Ani jsem nedočetl, stačilo do půlky článku a představit si ten horor při nabíjení a tolik promarněného casu, abych dojel blbých necelých 300 km dál . Fuj!
Naprostý souhlas, ani jsem to nezačal číst, protože výsledek byl jistý. S novým autem respektive novou baterkou to se to testuje, ale ať mi ten test předvedou po pěti letech provozu, pak se uvidí jestli objedou alespoň ten komín.
Sice mám jako druhé auto Konu na krátké cesty do města a do zaměstnání, ale napsat, že cesta v mrazu a ono je 0 st. a dále plánovat nabíjení až skoro na krev 15 %, je holý nesmysl, protože stačí malé zdržení v koloně a je hotovo. Kdo píše tyto články, možná na objednávku, je úplně marnej
Je to podobny bom jako, topte plynem. Už jenom když se vezme hmotnost aku plus agregat tak je to proti klasice benzin, nafta raketa. Elektro auto je hračka na jedno použíti, vyrobce deklaruje dojezd v km, ale nikde se nedoctete jakou mají životnost aku. V Německu jsou plne bazary elektro nebo hybridů jenom kvuli tomu, že pořizovací cena novych aku tvoří víc jak 70% ceny noveho auta.Pri dnešní podobě z komunikacemi si nedovedu představit majitele takové hračky stojici v koloně, v zimě při 20 stupnovem mrazu. Už při minus pěti stupni klesa kapacita aku. Tak že opravdu na cestu kolem komina. Samozřejmě že se najdou obhajci z řad zelenejch, a majitelé elektro se nebudou chlubit tím že skočili na špek.
První nabíjení po ujetí 150 km.??? Tak to je vývoj..
Vždyť je to naprosto tendenční článek napsaný na zakázku od Škody. Garáž se přeměnila v prodejnou dě*ku bez známek sebereflexe.
Ta urputnost s jakou se nás snaží přesvědčit jak je evidentní nesmysl úžasný je úsměvná i děsivá zároveň. Už ten začátek. Jedu delší cestou protože nabíječky,viďte? Už tady dezinformuje článek minimálně o hodinu. Ne-li o víc. Další skutečnost jež je podstatná máme-li mluvit o objektivitě je zátěž a obsazenost testovaných vozů. Co si počne posádka budou-li dobíjecí stojany obsazeny a ve frontě před nimi několik aut? Stráví na místě kromě oběda i večeři? Při hodně smůly i snídani? Víte s dvacet let starou oktávkou 1 v TDíčku tentýž cíl zvládnu tam i zpět na jednu nádrž. Pohodlně a bez stresu. A pořád můžu mít v kufru 20 litrový kanistr na který v případě nouze dojedu dál než vymyšlenost po plném nabití. Nějak mi uniká přínos této nové módy. Tedy pokud nejde o ,jak hlásají dnes už zakázání konspirátoři, vyhnání plebsu z aut. Pak to smysl dává. Označkování otroci stejně nikam nebudou moci jezdit bez povolení vrchnosti a elitám zmíněné nedostatky vadit nebudou. Ty totiž už dávno na hory ,,ekologicky " létají soukromými tryskáči. Hezký den všem svobodným lidem přeje Červený Jiří
Souhlasím! Napadá mě taková blbost nemůže ta Elektro mánie být naplánovaná jako že ve smyslu potřebujeme se zbavit ruska a potřebujeme ať se lidi odvyknou od plynu a ropy? Ale to je jenom taková úvaha kašlete na to pěkný den
Tak nám tedy zjistili že Elektro auto je na dálky špatné.z hlediska času i asi I ceny a životnosti aura.A to byla jen 0 st.Kdyz jedu na hory tak je většinou minus 5 st a v Iálii bylo mínus 15.Tak nevím ještě ceny za nucené občerstvení.Elektro je dnes do města a ne pro obyčejné lidi.
Hele a co když to auto na horách několik dní stojí , co ty baterky ?? Mě baterie u koloběžky by v marzu chcípla. Musím mít kolobrndu v kotelně v teple.
To auto, když je plně nabité, objektivně odpovídá stavu normálního vozu s ukazatelem paliva na 1/4 respektive pod 1/2. Neznám nikoho, kdo by na zahraniční cestu vyrážel s nádrží na 1/4. Ale pokrok nezastavíš. Taky mám rád, že si sám rozhoduji o průběhu cesty a můj MasterCard platí u každé pumpy. Vyřešte tohle výše uvedené a můžeme se bavit.
2 Auta... Umíte si představit že například začátkem prázdnin vyrazí tisíce vozidel směrem na jih k moři? Jak obrovská by museli být parkoviště, jak obrovský by tam musel být příkon, jak obrovské by tam muselo být zázemí pro cestující a to vše pouze na letní sezonu, kdy se jezdí na jih a podobná parkoviště by zase musela být připravená na zimní sezónu 😛👎‼️
A v jiných diskuzích plácáš o alternativních zdrojích... Nejdřív si to srovnej v makovici ty marťane ..
Při dnešních cenách elektřiny a elektromobilů je to ekonomický nesmysl. A ekologický zrovna tak.
A to je jeste elektrina za hubicku
Protažení těla 2x hodina. To mají lepší než fitko. Ten článek jen ukazuje, jak elektroauto omezuje cestování.
550km opravdu není vyprava na Měsíc.
Když museli nabíjet na víc jak 80% kdy je dobíjení nejrychlejší. Z první zastávky by byli do 30 minut pryč. Prostě špatně naplánováno.
Takže ne cesta do Zell Am See, ale od nabíječky k nabíječce.. elektrický auto si koupí jen cvok co chce zestárnout čekáním u nabíječky. Ekonomickej nesmysl je to.
Jasný koupi si jej ekonomický cvok, já najeto 300 000km, za palivo jsem zatím zaplatil tak 20 000kc a vy za tento najezd?