Měli ji „ Hamplovou ,zabírat širokoúhlým objektivem.
Formát 16 : 9 zjevně nestačí.
I vy na na profilové fotce nevypadáte jako žádný hubeňour, ale pěkný macek stejně jako Hamplova.
Václavák byl zaplněnej v horní polovině a dole od koně jen řídce 😁 Kde bys vzala 100tis? 🤣🤣🤣
Vy jste mi srandista... Odkaz
Hloupá ženská , hloupá a nicotná demonstrace.. 😂 k smíchu ))))
Máte pravdu...konečně je tady žena s nadhledem a rozumným názorem...tedy vy.
Zvratka nepřestává bavit! Smutno je mi jen z těch, co tuhle dezobábu volí!
Mě je zase smutno z těch neskutečných ubožáků, co uvedli na trůn pětidemenční parazity. Tedy i z tebe a tobě podobným. Klidně si nechte kálet na hlavu, ale normální lidi z toho vynechte. Tento hnojomet zpráv psychicky nemocných hlupáků je zase určen jen pro hlupáky.
Mně se zas nelíbí nic z toho, co vypadne z této lži a demagogii šířící persony. Nic než populistické působení na nejnižší pudy méně oduševnělých jedinců.
Martine Rychto - promluvím k vám vašimi slovy - vy jeden populisticky působící na nejnižší pudy méně oduševnělých jedinců, diskutére ! Zvažte, jak asi na své okolí působíte vy, když zde přisuzujete - vážené vzdělané a ve prospěch občanů se angažující osobě - senátorce, šíření demagogie a ještě ji neslušně označujete "personou"......Co jste vy, občane Rychto?
Je jedno jestli 20, 30 nebo 50 tisíc.
Je podstatné, že média lžou !!!
Vám to nevadí ???
Jeden mi říkal, že na ČT nekouká, protože tam lžou. Jak to ale ví když na ní nekouká mi neprozradil.
ČT je prolhaná a propětidemoliční žumpa.
Kde by Zwyrtek Hamplová vzala těch 100.000 účastníků? Asi by neměla chlastat, protože to pak člověk vidí dvojmo.
Kde to vzala? Na Václaváku, hochu, na Václaváku. Odkaz
Ona Hamplová je natolik prostorově výrazná, že ji to připadalo tak, že ji tam bylo těsno a vzbudilo to u ní pocit, že je tam tolik lidí.
Ukaž se krasavče...😁
Oni pořád řeší kolik tam bylo lidí. Já Vám to prozradím paní senátorko. Ne více jak 1% národa. A protože máme demokracii, tak to znamená, že Vás s panem. Rajchlem a ostatními exoty má 99% lidí na párku.
Bezva, teď jste potvrdil, že na VN bylo přes 100 tis lidí 👍