1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Co říkají statistiky Eurostatu, naše ekonomika je co se týče ekonomických ukazatelů jedna z nejhorších v EU, za to tedy může taky Havlíček? Sikela ať je radši zticha.

24
Před 1 rokem
Jan Turek

jasně, 8 let to Babiš s Havlíčkem velebili a pak to za 1 rok podělal Fiala. Zamysli se člověče, pokud je čím ?

2
Před 1 rokem

Jen mě zaráží že za opozici bojují nejvíce Havlíček a šchillerová… že by už nikoho solidnějšího neměli? 🧐 Jó pardón, oni jim vlastně dost schopných uteklo! 😂

16
Před 1 rokem
Marie Neplechová

Neplechová správné jméno je Schillerová, takže doporučuji znovu do 1.třídy a jak říkával soudruh Lenin: Učit se, učit se a znovu učit se

8
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

A zase snůška lží a napadání .Tato nezávislá žurnalistika je závislá na pětidemolici jinak by nemohla psát takové hlouposti. Lide nejsou hloupí a dobře vědí kdo je jaký potentát.

8
Před 1 rokem
Jirka Regal

A co dodat k naprosto neschopnému a nekompetentnímu, prý "managérovi", který přivedl k bankrotu každou firmu, která měla tu smůlu, že ji vedl. Asi by nebylo od věci. aby složky činné v trestním řízení začaly zjišťovat, jestli se na tom "bankrotu" řádně neobohatil.

1
Před 1 rokem

Pan Sikela je pouhy spekulat, který nic neumí, ničemu nerozumí. V čem je mistr, je urážení jiných lidí. A věřím, že je velký akcionář ČEZu, a proto dnes máme nevyšší ceny elektřiny. Proč nezveřejnil své portfolio aby vyvrátil spekulace o střetu zájmů??? Věřím, že ve vládě jich je mnohem více.

25
Před 1 rokem
Petr Sedláček

Největším akcionářem ČEZu je ČR trumbelíno (takže i vy).

Odkaz

Odkaz

Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 1 rokem

Spolu zatím dělá jen jedno hloubý příkop ve společnosti a do rozhodujících voleb určitě stihne vyvolat velkou nevoli a zatímco ,,donutí" své přisluhovače k podpoře tu větší část neprodejnou nikoliv a aspoň bude i zde v České kotlině pořádný ,,Sylvestr"...

9
Před 1 rokem
Miroslav Cenek

Nojo. To se podle gramatiky hned pozna volic Babise. Inteligence z vas primo vyzaruje. Napsat slovo hlouby s y, to je fakt sila. I Silvestr.

16
Před 1 rokem

Mám rád současnou Fialovu vládu, protože pracuje, a až jsou výsledky, tak je teprve prezentuje na veřejnosti. A výsledky její práce jsou hmatatelné. Kdo to nevidí je slepý, nebo to nechce vidět.

Minulá vláda s. Bureše pořád něco vykřikovala a skutek utek - a tak je to pořád.

Přijde mi, že příznivci s. Bureše neustále hledají záminku, jak je všechno špatné a přitom si všichni žijeme velice dobře a nezbývá, než abychom byli šťastní a pořád nekňučeli.

26
Před 1 rokem
Radim Krčmář

Já s Vámi souhlasím, ale neustále se mi v mysli přehrává poučení: Za dobrotu na žebrotu.

Případné vítězství ANOfertu v příštích volbách bude prohrou i pro kobliháře, jeho voliče!

Nebo si snad kobliháři myslí, že Bureš sklízí milióny na pozemcích osetých žlutou řepkou a vadí mu vysoké ceny potravin?

Soudruzi, váš hrdina Fučík napsal "Lidé bděte!".

Já dodávám - neblbněte!

9
Před 1 rokem

Síkela, ten neschopnej lempl se někomu vysmál? FORUM, vám už to hulení asi nestačí, už jedete v něčem jiným

131
Před 1 rokem
Antonín Houserek

Jakým vzděláním oplýváte, když chcete posuzovat něčí schopnosti pro jeho práci?

19
Před 1 rokem

Schopnost balamutit a lhát svým ovečkám však Havlíčkovi upřít nelze.

33
Před 1 rokem
Inka Ďoubalíková

To se ovšem daří celé pětižumpě. To je opravdu neskutečné co si ti NADLIDÉ dovolí.

32
Před 1 rokem

p. Síkela jako ministr průmyslu "skvěle" uplatnil své zkušenosti, které získal ve funkci korporátního bankéře :

1) V rámci jednání s zahraničními korporátními klienty (z EU) při spolupráci na zpracování cen a smluvní dokumentace, zajistil pro ČR jednu z nejvyšších cen elektrické energie ze všech zemí EU.

2) V rámci řízení obchodních vztahů se max. snaží o zajištění ručení ČR za úvěrové i neúvěrové rizika všech zemí celé EU.

3) Rovněž na obchodech strukturovaného financování (akviziční, nemovitostní, projektové, exportní) upřednostňuje výhodnost hlediska EU před Českem.

Zkrátka činnosti ministra Síkely značí : Inu Česko na posledním místě !!!

Přičemž pohled "zkrachovalého kšeftaře s kmenovými buňkami" spočíval v rozeznání pravé boty od levé, což v praxi znamená : Česko first !!!!

10
Před 1 rokem

Havlíček Síkelu převyšuje stonásobně. Akorát neumí tak urážet a lhát, jak Síkela, na to je bankéř mistr. České hospodářství je v rozvalu, ale kdo na to poukáže, je podle Síkely (a spol.) hoden jen urážek. Bože, tohle je vláda!!

20
Před 1 rokem
Artur Lesák

Ten rozklad ale nevzniká za rok, dva. Spíše před 5 - 10 lety.

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt