Mě stejně vždycky pobaví, jak o cenzuře a blokování svobodné diskuze mluví tyto kreatury, které na svých sociálních sítích žádnou svobodnou diskuzi nestrpí...
Hlavně to jsou osoby, co chtějí svobodu slova zlikvidovat paktováním se s totalitními režimy...
Oooo krasavice inteligentní si stěžuje. A ta zla televize ji... no to už přestává všechno 😅😂
Naco si hraješ
Bože, projede bílé auto jeden říká bílé druhý černé.Takhle to je diskuzích. Ukážeš foto tomu co tvrdí černé, stejně řekne svoji verzi . Stejné je to i blbečkama který ač vidí fota z Václaváku který je plný a stejně tvrdí max 20 tis.Jsou tři možnosti,buď věří :zkorumpovanymu systému, záměrně provokuje, nebo je retardovanej idiot.Vsechny tři atributy jsou fatální nejen pro jedince,ale i pro společnost.
Toníku, po přečtení vašeho příspěvku jsem si téměř jist, že z těch tří vámi zmíněných možností pro vás platí ta třetí možnost....beze zbytku.
Tak včera pan Dufek prohlašoval v televizi, že je vláda moc měkká, že by měla vyhazet každého třetího státního zaměstnance. A sám je co? Takových let. A přitom jde na demonstraci proti vládě, jak lidem utahuje opasky. Pan Dufek je nějakej divnej a ta paní která se veze v senátu za velmi pěkné peníze, pořád do něčeho mele, ale sama nic nedělá, to se to kritizuje za státní peníze!
Já tu karikaturu nemusím,ale je pravda, že ČT je jasně provládní a to nám chtějí zvýšit poplatky.Jde sice o pár korun,ale z principu za to její jednostranné podávání informací jsem proti.
Myslíte, že by ČT měla propagovat názory rusky a protidemokraticky smýšlející menšiny? Která ještě ke všemu poštvává lidi
a lže. O demonstraci informovala, reportáž asi ne, taky proč. Objektivní je, pokud chcete slyšet něco jiného, musíte na jiné zdroje.
Kdo je paní Zwyrtek Hamplová a jak je nám potřebná, o tom se není
nutné rozepisovat. Smutné však je , že jí dokáže dát svůj hlas tolik
voličů a zrovna v našem okresním městě. Platit tuto osobu, to je totéž,
jako vyhodit peníze oknem. Ona by totiž byla i zadarmo drahá.
Možná i za dvě darma, jak kdysi vykřikoval přiopilý prodavač na pouti...
Zbytecna neni, mluvi pravdu.
Pokud ji k necemu prirovnavate, tak si berste do pusy Pekarovou. Hloupa husa, co by v politice nemela byt.
Zvolit to to individuum až do Senátu se voličům opravdu povedlo....
Berte to jako recesi.
Paní senátorka je názornou ukázkou toho, jak příšerná je především mentální úroveń našich zákonodárců. Tahle paní patří do detence, nikoliv do senátu! Tedy, pokud senát nebyl zřízen jako místo pro odkládání slabomyslných.
Senat je pojistkou prave proti svevuli takovych slabomyslnych jedincu…
Hysterka Hamplová opět na nejvyšší míru unesená a dojatá sama sebou a svou vysněnou a bohužel jen domnělou významností😃 To je fakt něco, tahle tragikomická hlupaňka.
No...Vy jste taky fakt něco.!!! Tragikomický hlupaň 🙂
Od Policie ČR dezionfirmace až na půdu,...na VM byly vyšší jednotky tisíc lidí ? Dostali od kuliočka instrukce.
Tak kolik tam podle vás bylo lidí ?