1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Podle všech kritických a zlostných příspěvků na tuto senátorku je jasné,

že jakákoli naděje na zlepšení kritické státní situace je nemyslitelná.

Vybičovaná nenávist vůči jiným postojům se dokonce neshoduje ani s názory

ostatních zemí co hájí svoje zájmy. Těmito postoji se řadíme do podřízenecké role

a české země budou brzo na prodej!

32
Před 1 rokem
Zdenek Svancar

Postoj a názor nelze zaměňovat za prokazatelnou lež.

20
Před 1 rokem

Nemám informace ale podle mých úvah území Ukrajina zůstane, ale Ukrajinci díky téhle pitomé válce nebudou. Co je důležitější, politika nebo životy lidí?

20
Před 1 rokem
Olga Francová

Informace máte jen na ně se.... protože se vám nehodí.Jinak tahle úžasná úvaha je hodná podporovatelů Krelu.Ukrajina jako území nezůstane ale stane se z ní Rusko.

11
Před 1 rokem

tak jsem si ji tak nějak představil v roli Marfuši v Mrazíkovi...

9
Před 1 rokem
Pavel Vlha

Neurážejte laskavě hezkou a sympatickou postavu z pohádky !!!

Před 1 rokem

Tato proruskà děva je ostudou ...

23
Před 1 rokem

Dlouho jsem přemýšlel, jak se k této spoluobčance vyjádřit se vší slušností, protože přeci jen je to žena. Ale bohužel, způsob jejího veřejného projevu tak odpudivý, zapšklý a nechutný, že mi nezbývá, než na takto hrubě utkaný pytel hnusu použít záplatu o stejné textilní hustotě. Paní senátorka Zwyrtek-Hamplová je sexuálně nedostatečná osoba!

9
Před 1 rokem
Jan Olsa

to je opravdu diplomatické vyjádření, dlouho jsem se tak nezasmála

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Jsem z Kroměříže a stydím se za ni! Já ji nevolila a nechápu kde vzala tolik hlasů! Myslím že psychiatrie v Kroměříži by se měla rozšířit. Jen imbecil by ji volil. To je psychiatrický pacient a měli by ji držet na oddělení místo!.

17
Před 1 rokem
Petra Vili

Asi jim odtud utekla.

2
Před 1 rokem

Ta žena by měla být prohlášena za nesvéprávnou. Od kdy se dávají místa senátorů blouznícím jurodivým? Tahle ruska by měla být vyhoštěna do Moskvy.

19
Před 1 rokem
Petr Šimon

Tak kdysi byl senátorem i kůň ale člověk by myslel že jsme dál..

Před 1 rokem

Sláva Ukrajině, třikrát sláva prezidentu Zelenskému, novodobému vůdci svého národa, s Ukrajinou na věčné časy a nikdy jinak.

9
Před 1 rokem
Michal Bartoš

Bartoš je protiukrajinský troll, který když neví co napsat, napíše tohle a má pocit, že je vtipný. Cca každý čtvrtý příspěvek toho tvora, tesknícího po starých časech, vypadá takto.

1
Před 1 rokem

část občanů si jí zvolila,měla by být tím nejlepším reprezentantem této země.Chybička se zřejmě vloudila.

15
Před 1 rokem

Nejprolhanější médium v zemi opět perlí. Paní Hamplové nesaháte ani po kotníky tak si o ní přestańte otírat své prolhané huby. Vám může věřit jen úplný šílenec!

2
Před 1 rokem
Jiří Hlaváček

Chichichi.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt