Co říkají statistiky Eurostatu, naše ekonomika je co se týče ekonomických ukazatelů jedna z nejhorších v EU, za to tedy může taky Havlíček? Sikela ať je radši zticha.
jasně, 8 let to Babiš s Havlíčkem velebili a pak to za 1 rok podělal Fiala. Zamysli se člověče, pokud je čím ?
Jen mě zaráží že za opozici bojují nejvíce Havlíček a šchillerová… že by už nikoho solidnějšího neměli? 🧐 Jó pardón, oni jim vlastně dost schopných uteklo! 😂
Neplechová správné jméno je Schillerová, takže doporučuji znovu do 1.třídy a jak říkával soudruh Lenin: Učit se, učit se a znovu učit se
A zase snůška lží a napadání .Tato nezávislá žurnalistika je závislá na pětidemolici jinak by nemohla psát takové hlouposti. Lide nejsou hloupí a dobře vědí kdo je jaký potentát.
A co dodat k naprosto neschopnému a nekompetentnímu, prý "managérovi", který přivedl k bankrotu každou firmu, která měla tu smůlu, že ji vedl. Asi by nebylo od věci. aby složky činné v trestním řízení začaly zjišťovat, jestli se na tom "bankrotu" řádně neobohatil.
Pan Sikela je pouhy spekulat, který nic neumí, ničemu nerozumí. V čem je mistr, je urážení jiných lidí. A věřím, že je velký akcionář ČEZu, a proto dnes máme nevyšší ceny elektřiny. Proč nezveřejnil své portfolio aby vyvrátil spekulace o střetu zájmů??? Věřím, že ve vládě jich je mnohem více.
Největším akcionářem ČEZu je ČR trumbelíno (takže i vy).
Odkaz
Odkaz
Spolu zatím dělá jen jedno hloubý příkop ve společnosti a do rozhodujících voleb určitě stihne vyvolat velkou nevoli a zatímco ,,donutí" své přisluhovače k podpoře tu větší část neprodejnou nikoliv a aspoň bude i zde v České kotlině pořádný ,,Sylvestr"...
Nojo. To se podle gramatiky hned pozna volic Babise. Inteligence z vas primo vyzaruje. Napsat slovo hlouby s y, to je fakt sila. I Silvestr.
Mám rád současnou Fialovu vládu, protože pracuje, a až jsou výsledky, tak je teprve prezentuje na veřejnosti. A výsledky její práce jsou hmatatelné. Kdo to nevidí je slepý, nebo to nechce vidět.
Minulá vláda s. Bureše pořád něco vykřikovala a skutek utek - a tak je to pořád.
Přijde mi, že příznivci s. Bureše neustále hledají záminku, jak je všechno špatné a přitom si všichni žijeme velice dobře a nezbývá, než abychom byli šťastní a pořád nekňučeli.
Já s Vámi souhlasím, ale neustále se mi v mysli přehrává poučení: Za dobrotu na žebrotu.
Případné vítězství ANOfertu v příštích volbách bude prohrou i pro kobliháře, jeho voliče!
Nebo si snad kobliháři myslí, že Bureš sklízí milióny na pozemcích osetých žlutou řepkou a vadí mu vysoké ceny potravin?
Soudruzi, váš hrdina Fučík napsal "Lidé bděte!".
Já dodávám - neblbněte!
Síkela, ten neschopnej lempl se někomu vysmál? FORUM, vám už to hulení asi nestačí, už jedete v něčem jiným
Jakým vzděláním oplýváte, když chcete posuzovat něčí schopnosti pro jeho práci?
Schopnost balamutit a lhát svým ovečkám však Havlíčkovi upřít nelze.
To se ovšem daří celé pětižumpě. To je opravdu neskutečné co si ti NADLIDÉ dovolí.
p. Síkela jako ministr průmyslu "skvěle" uplatnil své zkušenosti, které získal ve funkci korporátního bankéře :
1) V rámci jednání s zahraničními korporátními klienty (z EU) při spolupráci na zpracování cen a smluvní dokumentace, zajistil pro ČR jednu z nejvyšších cen elektrické energie ze všech zemí EU.
2) V rámci řízení obchodních vztahů se max. snaží o zajištění ručení ČR za úvěrové i neúvěrové rizika všech zemí celé EU.
3) Rovněž na obchodech strukturovaného financování (akviziční, nemovitostní, projektové, exportní) upřednostňuje výhodnost hlediska EU před Českem.
Zkrátka činnosti ministra Síkely značí : Inu Česko na posledním místě !!!
Přičemž pohled "zkrachovalého kšeftaře s kmenovými buňkami" spočíval v rozeznání pravé boty od levé, což v praxi znamená : Česko first !!!!
Havlíček Síkelu převyšuje stonásobně. Akorát neumí tak urážet a lhát, jak Síkela, na to je bankéř mistr. České hospodářství je v rozvalu, ale kdo na to poukáže, je podle Síkely (a spol.) hoden jen urážek. Bože, tohle je vláda!!
Ten rozklad ale nevzniká za rok, dva. Spíše před 5 - 10 lety.