tydýti se zase předváději 😄
asi kvalitní občané když neznají vlastní vlajku
Neznalost spojená s VŠŽ, vražedná kombinace.
Neznalost a fantazie jsou nejhorší možní spojenci.
Mám rád Písek, zastanu se jejich obyvatel. Není zatím jasné, zda-li to byli obyvatelé Písku, kteří strhli vlajky vlastního města. V každém případě to byli tupí dezoláti.
Nepřekvapuje mě, že tupá lůza alergická na Ukrajinu ani netuší, jak vypadá vlajka Ukrajiny ani jejich vlastního města. Vždyť někteří z nich v Písku žijí jen celý svůj život, tak to jak to mají vědět? 😄
Upřímně, taky mám jen mlhavou představu o vlajce města kde žiji celý život, rozhodně bych ji přesně nepopsal (ale když mi jí někdo ukáže tak ji poznám 😉). Ale je to dáno tím, že mám úplně jiné zájmy a starosti.
Každopádně člověk by měl vědět jak vypadá to na co je alergický.
Tupouni a "patrioti" , kteří neznají ani vlajku vlastního města. Sami by se určitě označili i za vlastence.
No vzhledem k tomu že podporovatelé Ruska jsou padlí na hlavu, tak vlasně ze svého pohledu viděli barvy vlajky správně (myšleno shodně s UA).
Nedávno jsem byl s dcerou na parníku Lipsko na prýglu a tam dvě postarší dámy nadávaly, že i na ten parník MHD naser.. ukrajinskou vlajku.🙂 Odkaz
Pravda, Lipsko má alespoň stejné řazení barev (žlutá) dole jako pšenice a (modrá) nahoře jako nebe, ale ten znak by jim mohl napovědět 🤣 . V Písku mají asi nebe dole 🤣.
No nedávno jsem se v Oberlauzitzu vyfotil na kopci se žlutomodrou vlajkou místního kraje. To jsem dostal nadávek i od některých jakokamarádů
Jak říká přísloví ,, Kůň je nebezpečný ze zadu, vůl ze předu a blbec ze všech stran."
„Ty ukrajinský hadry tam nemají co dělat, osvobodili nás Rusové.“ Tohle je fakt dobrý vtip! Nebo vlastně špatný.
Vlajka Písku vznikla r. 1901 inspirovaná znakem města Odkaz,%C5%BElut%C3%BD%20a%20doln%C3%AD%20je%20modr%C3%BD.