1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Vy kdo tady urážíte vzhled paní Hamplové , se nejdříve podívejte na svou krásu do zrcadla a uvědomte si ,že takové primitivní příspěvky normální člověk vůbec nebere vážně.

52
Před 1 rokem
Lydie Ondráčková

Lidem je úplně jedno, jak ta "krása" vypadá. V podstatě komentují její vzhled mentální. To co má člověk v nitru. To, co dělá člověka člověkem.

Před 1 rokem

Deset tisíc lidí!!! Autor se zřejmě neobtěžoval kouknout na fotky a videa. Anebo tyhle blbosti píše, páč je za to placen a nic jiného mu nezbývá. Je mi ho líto. Já jsem taky novinář, už dvacet let, a beru výplatu, aniž bych ze sebe musel dělat blbce.

43
Před 1 rokem
Svatopluk Doseděl

Fakt je, že o lidech se dá jen těžko mluvit, něco lidského na těch alternativně inteligentních zfanatizovaných vyžírkách těžko najít, ale většina z nich nějaký papír asi má, že jsou to lidi. Tak se jim tak asi říkat musí.

10
Před 1 rokem

Chuděra, taková atmosféra zneuznání...a teď si představte, že jí ještě k té vší smůle zrušil teď Facebook fanouškovské stránky!!! Důvodem je nedodržování pravidel. no je to možné? Takto zneuznat senátorku, a Spasitelku, co "bojuje za naší svobodu", jak měla na těch stránkách uváděno. Kdyby se sbalila, sedla na vlak na Transsibiřskou magistrálu, pak bych si řekla, že se pochlapila 😄 😛. Ti, co ji volili, musejí buď být bez informací, a nechali se napálit, anebo mají slámu v hlavě, jináč není možná.

19
Před 1 rokem
Lucie Votavová

A Vám se to zdá normální, někomu zrušit Facebook pro jiný názor ? Pak že máme svobodu slova, je to k smíchu.

7
Před 1 rokem

To, že zpravodajství ČT je tendenční a vládně patolízalské je zřejmé už od nástupu stávajícího volebního slepence k moci.

Chtěl jsem věřit, že nástupem nového ředitele ČT se to změní a ČT bude objektivnější. Bohužel, nestalo se.

21
Před 1 rokem
Radovan Hájek

Opravdu nechápeš psané slovo? Je to i v článku,nový ředitel bude od 1.října. Takže jsi ukázal,jak jsou trollové hloupí 🙂

10
Před 1 rokem

To si ale devče stěžuje na špatném místě. Musí se obrátit na Kreml. Tady je její stížnost tak akorát k smíchu.

19
Před 1 rokem

Machová, to si stěžuje tomu pravému, že? Paní Hamplová už by měla vědět, že čt není veřejnoprávní ale vládní hlásná, demagogická trouba, co se objektivity týče.

38
Před 1 rokem
Ladislav Stančík

ČT není ani ruská, ani dezolátská. Smiř se s tím.

19
Před 1 rokem

Je nesmírně zajímavé, když o ohrožení demokracie s prominutím žvaní někdo, kdo doufá, že řádně zvolení politici neodejdou, ale "budou odvedeni". To už tu bylo v 50. letech minulého století, kdy komunistická lůza také odváděla a následně zavírala a vraždila lidi nepohodlné jejich režimu. A jak si svobodnou a necenzurovanou diskuzi představují v SPD se můžete osobně přesvědčit na sociálních sítí stranického šéfa senátorky Hamplové Okamury, stačí tam jen napsat odlišný názor.

8
Před 1 rokem
Zbyněk Jarolím

Jste se spletl, ne? Jste chtěl uvést nedemokratické jednání pětikoalice, ne?

3
Před 1 rokem

chápu správně fakt, že si paní Zwyrtek Hamplová stěžuje u budoucího ředitele ČT na to, že reportéři uvedli odhad PČR? neměla by si spíš stěžovat u ředitele PČR?

Zároveň vystupující opakovaně (a to i v minulosti) označovali ČT za prolhanou a teď jim vadí, že o jejich setkání neinformuje dostatečně? vždyť účastníci této akce ČT přeci nedůvěřují, je dle nich prolhaná a teď by již prolhaná nebyla?

20
Před 1 rokem
Petr Chýlek

Každé zviditelnění je dobré. Říká se přeci, že i špatná reklama je reklama.

3
Před 1 rokem

Já jsem jich na fotce napočìtal kolem ..... To co media vtloukajì lidem do hlavy už neni ani k smìchu. Opravdu z nás chtějì udělat totál hlupâky? Bohužel se jim to částečně dařì. Pan Havel by se divil jeho pravdě a lásce. Hlavně té svobodě slova.

11
Před 1 rokem
Zdeněk Vaněk

Kolikpak jsi napočítal? Ty jsi teda superpoctar...klobouk dolů

2
Před 1 rokem

Nechápu co ta paní povídá, bylo objektivně prokázáno že na demonstraci bylo zhruba 20 tisíc lidí, jelikož i když by hodně chtěli na Václavské náměstí se jich více než 80 tisíc nevleze, snad jedině že by si stáli na hlavách .

16
Před 1 rokem
Jose Kubis

To kdyby tam byl Milion chvilek ,tak byste napsal alespoň150 tisíc.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt