A uvědomuje si páně Babiš, že on byl součástí vlády, která přijala automatismus pro výpočet výplat politiků a soudců vázaný na průměrnou mzdu dva roky zpět? Ano, ten letošní skok je proto, že měli poslanci zmražené platy. Kdyby si je zmrazili na dalších 5 let, tak ten skok pak bude ne 14 %, ale minimálně 25 %.
Ale on také řekl, že za těch pět let by se mohl dojednat jiný mechanismus navyšování platu poslance, Takže by to nemuselo být 25%.
Chrr...roch..roch..roch...tak asi tak
Naší záchranou bude "jistě" 70letý agent slovenské státní bezpečnosti, jehož celoživotní cestu lemují stovky podvedených a okradených lidí.
Je to jako pozvat si 200krát usvědčeného pedofila do svého bytu a být šokován, když vidíte, jak pomrkává po vaší nejmladší dceři.
Těch 30 % bude zírat, co jejich volba způsobila.
Přestárlý StBák a jeho poskoci si poslední drancování státní kasy pořádně užijí.
To jsi zplodil sám,nebo to máš z jasně vyslaných signálů pana profesora Fialky ? Jarmile!!
„Jen tři věci jsou věčné. Vesmír, lidská hloupost a nenažranost vlády,“ útočil potom na koalici......
To mluvil Bureš o sobě? Vzácná sebekritika.
NOmas pravdu a jeste tak verejne.
Nepřijatelný a nemravný je ulhaný stbák bureš, nikdy jinak a na věčné časy 🙂
Chvilku jsem se na to díval.Chce to silný žaludek.Babiš se chová jak dobytek(služně řečeno)
No, prohlášení páně Okamury, že prostě nechtějí, aby se hlasovala, tak se hlasovat nebude, je zhovadilost na entou, ale neschopným se takové jednání líbí.
Estébák bureš je mimo.🤣
Ale není. To je Váš sugestivní názor.
Pokud napíše někdo v žumpoplátku FORUM 24 předlouhý článek,
svědčí to o tom, že má Babiš zase pravdu a přibudou hnutí ANO
další voliči. I já jsem volič hnutí ANO a souhlasím s výrokem Babiše,
že předloha je nepřijatelná a nemravná.
Když někdo nepíše takový žvást jako vy, tak je jasné, kdo je jeho favorit i to, že je to jedinec, co si nedokáže poradit s vlastním životem a jen čeká, kdo za něj bude jeho problémy řešit.
Poslanecký plat je vázán na průměrnou mzdu. Takže nemravný je jen populismus Babiše, který řešení problému nehodí ani na svou předpokládanou vládu, ale až na tu další, aby jeho tupé koblihy mohly hýkat blahem.
Je neuveřitelné, že člověk který inkasuje že státního rozpočtu miliardy ročně, si dovolí kritizovat zvýšení platů v řádu tisíců. Neskutečné.
Se nám soudruh 25085 v té žvanírně hezky rozblábolil.. Do voleb cca 8 měsíců, je třeba se začít ptát soudruhů z ÚV ANO byznysu, z čeho chtějí splácet covidem a válkou nasekané obří státní dluhy a z čeho chtějí financovat chod státu.. To mě zajímá víc, než tohle divadlo na sněmovní kamery..
Za dva roky vrcholné pandemie o sta miliard méně než tato
nevláda ubožáků za pouhé čtyři roky. Babiš byl v politice
na vrcholných funkcích celkem necelých 8let a mnohem
úspěšnější než tato sebranka neumětelců a podvodníků.
Přitom vůbec nezvyšoval daně a veškeré poplatky.