1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

Pro místní hlupáky co lezou do zadku Sikelovi, zkuste se zamyslet proč premiér Nutella sebral Sikelovi agendu s energiemi. A o ostudě v televizi se závětrnými zdroji energie nemluvě. Dost rychle zapomínáte.🤣🤣

26
Před 1 rokem
Petr Vandas

Víte ten kdo nadává na všeministra ještě nemusí lézt Sikelovi do zadku. Je to jedna banda.

5
Před 1 rokem

Problém je, že Síkela svému resortu opravdu nerozumí. Možná má nějaký přehled o velkých projektech v Evropě z hlediska financování a ekonomických rizik. To je ale zcela jiný pohled, který mu je na místě ministra průmyslu k ničemu.

Chybí mu i jen základní technický a fyzikální náhled na problémy, o kterých má rozhodovat. To už dokázal mnohokrát. Výsledek je jaký je, tedy nejdražší energie v Evropě, naprosto nesmyslná koncepce, která má zřejmě jediný cíl, a to aby lidé v naší zemi totálně zchudli, atd., atd.

13
Před 1 rokem
Miloš Sivák

Umí akorát dobře urážet buranskym stylem!

10
Před 1 rokem

Bože můj jak může tento hlupák urážet Havlíčka ??

Sikela je úplně neschopný ale hodně poslušný hlupák který Havlíčkovi

Nemůže konkurovat ve vědomostech je to nula kterou propustila banka

Pro neschopnost 🤔😱

19
Před 1 rokem
Lubos Handl

ozval se hlupák

2
Před 1 rokem

Jeden horsi nez druhy jeden rychle mluvi nez dela a druhy lze a nicemu nerozumi.Takze baca Sikela take nevi ktera bije.

18
Před 1 rokem
Jaroslava Bierreth

Teda vaše odbornost 😀.

Vás je mezi dezoláty škoda .

Šup s vámi na ministerstvo, vyberte si které. 😀

6
Před 1 rokem

Dříve jsem byl zvyklý číst v médiích kritiku vládních kroků a poslední dva roky ani jedna zmínka o chybách vlády! Musíme mít mimořádné štěstí, že se neustále kritizuje pouze opozice a vláda je prostě úžasná a skvělá,má to jen obrovskou skvrnu, že je mezi národem totálně neoblíbená, kromě médií!

15
Před 1 rokem
Miroslav Jelínek

Lžete, vláda není oblíbená proto, že dělá neoblíbené kroky, na které by si Bureš netroufl, protože chce vyhrát volby, aby čerpal dotace. Lžete, protože nikdo nepíše , že je vláda skvělá, úžasná.. Vláda dělá, co se dá, aby po tom mamlasovi Burešovi a jeho neprávnici Schill, dala dohromady ten binec.

3
Před 1 rokem

Jedna rada pro tzv. Babbišovce. Nereagujte na FORUM 24 v žádném jeho článku a tím pádem se nenecháte urážet od těch fialových poskoků. Ať si píšou mezi sebou, jak to ta naše vláda umí, co dělá pro lidi, co dělá pro sebe. Zbytečně přispíváte tomu novinářskému hnoji do jeho kasičky. Je mnoho jiných sotisfikovanějších redakcí a článků, než toto odpaliště. Věřte mi, že toto je můj poslední příspěvek jak psaný, tak finanční pro tento zakyslí smrad. Teď můžete 🟣🐑 psát co chcete, já už na vás ( můžete si domyslet ).

21
Před 1 rokem
Jaroslav Chleboun

mate pravdu uz aby byly volby at se spoji babis s okamurou a budou mit 50procent a budou zde vladnout treba 30let

9
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Multi Havlíček má jednou jedinou odbornist a ta se v celé sektě Áno stále opakuje. Kývač a Andrekův vlezdoprdelka.

Pan Síkela má úplnou pravdu!

Jediné co Havlíčka ve vládě zajímalo, bylo já zařídit výhru Russatomu v dostavbě Dukovan.

8
Před 1 rokem

Huhla dostal za uši..🤣🤣

13
Před 1 rokem

Pán Síkela ,ať je bankéř takový ,nebo makový ,může mít titulů na dva řádky ,ale ,přirozená inteligence se nenastuduje ,ta je vrozená.Nejdřív bych ukázala tu inteligenci a pak se chlubila titulama a pak ,jak se ty tituly získávali ,přiklad párvnická Plzeň.

20
Jana Kůtková

Paní Kůtková, mohla by jste při Vaši inteligenci popsat , co to je přirozená inteligence? Stačí svými slovy a zkuste to aplikovat na sebe, bude to snáze pochopitelné.. Děkuji..

13

celá vláda je k smíchu už dávno, jeden lepší "expert" než druhý, tak erudované odborníky jsme tu už dlouho neměli, no a teď to ještě vylepšili a vrší jeden průser za druhým, tak to je ta slibovaná změna, tak to tedy bravo,..jo, a toho Jurečku si tam ještě chvíli nechte, je s ním legrace...a kdyby náhodou musel skončit, tak ho Fiala založí ze své milované kampeličky..

11
Před 1 rokem
Ladislav Šlapanský

Jooo, ty jsme tu neměli od vlády těch "odborníků" z ANO, (Burešovi bude líp). To ale byla přehlídka naprosto tupých a nekompetentních makaků z chovu udavače 25085 Bureše.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt