Konecne ten estebak pochopil,ze ho tady nechceme.ze je opozdenej jsem vedel ,ala takle moc.co chce se slovakama,kteri se sami vyrazuji ze slusne spolecnosti.mame jim padnout do naruce.udrzovat mrtve vztahy a kamaradit se s privrzenci ruska.uz se na to trese bures a spol.jeho koste vondracek bude mit vodku zdarma a bude spolu s ficem a orbanem utuzovat vztahy.dekuji nechci.kdyz lidi toto nechapou a mysli si ze bures vse zaridi,zlevni a bude tu blahobyt,tak se hluboce pletou.vydela jenom on a jeho agrofert a on se bude chlubit jak ma telefon na vsechny.pritom si plet vrbetice s utokem na zbozi,snazil se delat vse,ale vysledkem byl pouze zmatek.ten umi pouze lhat ,pobirat dotace a oblbovat lidi.
„Tady historicky mě chce někdo zlikvidovat, protože tady vadím,“ uvedl Babiš. Paranoia slováků je stejná co to tedy chce proč se dere k moci když mu ubližujeme.??Jede přesně ve stopách Fica už jen chybí nějaké obvinění .
V jednom po 14letech řek bláboliš pravdu , vadí a to hodně alespoň mě stbák bureš vadí !
Jeden za 18, druhý bez dvou za dvacet. Běžte do háje všichni. U nás je jediný problém. Morální a schopní lidé stojí v ústraní a do vedení státu se ženou psychopati a zmetci, kterým jde jen o vlastní kapsu. A pokud se toto nezmění, pořád se tady budou střídat tihle šíbrové jako apoštolové na kolotoči a každý si potáhne pro sebe, co se mu zrovna nabízí. A je to vidět už od místních zastupitelstev. Dostali jsme se na úroveň toho dravého západního kapitalismu, a to se vším všudy, i s poklesem morálky, prosazováním zvrhlých ideologií apod. Jo, pach peněz je silný.
"Já kandiduju v Moravskoslezském kraji, tam jsou všichni sportovci."
"My chceme znovu motýle."
"A já by v Lysé nad Labem na výstavě."
"Já nevím. Asi v žaludku."
Soudruh generální tajemník ÚV ANO (čti "Ú Vé Á eN Ó") je ukázkovým příkladem pro rčení "Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí."
A jeho nohsledi dělají všechno pro to, aby se mu vyrovnali.
Kdo chce mít takový materiál ve vládě?
Tady historicky mě chce někdo zlikvidovat, protože tady vadím,“ uvedl Babiš.
Toto už před ním řekl jeho bratr Fico.
Nám historicky tady vadily tvorové typu Husáka ,Biľaka a jim podobných.
„Naši lidi jsou sportovci. Já kandiduju v Moravskoslezském kraji, tam jsou všichni sportovci,“ řekl Andrej Babiš. Který sport reprezentuje Aleš Juchelka z Ostravy ? Sumo ?
Chcú "HO" likvidovať! To aby si soudruzi burešofci zřídili Andrejovy milice. Pudlík Haf-Haf-Flíček by mohl být jejich óbergupen-bača. Hodila by se i nějaká ta Andrey-júgent v čele se zasložilým svazákem kytaristou von Draczkem...
Andreji, kup si jízdenku do Bratislavy a jeď, zpátky ni krok - to znáš dobře.
Přesně, jízdenku jednosměrnou.
Jsem rád,že se Babiše bojíte jako čert kříže,už aby to bylo,strašpytlové,nemůžu se dočkat.VIVAT BABIŠ.
My se mu smějeme, jestli jste to dosud nepochopil.. Naopak babiš se (zdá se!) Bojí Nás! ... proč by jinak tak kňučel..? ''vivat''! Ukvičenec,-)))