1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

To bych snad dal raději přednost myšlence soudruha Paroubka, spojit se s mimozemšťany.

13
Před 1 rokem

BRICS je především marketingová značka co vymysleli západní bankéři, aby mohli prodávat investice no a její členové se téhle značky chytli. Jinak je to samozřejmě nesmysl se tam přidávat navíc pro země jako Rusko, Čína jsme nikdo. Ale zapracovat na dílčím zlepšení bilaterální vztahů s Etiopii a opatrně snad i s Íránem by mohlo být pro ČR výhodné.

6
Před 1 rokem

Tak ať už vyrazí na misi a dobrých 10 let se nevrací.

14
Před 1 rokem

Hamplová už tu russáckou propagandu dělá moc okatě.

3
Před 1 rokem

Neni to prosta zena, je to sprosta bolsevicka kolaborantka! a jestli ji tolik laka Brics, tak hne tou .... a prstehuje se treba do jejiho milovaneho bolsevickeho ruSSka!!!

17
Před 1 rokem

Forum 24 - plátek pro chudé duchem.

63
Před 1 rokem
Lenka Kupcová

Lenka Kupcová....bohatá duchem

17
Před 1 rokem

Druhý pokus o diskuzi:

Dezinformátorka Hamplová vypadá z dálky ne příliš moudře. Když však přijde blíž a promluví, je vidět, že to je pravda.

22
Před 1 rokem

Já bych celkem uvítal, kdyby se vlhké sny paní Zwyrtek Hamplové splnily - chodila by celá zahalená a nesměla kecat do politiky...

Ale jinak - tož to kurňa ani vomylem...

12
Před 1 rokem

Tahle paní a taky paní Konečná od komunistů tedy to jsou hlavy, nepřekvapuje mne to, ale překvapuje mě - kdo je volí jako své zástupce ? To jsou panečku ,,hlavy,, !

14
Před 1 rokem

Není to duše prostá, je hloupá a nemyslící!

50
Rudolf Krásenský

Z Vás musí mít PLUF Jandourek velkou radost.

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt