1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Kaťuša si myslí, že z ní Putin udělá českou gubernátorku. Na gubernátora ale aspiruje Foldyna, z Kaťuši bude akorát děžurnaja.

10
Před 1 měsícem

Urazet vsechny, kteri vam pisalkove z tohoto platku nejsou po chuti to je kredo forrum.24. Jak ubohe! Argumenty o

5
Před 1 měsícemUpraveno

Nechápu,že s touhle komunistickou zrůdou vede někdo seriózní polemiku.A proč je stále v médiích.Naprosto ignorovat.

7
Před 1 měsícem

Katuše byly rakety z kterych měli němci panickej strach.doufejme že Rakušan bude mit stejny strach z Kateřiny

12
Před 1 měsícemUpraveno

Vážená paní, vrahů, podvodníků a zlodějů jsme si tady užili za 40 let vlády komunistického režimu dost. Naštěstí už je to pryč.

4
Před 1 měsícem

Sledoval jsem,Káťa byla fantastická,ovšem s těmi audity to byla super pecka

21
Před 1 měsícem
Martin Schuster

V tom případě požadujme audit více než třicetileté vlády komunistů, a to nejen ekonomický... Za vraždy, krádeže majetku, kterému říkali znárodnění, ničení životu těm, kteří s nimi nesouhlasili, nebyl nikdo potrestán, tak jestli požadovat odpovědnost od politiků po roce 1989, pak by měla být požadována od politiků do roku 1989... Evidentně komunističtí pohrobci stále žijí

8
Před 1 měsícem

A já hloupá jsem si říkala, že ve dvacátém prvním století se lidi domluví. Zapoměla jsem ovšem na politiky.

5
Před 1 měsícem

Místo diskuze skočme do práce Kateřino.To platí ozvi se.

12
Před 1 měsícem

Katuška se těší, však za svého dětství pěstovala s ruskými posádkami pionýrskou družbu. 🙂

8
Před 1 měsícem

Pan ministr je zase přirovnám k žákům 3B - co mají kouzelné sluchátko. Co je horší?

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt