1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 23 hodinami

Bude si zase feťák Vance stěžovat?

36
Před 18 hodinami
Martin Horák

Asi ne ale třeba přijde Trumpeta s tím že pískající čeká peklo

9
Před 23 hodinami

Kroky Donalda Trumpa v oblasti kultury mi silně připomínají jiného, demokraticky zvoleného politika z třicátých let dvacátého století - Adolfa Hitlera ! Ten také zakázal například všechny projevy neárijské kultury. Obdobou je dnešní tažení proti neamerické kultuře. Teď už jen zbývá založení mládežnické Trump boys.

38
Před 23 hodinami

Soudruh J.D. Vance má pravou ořechovou pravdu nefalšovaného burana: Klasickou (tzv. vážnou) hudbu může pro radost poslouchat jen nepochopitelná osoba, nějaký boháč, a nejspíš intelektuál = levičák.

Viz Odkaz

Buran je bytostně přesvědčen, že vážná hudba je prostě zabijácká nuda; on přece poslouchá POŘÁDNOU muziku, při které si může řádně zatrsat se ženskými: V UST (United States of Trump) je to především country, v Česku dechovka.

Ubohý, ubohý s. J.D. Vance! Lhaním se vyšvihl opravdu neuvěřitelným způsobem, splnil si svůj americký sen posluhováním Putinovu věrnému psíkovi Doníkovi. 😢

A teď, jen kousíček pod vrcholem (až dědoušek Trumpů zaklepe bačkorami, tak kdo přijde na jeho místo - no viceprezident, samozřejmě) musí sedět v koncertní síni, a poslouchat tu děsivě nudnou hudbu bohatých levičáků.

„Aspoň, že je to RUSKÁ hudba“, krouží s. Vancovi makovičkou nesouvislé myšlenky, „to udělá Velkému Putinu radost, až o mně dostane nejčerstvější hlášení.“

Ve skutečnosti ani Šostakovič, ani Stravinský Velikému Putinu moc radosti nepřidají; což však buran Vance neví, takže ho to netrápí. 😛

Opravdu: Ignorance Is Bliss

46
Před 23 hodinami
Richard Švehla

Vyšvihl se lhaním.... Já mám za to, že spíš, než by se svým přičiněným vyšvihl, byl vybrán orgány Silicon Valey, s důrazem na absenci vlastního myšlení. Protože nelze vyloučit eventualitu, že Trump nedožije konce mandátu a je přece třeba mít v záloze někoho jemu podobného, dobře ovladatelného a spolehlivě plnícího základní povely. A to JDV, jak se zdá, dobře splňuje.

26
Před 18 hodinamiUpraveno

Maji smůlu volila je spodina a lide bez inteligence nemůžou choďit na konzerty a do divadel ani lyžovat ale do Mekače tam je budou milovat jako naši hranolku Schilerku.Trump vyhrál se stejným počtem volicu jako když prohrál takže jeho vítězství je jen to že demokrati nemeli silného lídra a neprisli k volbám ale jsou furt okolo nich a dávají jim to sezrat.

9
Před 23 hodinami

Těchto protestů bude jen přibývat s tím jak zasáhnou Američany ekonomické problémy.Vance s manželkou nebudou moc mezi lidi chodit.

48
Před 22 hodinami

"Prozatímní ředitel Kennedyho centra Richard Grenell, kterého do funkce nedávno jmenoval prezident Donald Trump, bučícím posluchačům vzkázal, že jsou „netolerantní“."

Kde byla ta jeho "tolerance" když bojovaly americké kolonie za nezávislost na Velké Británii?

Za svobodu se nebojuje tolerancí a hasováním u voleb. Za svobodu se skoro vždy muselo bojovat se zbraní v ruce.

10
Před 20 hodinami

Pan Vance mi přijde jako inteligentní státník na to jak je mladý. Viděl jsem jeho projev na Mnichovské konferenci a musím uznat, že mě svým přehledem o stavu demokracie v Evropě velmi mile překvapil. Držím mu palce stejně jako většina Američanů.

24
Rafael Plas

Kdopak je to ten J. D. Vance? Podporoval lživé tvrzení, že Donald Trump v roce 2020 porazil Joea Bidena, ale volby byly zfalšované. Bez protestu sledoval útok davu vybičovaného Trumpem na Kapitol s cílem zvrátit legální výsledek a udržet Trumpa u moci - tedy nepochybný pokus o násilný puč. Souhlasil s milostí, kterou letos Trump útočníkům udělil. Přidejme Trumpovy útoky na novináře, zákaz vstupu reportérů AP a Reuters do Bílého domu, nařízení zrušit předplatné vybraných médií a tiskových agentur v celé struktuře ministerstva zahraničí USA včetně ambasád, propuštění tisíců lidí z zaměstnání, kteří nebyli "dost loajální", výkřiky z GOP, aby byla biskupka Mariann Edgar Budde přidána na seznam deportací, etc.

Navrch seznam zakázaných slov, která byla rozeslána americkým úřadům zde :

Odkaz

Nemohl by J.D.Vance opět přijet poučit Evropu o svobodě slova ? 😂

12
Před 22 hodinami

USA už není to co bývala. Ztrácí respekt velice rychle, dost se zesměšňuje ale zároveň budí i obavy. A to vše díky Trumpovi.

27
Před 12 hodinami

To je demokracie. Politici si nemůžou myslet, že si můžou dělat co chtějí. Nemůžou a to i pokud se jim podařilo těsně vyhrát volby. Reakce na Vanceho byla ještě mírná. A vážná hudba je především umění. A dobrý umělec je někdo, kdo se neohlíží na vkus snobských paniček.

Před 22 hodinamiUpraveno

Americký prezident J.D. Vance se ve čtvrtek večer setkal s.........

Už v první větě je lež jako věž, dál jsem to nečetl. 😂😂

9
Před 21 hodinamiUpraveno
Linc Karel

Překlep se stane, o hodně horší bude až se to stane pravdou. Může se zdát těžké překonat Kačera, ovšem Vance to zvládne zcela nepochybně.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt