1600/1600Zbývá 1600 znaků

To je ukázka lidí, kteří nám vládnou, Ale nevadí, jsou firmy, kde má člověk hodně peněz. Jsou u nás válečné strojní podniky, kde se vyrábí, válcují hlavně o délce 13-15 m, Zde jsou velké peníze a běda, když bude mír v Evropě, Tyto podniky musí hledat jiné bojiště. Je zde Afrika, Asie. Jistě se to někde podaří. Hlavně o ráži 155 mm, jistě víte, o co jde.

4
Před 1 rokem

A to říká takový neschopný rádoby ministr jako je Síkela, pro ty kteří by mně chtěli nazývat koblihou tak ANO jsem nikdy nevolila.

13
Před 1 rokem
Irena Sommerová

Ono je jedno, že jste ANO nevolila. Nejspíš tedy SPD .A podívejte se do veřejných zdrojů na to, jak byl mistr Havlíček úspěšný ve své práci před vstupem do politiky. Kšeftoval s kmenovými buňkami a okrádal na smrt nemocné lidi. Věděl totiž, že ony kmenové buňky jsou podvod. Takže je dozajista kompetentní dělat dvojministra.

10
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Kdo vždycky najde lidi ,jako je pan Sikela. Byl špatný a neschopný postkomunistický bankéř a průmyslu vůbec nerozumí. Já mám rád ANO,že je jenom prostě historicky v příštích volbách všechny odstraní. A pan Havlíček se mi jenom tím líbí.

7
Před 1 rokem

Tak Síkela,,, to je kapitola sama pro sebe,,, nikdy jsem neviděl většího negramotu, než je Síkela. Měl jsem čest se s ním potkat na země živitelce a to opravdu tak levého člověka jak šavli jsem nikdy neviděl.

13
Před 1 rokem

Havlíček je jak brouk Pyltík , všude byl , všechno zná a ve skutečnosti je to jen vlezdoři--- a STBákova podržtaška co nikdy nic neuměl a na co sáhl to podělal.

18
Před 1 rokem

Havlíček řídil dvě ministerstva najenou a vše fungovalo jak má. Síkela nezvládá řídit ani jedno, ale blbé kecy to mu jde výborně.

25
Před 1 rokem
Ludek Grepl

Asi jste nepochopil obsah Síkelova příspěvku, kde jasně popsal, co Havlíček měl udělat a neudělal.

1
Před 1 rokem

Úspěšný podnikatel promluvil,jeho slova by se měla vymačkat do hliny a to před deštěm.

38
Před 1 rokem
Rudolf Flachs

Myslíte Havlíčka? To máte pravdu, položil každou firmu kam vlezl.

67
Zobrazit dalších 8 reakcí

Další náfuka ve vládě ministr Síkela .Většinou ho není vidět ani slyšet , že by něco dělá pro občany ČR. Když se objeví tak jen proto aby pourážel toho kdo něco dělá.

17
Před 1 rokem
Božena Vaňásková

Koho že urazil?A co na něm potřebujete vidět?To,že není vidět přeci neznamená,že nic nedělá,řekl pouze naprostou pravdu.A Havlíček? Nedokázal nic a k neblahému stavu této země velice přispěl.Dopady politických ekonomických rozhodnutí se v reálném životě projeví cca po pěti letech.Pouze sklízíme to,co nám Havlíčkové a podobní zaseli.Mimo jiné by mě zajímalo co tak převratného Havlíček dokázal na min.průmyslu nebo dopravy.

7
Před 1 rokem

Typický žumpa článek.. Sikela slaven jako drsňák, co si to nenechal líbit. Ale jaké má argumenty? My to doháníme x 5..dosti vágní.

14
Před 1 rokem
Petr Vočka

Však má pravdu.

Před 1 rokem

Síkela se vysmívá nám všem, kdyby jen Havlíčkovi. Stále více konkurence neschopný průmysl je toho důkazem.

21
Před 1 rokem
Lenka Nováková

Říká Vám něco pojem setrvačnost ekonomiky? Evidentně nikoli. Takže madam, za ten dnešní průšvih můžou ti "odborníci" z ANO, (udavači StB 25085 Burešovi) bude líp. A ta banda jeho totálně neschopných makaků to dovedla až sem. A současná vláda se s tím snaží dělat, co může. Taky jsem od ní čekal poněkud vyšší výkony, ale zaplať Pán Bůh alespoň za toto.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt