1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

tydýti se zase předváději 😄

asi kvalitní občané když neznají vlastní vlajku

11
Před 1 rokem

Neznalost spojená s VŠŽ, vražedná kombinace.

28
Před 1 rokem
Petr Dvořák

Neznalost a fantazie jsou nejhorší možní spojenci.

1
Před 1 rokem

Mám rád Písek, zastanu se jejich obyvatel. Není zatím jasné, zda-li to byli obyvatelé Písku, kteří strhli vlajky vlastního města. V každém případě to byli tupí dezoláti.

5
Před 1 rokem

Nepřekvapuje mě, že tupá lůza alergická na Ukrajinu ani netuší, jak vypadá vlajka Ukrajiny ani jejich vlastního města. Vždyť někteří z nich v Písku žijí jen celý svůj život, tak to jak to mají vědět? 😄

10
Před 1 rokem
Vojtěch Bednařík

Upřímně, taky mám jen mlhavou představu o vlajce města kde žiji celý život, rozhodně bych ji přesně nepopsal (ale když mi jí někdo ukáže tak ji poznám 😉). Ale je to dáno tím, že mám úplně jiné zájmy a starosti.

Každopádně člověk by měl vědět jak vypadá to na co je alergický.

1
Před 1 rokem

Tupouni a "patrioti" , kteří neznají ani vlajku vlastního města. Sami by se určitě označili i za vlastence.

30
Před 1 rokem

No vzhledem k tomu že podporovatelé Ruska jsou padlí na hlavu, tak vlasně ze svého pohledu viděli barvy vlajky správně (myšleno shodně s UA).

7
Před 1 rokem

Nedávno jsem byl s dcerou na parníku Lipsko na prýglu a tam dvě postarší dámy nadávaly, že i na ten parník MHD naser.. ukrajinskou vlajku.🙂 Odkaz

9
Před 1 rokem
Roman Kočárek

Pravda, Lipsko má alespoň stejné řazení barev (žlutá) dole jako pšenice a (modrá) nahoře jako nebe, ale ten znak by jim mohl napovědět 🤣 . V Písku mají asi nebe dole 🤣.

4
Před 1 rokem

No nedávno jsem se v Oberlauzitzu vyfotil na kopci se žlutomodrou vlajkou místního kraje. To jsem dostal nadávek i od některých jakokamarádů

4
Před 1 rokem

Jak říká přísloví ,, Kůň je nebezpečný ze zadu, vůl ze předu a blbec ze všech stran."

27
Před 1 rokem

„Ty ukrajinský hadry tam nemají co dělat, osvobodili nás Rusové.“ Tohle je fakt dobrý vtip! Nebo vlastně špatný.

2
Před 1 rokem
Radmila Zaoralová

Vlajka Písku vznikla r. 1901 inspirovaná znakem města Odkaz,%C5%BElut%C3%BD%20a%20doln%C3%AD%20je%20modr%C3%BD.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt