...a použil ve svém projevu slova jako "hašiš", "kokain" nebo snad "šňupálek"?
Ať si mě opozice nebere do huby. Já jsem spokojená důchodkyně. Spokojená se slušnou vládou, se svým životem. Vždycky se dá dělat vic, ale s takovou hloupou a nekonstruktivni opozicí, která lační jen po moci, které záleží jen na preferencích, s tím se špatně pracuje.
Sněte dál....
Jestli někdo okradl důchodce, tak je to pan manažer Babiš, který za dobu své úžasné vlády, neudělal pro reformu zhola nic. Kdyby se reforma řešila včas, nemusela tolik bolet. Že se nestydí někoho kritizovat.
Vy určitě nejste duchodce ale žvanil za peníze
P.Fialo Václave poradím jak ušetřit.Zrušte internet cca.400 kč.Počítač znamená další úsporu na El.energii.A když se zapojíte do smysluplné činnosti,tak jste ve finále přínos pro společnost.Co Vyna to.I důchodce má v dnešní době svou cenu pro společnost.Vždyť je to člověk.Jen blbě nebečet a obhajovat hlupáka co krade.
Všichni, co čekali na ty, co měli přijít, ale ti nepřišli, neustále řeší věk odchodu do důchodu. Docela by mě zajímala nějaká statistika, kolik lidí přestane pracovat v den, kdy mají nárok odejít do důchodu. Odvážím se tipnout, že je to jen velmi malé procento. Naprostá většina přejde plynule do režimu "prdůch", což mě čeká za několik let taky.
Co se týká naší současné vlády, žádný supervýkonný geniální zázrak to není. Ale s takovou hloupou a nekonstruktivni opozicí, s tím se špatně pracuje. Ta vyloženě jenom lační po moci, aniž by za to lidem něco nabízela. Současní představitelé opozice vůbec nevědí, že moc je k tomu, aby mohli něco změnit, ne k tomu, aby byly nepostižitelní za cokoliv, co udělají. K tomu ale ty strany musí vědět, co chtějí změnit a mít aspoň základní představu, jak věci změnit. A musí to lidem říct a čekat, jestli jim voliči takový plán potvrdí.
Vtipné je, že těch současných důchodců se to vůbec netýká, ale nejvíce na ty žvásty slyší. Samozřejmě, že nemyslím všechny seniory, najdou se i sektou nepolíbení.
Jsem 11 let v důchodu, ale já i moji kamarádi nemůžeme Babiše ani cítit.
Co platí pro důchodce, neplatí pro soudce. Divný kocourkov. Neschopná vláda, nebo odměna za okradení důchodců???
Vysvětlení hledejme u pana Frydrycha
Zato Dvořák je naprosto zbytečný. On i jeho ministerstvo.
Kolik důchodců tu jejich reformu přežije ??
Máte na mysli ty dnešní, kterých se netýká, nebo těch nových? Dožít se důchodu není o rozhodnutí vlády, ale o životě každého jednotlivce.