1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Když nastoupil K.Havlíček po odvolané M.Novákové do funkce ministra hospodářství, tak cca po 14 dnech jeho "mise" na ministerstvu měl snad každý občan v ČR pocit, že na ministerstvu vše funguje, všechny programy jsou nastartované, vše se konečně dalo do pohybu správným směrem. A když potom ještě převzal ministerstvo dopravy, tak my všichni občané jsme mohli jásat jak A.Babiš tímto člověkem zachránil Česko před katastrofou. A výsledek? Ano, výsledek se dostavil. Vedle Babiše působí Havlíček se svými sofistikovanými kecy jako génius a hodně lidí osloví i tím, že na každý problém státu má několik variant řešení a zároveň i odsudků na práci koalice. Jediným opravdovým výsledkem jeho práce je rozeštvávání společnosti, znevažování práce schopnějších a vyvolávání chaosu ve společnosti. A pokud se v poslední době stal šiřitelem vlastní hlavou vymyšlených "mimořádně vtipných bonmotů", tak snad je to lepší varianta než sledovat jeho bývalé "boty" ve funkci ministra. A závěrem. Obdivuji všechny povinně diskutující z vládních stran, kteří s ním musí zasednout k jednomu stolu a tam tohoto ňoumu brát vážně jako zástupce nejsilnějšího opozičního politického uskupení, kde těch 35% preferencí je na tomto užvaněném ňoumovi sakramentsky znát ..........

102
Před 1 rokem
Jaroslav Leden

Naprostý souhlas.Velmi dobře napsáno!

49
Před 1 rokemUpraveno

Karel Rosatom Blábolíček, který na jeden dech vypustí miliardu slov, ale neřekne vůbec nic. Přemýšlím, v čem je ten tvor dobrej a napadají mne hned dvě věci:

• Umí šířit poplašné zprávy o tom, jak všichni v ČR zmrzneme.
  • Věrně slouží svému páničkovi, viz například známý tousťák, kdy ze své pozice a společné kasy poslal nekrytých 100 mega do páníčkova Penamu.

A co na to volič "protikorupčního hnutí"? Ten tomu nadšeně tleská!

74
Před 1 rokem
David Jůna

Sloužíš věrně a blbuvzdorně svému nutellovému vzoru.

No poteš pán bůch.

93
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 1 rokem

Historii Havlíčka znám dobře. Na svou firmu nakoupil na fakturu elektroniku za statisíce, aby hned obratem poslal svou firmu do insolvence, takže nic nezaplatil. Proto se mu říkalo pan Sony. Pak byl marketingový šéf firmy, která prodávala neúčinnou kmenovou léčbu beznadějně nemocným. Prodával to za 150 000 Kč. Vlastně nesměl to prodávat, protože firma na to čerpala, tak to musel "dávat". A proto oproti dávce požadoval "dar" od umírajících ve výši 150 000 Kč. Samozřejmě nic z toho není trestné.

Mě osobně vadí, že v době, kdy byl ministr, ignoroval konec 20-leté smlouvy o dodávkách plynu s Norskem. Smlouvu neprodloužil - bylo to v jeho pravomoci a zcela nás nechal závislí na ruském plynu. Ani s Norskem nevyjednával. Totálně zanedbal bezepčnostní riziko. Havlíček samozřejmě umí hodně dobře mluvit, a to se lidem líbí, ale kam šlápl, tam sto let tráva neroste.

170
Před 1 rokem
Viktor Hojka

Já ho zažil před třemi lety v Olomouci, půl hodiny mentálního onanování jak jsou nejlepší. Mimochodem byl jejím úspěchem to že snížili počet lejster co musí podnikatelé vyplňovat z 2000 na 1500, bylo to ,,skvělé".

Když jsem se ho potom zeptal v diskuzi, proč 60 % firem neplatí daně, odpověděl ,,Mají nárok na optimalizace". V duchu jeho šéfa a chlebodárce. ,,Všeci kradnů iba ja optimalizujem!"

102
Před 1 rokem

Dobrý den. Ministr Síkela si opět s ministrem ANOfertu a všeho míra Havlíčkem utřel boty. Voličům ANOfertu stačí dvoje zprávy první na Primě, druhé na Nově a jednání Poslanecké sněmovny kde svítí na rádoby "opozici" magická světílka kamer. Dle toho se chovají a zde píší. Ověřit si který ministr má pravdu jde jednoduše na Wikipedii. Dělám to vždy když si chci býti jistý tím co napíši. Tak jak se chová ministr Síkela by se měla chovat celá vládní koalice. Vyvracet neustálé LŽI a POLOPRAVDY zaměstnanců ANOfertu/stínová vláda/a SPD. Pane Síkelo, u mě OPĚT 100 bodů za 100. Krásný den přeji všem lidem dobré vůle.👏✌.

107
Před 1 rokem
Jirka Srom

Tak ty si soudruhu jasnej.

49
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Sony Havlicek je ten pravy ktery muze mluvit o kompetenci.

Odkaz

Vzdycky kdyz vidim tu dvojici (Sony Havlicek a Dluzena), vnukne se mi predstava dvou ratliku chnapajicich po kotnicich cloveka, ktery jde nahodou kolem.

58
Milan Pomichalek

Já když čtu komentáře s vaším slovníkem vnukne mi to představu vydlabané tykve.

49
Před 1 rokemUpraveno

Pan Havlíček nikdy inteligencí zrovna nezářil, ale urážky jaké si častují jako 5ti leté děti? Je zřejmé, že ANO už opravdu padlo na dno. Pověstné dno žumpy plné lží a populismu - kde nejsou fakta, nastupuje bahno urážek.

171
Před 1 rokem
Přemysl Kadlec

KADLEC FAKTA JSOU TU. pětikoalice už tu dlouho nebude.

Volby do Poslanecké sněmovny by nyní jasně vyhrálo hnutí ANO se ziskem 34,5 procenta hlasů, druhá ODS by získala 12,5 procenta, Piráti 11,5 procenta a SPD deset procent. Do Sněmovny by se dostalo ještě hnutí STAN se sedmiprocentní podporou a TOP 09 s rovnými pěti procenty hlasů. Lidovci by při samostatné kandidátce nepřekročili pětiprocentní hranici nutnou pro zisk mandátů.

82
Před 1 rokem

Havlíček má za sebou několik zkrachovalých firem, jediné co mu jde výborně je to, že je mluvící robot...ostatně proto jej Babiš najal.

Babiš se obklopil partičkou placených hochštaplerů, kteří mu pomáhají ohlupovat voliče a nakukat jim, že mu jde o ně a jejich blaho.

Jestli to ještě někomu nedošlo, tak jsou to najatí herci.. protože Agrofert..

62
Před 1 rokem
Jiří Brhláč

Děkuji pane Jiří napsal jste to úplně jasně. Já už mám na opozici takovou alergii že když některý z nich hovoří ve zprávách tak tak rychle vypnu zvuk jako kdyby mi šlo o život.

26
Před 1 rokemUpraveno

Síkela zrovna není z těch, kteří se mají komu co vysmívat. Ministr závětrných elektráren.

34
Před 1 rokem
Vít Alt

Aha, to jsou ty elektrárny na závětrné straně kopce, že ano?😀😀😀

7
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Síkela se svými závětrnými elektrárnami má potřebu někoho komentovat? Je to takový legrační úředníček vyhozený ze spořky. 🤣

60
Před 1 rokem

Karel Havlíček - Felix Holzmann české politiky. No, vlastně pan Jouda české politiky.

98
Před 1 rokem
Zbyněk Oščádal

Neurážejte pana Holzmana, to jsem se vždy dobře zasmál, Havlíček mne vždy dovede k pláči.

63
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt