Podle všech kritických a zlostných příspěvků na tuto senátorku je jasné,
že jakákoli naděje na zlepšení kritické státní situace je nemyslitelná.
Vybičovaná nenávist vůči jiným postojům se dokonce neshoduje ani s názory
ostatních zemí co hájí svoje zájmy. Těmito postoji se řadíme do podřízenecké role
a české země budou brzo na prodej!
Postoj a názor nelze zaměňovat za prokazatelnou lež.
Nemám informace ale podle mých úvah území Ukrajina zůstane, ale Ukrajinci díky téhle pitomé válce nebudou. Co je důležitější, politika nebo životy lidí?
Informace máte jen na ně se.... protože se vám nehodí.Jinak tahle úžasná úvaha je hodná podporovatelů Krelu.Ukrajina jako území nezůstane ale stane se z ní Rusko.
tak jsem si ji tak nějak představil v roli Marfuši v Mrazíkovi...
Neurážejte laskavě hezkou a sympatickou postavu z pohádky !!!
Tato proruskà děva je ostudou ...
Dlouho jsem přemýšlel, jak se k této spoluobčance vyjádřit se vší slušností, protože přeci jen je to žena. Ale bohužel, způsob jejího veřejného projevu tak odpudivý, zapšklý a nechutný, že mi nezbývá, než na takto hrubě utkaný pytel hnusu použít záplatu o stejné textilní hustotě. Paní senátorka Zwyrtek-Hamplová je sexuálně nedostatečná osoba!
to je opravdu diplomatické vyjádření, dlouho jsem se tak nezasmála
Jsem z Kroměříže a stydím se za ni! Já ji nevolila a nechápu kde vzala tolik hlasů! Myslím že psychiatrie v Kroměříži by se měla rozšířit. Jen imbecil by ji volil. To je psychiatrický pacient a měli by ji držet na oddělení místo!.
Asi jim odtud utekla.
Ta žena by měla být prohlášena za nesvéprávnou. Od kdy se dávají místa senátorů blouznícím jurodivým? Tahle ruska by měla být vyhoštěna do Moskvy.
Tak kdysi byl senátorem i kůň ale člověk by myslel že jsme dál..
Sláva Ukrajině, třikrát sláva prezidentu Zelenskému, novodobému vůdci svého národa, s Ukrajinou na věčné časy a nikdy jinak.
Bartoš je protiukrajinský troll, který když neví co napsat, napíše tohle a má pocit, že je vtipný. Cca každý čtvrtý příspěvek toho tvora, tesknícího po starých časech, vypadá takto.
část občanů si jí zvolila,měla by být tím nejlepším reprezentantem této země.Chybička se zřejmě vloudila.
Nejprolhanější médium v zemi opět perlí. Paní Hamplové nesaháte ani po kotníky tak si o ní přestańte otírat své prolhané huby. Vám může věřit jen úplný šílenec!
Chichichi.