Kaťuša si myslí, že z ní Putin udělá českou gubernátorku. Na gubernátora ale aspiruje Foldyna, z Kaťuši bude akorát děžurnaja.
Urazet vsechny, kteri vam pisalkove z tohoto platku nejsou po chuti to je kredo forrum.24. Jak ubohe! Argumenty o
Nechápu,že s touhle komunistickou zrůdou vede někdo seriózní polemiku.A proč je stále v médiích.Naprosto ignorovat.
Katuše byly rakety z kterych měli němci panickej strach.doufejme že Rakušan bude mit stejny strach z Kateřiny
Vážená paní, vrahů, podvodníků a zlodějů jsme si tady užili za 40 let vlády komunistického režimu dost. Naštěstí už je to pryč.
Sledoval jsem,Káťa byla fantastická,ovšem s těmi audity to byla super pecka
V tom případě požadujme audit více než třicetileté vlády komunistů, a to nejen ekonomický... Za vraždy, krádeže majetku, kterému říkali znárodnění, ničení životu těm, kteří s nimi nesouhlasili, nebyl nikdo potrestán, tak jestli požadovat odpovědnost od politiků po roce 1989, pak by měla být požadována od politiků do roku 1989... Evidentně komunističtí pohrobci stále žijí
A já hloupá jsem si říkala, že ve dvacátém prvním století se lidi domluví. Zapoměla jsem ovšem na politiky.
Místo diskuze skočme do práce Kateřino.To platí ozvi se.
Katuška se těší, však za svého dětství pěstovala s ruskými posádkami pionýrskou družbu. 🙂
Pan ministr je zase přirovnám k žákům 3B - co mají kouzelné sluchátko. Co je horší?