Každý je takový jak ho pámbu stvořil co se týče objektivity o sobotní demonstraci ma do toho velmi daleko nedá se dívat skoro na nic jen na Čt 2 a nakonec čí chleba jíš toho píseń zpívej ostuda
Tebe krmí Kreml?
Zajímavé je když Milion chvilek pořádalo protest proti Babišovi, tak ČT dávali živé vstupy na akci a teď nic!!Když jsem sledoval večerní zprávy tak to snad byla až 4 nebo 5 zpráva.
Klidně až desátá...
Kdyby akci pořádal milion chlívek, tak by týden předem nic jiného v čt nebylo. A lhaní o počtu účastníků demonstrace asi dostala nařízena "naše veřejnoprávní televize" od 5-ti demoličního slepence.
Kňů, kňů, nikdo nelhal, chodí vás tam čím dál méně...
Tady vůbec nejde o opozici vůči vládě. Máme tu opozici vůči demokratickému parlamentnímu systému. Hnutí a strany, které o žádnou demokracii nestojí. Populisty, dezinformátory a šiřitele ruské propagandy (kam si kterou partaj zařadíte, to už je na každém ctěném čtenáři)😁
Díval jsem se na internet na přímý přenos, nikdo neobdivoval Rusko, nikdo nepomlouval Ukrajinu. Nevím, proč se demonstrující uráží slovy dezinformátoři, šiřitelé ruské propagandy a podobně. Prostě demonstrující ve velkém nesouhlasí s kroky této vlády a dávají to hlasitě vědět.
O nezávislém a vyváženém informování veřejnosti nelze hovořit. Keci o tom, kdo je mu sypmatický a kdo ne nemohu očekávat od veřejnoprávní televize, kterou si povinně platím.
Nezájem o tvoje kecyyyyyy hloupého
Kdo chtěl vidět dezolé a prorussácké pošuky , tak je viděl , ale proč proboha ukazovat tohle divadlo ještě v televizi . A že baba měla málo diskutérů je její problém.
Proč jim nedat stejný prostor a stejné protěžování, jako Milionu chvilek? Mají jednat nestranně, ne?
ZWRATEK zase zvrací
Už z rozlohy Václaváku je jasné že tam 100000 lidí být nemohlo, ale dobře ,když si to někteří myslí nemá cenu jim to vymlouvat.
Když demonstrovalo MCH, bylo to od rána ČT sledované a vysílané tehdy tam udajně bylo 124 000 lidí a to neměli zaplněný spodek náměstí jako ted. V počtech se predbíhala všechna média od rána do večera a ještě další dny.
"Mluvili jsme spolu, objímali se, fotografovali" . Už jen z pomyšlení na to, jak se objímám s Hamplovou je mi šoufl.
No fuj!
Jana Zvratek Hamplová...
Chovejte se slušně a ne jak primitiv.