohl být jejich óbergupen-bača. Hodila by se i nějaká ta Andrey-júgent v čele se zasložilým svazákem kytaristou von Draczkem...

5
Před 2 měsíci

Andreji, kup si jízdenku do Bratislavy a jeď, zpátky ni krok - to znáš dobře.

62
Před 2 měsíci
Josef Málek

Přesně, jízdenku jednosměrnou.

26
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 měsíci

Jsem rád,že se Babiše bojíte jako čert kříže,už aby to bylo,strašpytlové,nemůžu se dočkat.VIVAT BABIŠ.

24
Před 2 měsíci
Antonín Posmyk

My se mu smějeme, jestli jste to dosud nepochopil.. Naopak babiš se (zdá se!) Bojí Nás! ... proč by jinak tak kňučel..? ''vivat''! Ukvičenec,-)))

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt