1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Snad to brzy skončí a půjdou zase domů za svými

165
Před 5 měsíci
Václav Váňa

A proč?..Naše ekonomika se bez nich už neobejde..Je to už příliš provázané a děti co se jim tu narodili jsou už češi..Je mi to líto, ale stejně to nebude podle vás..I Babiš je tu bude potřebovat..Jediný kdo by je dokázal vyhnat by byl Okamura mebo Rajchl, ale obávám se že ani ti ne..Musí pro vás přijít někdo mnohem strašnější a děsivější aby bylo po vašem..Je mi vás líto, že to tak máte🤧..Upřímnou, ale opravdu upřímnou soustrast s vámi a vám podobnými..Chudáčci😔

82
Před 5 měsíci

Vše je jednoduché , není porodnost a firmy krachují ? Stačí se podívat na Husákovy roky a jak to dělal že se nás tolik rodilo ? No ale taky jsem zvonil klíčema a věřil ! Bohužel se potvrzuje historická pravda že tento národ ( ? ) si nedokáže sám vládnout !

7
Před 5 měsíci

Tak at se pani psycholozka zepta nasich holek a maji stejne problemy krom tech spojenych s valkou,pocitaji kazdou korunu,nemaji na krouzky deti,na zubare atd. Je to o to horsi ze ony ziji ve sve zemi ,ale problemy maji stejne.Jenze jim nikdo nepomuze.

9
Před 5 měsíci

A co si říkají české starší ženy?

Sice umím česky, ale jsem jen vyučená, kde seženu práci, když už nejsem tak výkonná a jsou tady levné UA pracovnice?

10
Před 5 měsíci

Ať mažou domů

127
Před 5 měsíci
Václav Ždánský

Mazejte vy ...😬..Radši tady budu mít pracující ukrajince než trdla jako jste vy...Vy nejste čech, ale neandrtálec a odpad🏴‍☠️🥴...Ale velice rád si budu s vámi psát..Je to jako číst Mein Kampf..Děsivé, ale svým způsobem poučné a ujetě vzrušující čtení. Ostatně jako většina odpadů zde na diskuzích..Tak prskejte..čekám..🤣

80
Před 5 měsíci

Tak jsme se dojali... 🤢

75
Před 5 měsíci

Jediná možnost ať odjedou na Ukrajinu a budou spokojeni a nebudou nás pořád využívat slušně napsáno.

18
Před 5 měsíci

Ať se vrátí odkud přišli až vše skončí tak za nima dorazy i ostatní a to nikdo nechce a je tedy taky většina lidí nechce

6
Před 5 měsíci

Věřím, že Ukrajina přemůže imperiální agresi a ukrajinští občané se budou moci vrátit domů.

8
Před 5 měsíci
Martin Plachý

Proč by to dělali,když jim naše slavná vláda jde na ruku.

16
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Jak mi paní psychoterapeutka vysvětlí, že ukrajinské ženy jezdí od nás na měsíc na dovolenou na UKrajinu?

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt