1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Měli ji „ Hamplovou ,zabírat širokoúhlým objektivem.

Formát 16 : 9 zjevně nestačí.

28
Před 1 rokem
Jiří Dvořák

I vy na na profilové fotce nevypadáte jako žádný hubeňour, ale pěkný macek stejně jako Hamplova.

14
Před 1 rokem

Václavák byl zaplněnej v horní polovině a dole od koně jen řídce 😁 Kde bys vzala 100tis? 🤣🤣🤣

64
Před 1 rokem
Horst Gebauer

Vy jste mi srandista... Odkaz

Před 1 rokem

Hloupá ženská , hloupá a nicotná demonstrace.. 😂 k smíchu ))))

35
Před 1 rokem
Hela Míčková

Máte pravdu...konečně je tady žena s nadhledem a rozumným názorem...tedy vy.

6
Před 1 rokem

Zvratka nepřestává bavit! Smutno je mi jen z těch, co tuhle dezobábu volí!

149
David Jůna

Mě je zase smutno z těch neskutečných ubožáků, co uvedli na trůn pětidemenční parazity. Tedy i z tebe a tobě podobným. Klidně si nechte kálet na hlavu, ale normální lidi z toho vynechte. Tento hnojomet zpráv psychicky nemocných hlupáků je zase určen jen pro hlupáky.

140
Před 1 rokem

Mně se zas nelíbí nic z toho, co vypadne z této lži a demagogii šířící persony. Nic než populistické působení na nejnižší pudy méně oduševnělých jedinců.

102
Před 1 rokem
Martin Rychta

Martine Rychto - promluvím k vám vašimi slovy - vy jeden populisticky působící na nejnižší pudy méně oduševnělých jedinců, diskutére ! Zvažte, jak asi na své okolí působíte vy, když zde přisuzujete - vážené vzdělané a ve prospěch občanů se angažující osobě - senátorce, šíření demagogie a ještě ji neslušně označujete "personou"......Co jste vy, občane Rychto?

82
Před 1 rokem

Je jedno jestli 20, 30 nebo 50 tisíc.

Je podstatné, že média lžou !!!

Vám to nevadí ???

187
Před 1 rokem
Milan Poncar

Jeden mi říkal, že na ČT nekouká, protože tam lžou. Jak to ale ví když na ní nekouká mi neprozradil.

45
Před 1 rokem

ČT je prolhaná a propětidemoliční žumpa.

7
Před 1 rokem

Kde by Zwyrtek Hamplová vzala těch 100.000 účastníků? Asi by neměla chlastat, protože to pak člověk vidí dvojmo.

9
Před 1 rokem
Zbyněk Šeděnka

Kde to vzala? Na Václaváku, hochu, na Václaváku. Odkaz

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Ona Hamplová je natolik prostorově výrazná, že ji to připadalo tak, že ji tam bylo těsno a vzbudilo to u ní pocit, že je tam tolik lidí.

55
Před 1 rokem
Jan Prokop

Ukaž se krasavče...😁

16
Před 1 rokem

Oni pořád řeší kolik tam bylo lidí. Já Vám to prozradím paní senátorko. Ne více jak 1% národa. A protože máme demokracii, tak to znamená, že Vás s panem. Rajchlem a ostatními exoty má 99% lidí na párku.

182
Před 1 rokem
Milan Fryč

Bezva, teď jste potvrdil, že na VN bylo přes 100 tis lidí 👍

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt