1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 dny

a není to celé podvod? na obou fotkách jsem viděl všechny mentálně handicapované! A kde byli oba politici?

6
Před 9 dny
Patrik Novotný

No prostě zapadli mezi ostatní, ale soudruha Juhelku jsem poznal, určitě to byl on.

4
Před 9 dny

Pane Pánik, jak to jen děláte, že se ze sebe z toho co píšete, nepozvracíte?

Tímto článkem jste si našel svoje nové dno.

No, uvidíme o kolik pater ještě zvládnete jít níž. Do voleb daleko.

32
Adam Šimáček

Jasně, psát o takovém člověku, jako je Babiš, to je vážně naprosto nechutné...

20
Před 9 dny

A už tam zůstal?

33
Před 9 dny

Kopete fialoví šašci kolem sebe. Jen klidně kopejte. Stejně je vám to prd platné. Babiš volby vyhraje, dá dohromady koalici a pak? Udělá pořádek v zemi, kterou Fiala a jeho kumpáni likvidují.

38
Luboš Mališ

Ještě mi žádný volič ANO nebyl ochotný vysvětlit a vyargumentovat, proč považuje současnou vládu za špatnou a ty Babišovy za lepší.

Dokážete to Vy ?

25
Před 9 dny

Podle mě, je to naprosto v pořádku. Hodit to Babišovi může opravdu jenom mentálně postižený. Vzhledem k tomu, že podle průzkumů, je jich kolem 35% (oprávněných voličů), by bylo potřebné navýšit kapacitu příslušných léčebných zařízení.

16
Před 8 dny
Ladislav Šikl

👍👍👍

1
Před 7 dny

si ho tam mohly nechat

Babiš pacienty zdravil. Tak proč tam chodil? Aby se tam vyfotil? A to že není kampáň?

8
Před 8 dny

V článku o zákazu promítání filmu o Miliónu chvilek se píše ,že sektu do škol a svých zařízení nepouštějí ... Zřejmě to neplatí pro všechny sekty.

Á, už je to tady. Čapí hnízdo už nefunguje, antibabiš, také ne, tak co vytáhnout letos. Tak ať si nejdříve zametou před vlastním prahem. Nebudu sem vypisovat vše, to by bylo čtení na hodinu. Nechápu, co by tak asi delal s těmito lidmi, když nemají ani občanku.

15
Martin Procházka

Prosím vás!Kdo by měl chut číst hodinu něco o Babišovi,vždyt ho všichni znají už jak své boty,ten už opravdu nemůže normálně myslícího člověka ničím překvapit,i ta největší stupidita je u něho naprosto normální počin.

6

Do Centra socialnich sluzeb v Bohumine jezdime jiz delsi dobu s nasi muzikoterapii. Venujeme se klientum s plnym nasazenim a jsme ocenovani za nase aktivity. Pokud se uzivatele Centra stali “politikem “ a byli doslova zneuziti predvolebni kampani ANO protestujeme a jsme znechuceni. Mgr. Miroslava Kopcajova predseda spolku SOUL Rychvald

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt