Vy kdo tady urážíte vzhled paní Hamplové , se nejdříve podívejte na svou krásu do zrcadla a uvědomte si ,že takové primitivní příspěvky normální člověk vůbec nebere vážně.
Lidem je úplně jedno, jak ta "krása" vypadá. V podstatě komentují její vzhled mentální. To co má člověk v nitru. To, co dělá člověka člověkem.
Deset tisíc lidí!!! Autor se zřejmě neobtěžoval kouknout na fotky a videa. Anebo tyhle blbosti píše, páč je za to placen a nic jiného mu nezbývá. Je mi ho líto. Já jsem taky novinář, už dvacet let, a beru výplatu, aniž bych ze sebe musel dělat blbce.
Fakt je, že o lidech se dá jen těžko mluvit, něco lidského na těch alternativně inteligentních zfanatizovaných vyžírkách těžko najít, ale většina z nich nějaký papír asi má, že jsou to lidi. Tak se jim tak asi říkat musí.
Chuděra, taková atmosféra zneuznání...a teď si představte, že jí ještě k té vší smůle zrušil teď Facebook fanouškovské stránky!!! Důvodem je nedodržování pravidel. no je to možné? Takto zneuznat senátorku, a Spasitelku, co "bojuje za naší svobodu", jak měla na těch stránkách uváděno. Kdyby se sbalila, sedla na vlak na Transsibiřskou magistrálu, pak bych si řekla, že se pochlapila 😄 😛. Ti, co ji volili, musejí buď být bez informací, a nechali se napálit, anebo mají slámu v hlavě, jináč není možná.
A Vám se to zdá normální, někomu zrušit Facebook pro jiný názor ? Pak že máme svobodu slova, je to k smíchu.
To, že zpravodajství ČT je tendenční a vládně patolízalské je zřejmé už od nástupu stávajícího volebního slepence k moci.
Chtěl jsem věřit, že nástupem nového ředitele ČT se to změní a ČT bude objektivnější. Bohužel, nestalo se.
Opravdu nechápeš psané slovo? Je to i v článku,nový ředitel bude od 1.října. Takže jsi ukázal,jak jsou trollové hloupí 🙂
To si ale devče stěžuje na špatném místě. Musí se obrátit na Kreml. Tady je její stížnost tak akorát k smíchu.
Machová, to si stěžuje tomu pravému, že? Paní Hamplová už by měla vědět, že čt není veřejnoprávní ale vládní hlásná, demagogická trouba, co se objektivity týče.
ČT není ani ruská, ani dezolátská. Smiř se s tím.
Je nesmírně zajímavé, když o ohrožení demokracie s prominutím žvaní někdo, kdo doufá, že řádně zvolení politici neodejdou, ale "budou odvedeni". To už tu bylo v 50. letech minulého století, kdy komunistická lůza také odváděla a následně zavírala a vraždila lidi nepohodlné jejich režimu. A jak si svobodnou a necenzurovanou diskuzi představují v SPD se můžete osobně přesvědčit na sociálních sítí stranického šéfa senátorky Hamplové Okamury, stačí tam jen napsat odlišný názor.
Jste se spletl, ne? Jste chtěl uvést nedemokratické jednání pětikoalice, ne?
chápu správně fakt, že si paní Zwyrtek Hamplová stěžuje u budoucího ředitele ČT na to, že reportéři uvedli odhad PČR? neměla by si spíš stěžovat u ředitele PČR?
Zároveň vystupující opakovaně (a to i v minulosti) označovali ČT za prolhanou a teď jim vadí, že o jejich setkání neinformuje dostatečně? vždyť účastníci této akce ČT přeci nedůvěřují, je dle nich prolhaná a teď by již prolhaná nebyla?
Každé zviditelnění je dobré. Říká se přeci, že i špatná reklama je reklama.
Já jsem jich na fotce napočìtal kolem ..... To co media vtloukajì lidem do hlavy už neni ani k smìchu. Opravdu z nás chtějì udělat totál hlupâky? Bohužel se jim to částečně dařì. Pan Havel by se divil jeho pravdě a lásce. Hlavně té svobodě slova.
Kolikpak jsi napočítal? Ty jsi teda superpoctar...klobouk dolů
Nechápu co ta paní povídá, bylo objektivně prokázáno že na demonstraci bylo zhruba 20 tisíc lidí, jelikož i když by hodně chtěli na Václavské náměstí se jich více než 80 tisíc nevleze, snad jedině že by si stáli na hlavách .
To kdyby tam byl Milion chvilek ,tak byste napsal alespoň150 tisíc.