1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Jdete s tim do pr...! Jak s tim dojedu s rodinou 2 dospeli a 3 deti do Athen 2500 km? Nebo staci jen do Splitu 1300 km? A proc tam nenapisete kolik jste za tu elektrinu zaplatili? A jak se bude vyvijet cena elektriny v zavislosti na valce v Ukrajine?

5
Před 4 roky
Jaroslav Hrynkiv

Jo do Splitu muzete jet nyni i po chorvatskych dalnicich nabijet zadarmo. S Teslou na nabijecce do 90minut z Prahy.

1
Zobrazit další 3 reakce
Před 4 roky

Jo jo = vybrali jsem si cestu kolem nabíječek... jasně = jinudy to super elektro auto nejede že...

A hele kluci příště Vás pozvu na jinou cestu...

Nejlepší lyžování v Evropě je fakt asi ve Val Thorens... je to nejlepší vstupní brána do oblasti Les Trois Vallées, "který je svými třemi údolími a 600 kilometry sjezdových tratí nejrozsáhlejší lyžařskou oblastí světa"

Je to bratru z Prahy cca 1150km... když se s partnerkou střídáme za volantem tak do dáme za cca 14-15h... podle toho kolik času probendím na zastávkách na cigárko...

Tak co kluci elektrický - kdy si to rozdáme??? A kdo tam dojede dřív a pohodlněji??? Já tam jezdím už 15let... já vím o čem to je... a klidně si mlžete vybrat, jsetli to pojedeme s Volvo XC90 nebo s LandRover Discovery IV... je mi to jedno kde tu naftu spálím...

4
Před 4 roky

Úplně nechápu výpočet cesty 135,5KW Německo 19Kč je cca 2600Kč. 47l (8,5l spotřeba) nafty počítal jsem jí za 40Kč je cca 1900Kč. Dvakrát nabíjet po cestě tam a další dvě hodiny po cestě nazpátek. S Kodiakem jsem už něco najezdil a pokud jedu dálku předpisově jsem mezi 6-6,5l nafty, tak bych tu cestu tam a nazpátek zvládnul skoro na jednu nádrž. To ještě měli teoreticky štěstí a nenatrefili u nabíječek na frontu stejně zoufalých elektrocvoků s 5% na baterii jinak by jeli celý den.

5
Před 4 roky

Hm, takže skoky od nabíječky k nabíječce ( je-li zde náhodou volno..) na 5,5hodin jízdy + 2hodiny na kabelu s následným malým a menším dalším dojezdem.. no to je potřeba chválit a chválit . je potřeba se zeptat, zda je pisálek normální.. Utopický politicky nařízený směr do "zádele" . Jen si tipněte, kolik bude stát KWh elektřiny za 5.let při vládě zelených v Německu - za mně "trolejbusy" na malé vzdálenosti super, ale jinak se ani nezaplatí..

10
Před 4 roky

Dost cestuju a výsledek mi přijde jako fiasko,4,50kč na kilometr v Německu a přitom v tom nejsou žádné daně pro stát to vymyslel kdo.Pokud to zatíží spotřební daní a to jinak nepujde jsme na 10kč na 1 kilometr.Přeji pěkný den všem co ještě umí počítat.

7
Před 4 roky

Sorry, ale cestovani si predstavuji jinak. Nepotrebuji takovy challenge, ci az loterii. Az bude skutecna alternativa ke spalovacim motorum, tak ma smysl o tom uvazovat, ci pripadne bez natlaku politiku svobodne vybrat. Ta doba ale jeste neprisla.

Navic pokud by se pro shodnou cestu pouzil naftak, dalo by se mluvit i o tom, ze by se dala na jednu nadrz sfouknout cesta tam i zpet (tedy vyjma vylozene naftaku poslednich let, ty maji mensi nadrz).

3
Před 4 roky

Chtěli pomoct Škodovce,jak moc dobrá auta to jsou a moc se jim to nepovedlo. Už jen ten dojezd ,po 100% nabití je mazec. Navíc cena vozu je šílená... Mám kamaráda a ten si koupil ojetého elektrického Smarta na dojíždění do práce a má dojezd při plném nabití 120 km ... Ano,tam to má smysl ,protože to má 10 km do práce,ale jinak v současných elektro autech nevidím žádný významný potenciál...

10
Před 4 roky

Takze kdyz je cena na rychlonabijecce pro normalniho smrtelnika bez B2B tarifu 13-19Kc / KWh tak nas 136 KW vyjde 1800-2600Kc. Takze s porovnatelnym dieselem co ma 6-7 spotrebu pri cene 36-38Kc/l mi to sezere 33-40 litru nafty a cesta vyjde 1200-1500 Kc. Takze tim padem to dieselem vyjde vic nez o tretinu min pri dvoutretinove cene auta? A jsem v cili o hodinu a pul drive, i kdyz se dvakrat zastavim na odpocivadle na patnact minut natahnout se? A nemusim planovat benzinky jak blazen abych neskejsnul nekde v horach nebo zacpe? Dobre jsem pochopil vyhodnost elektromobility?

9
Před 4 roky

Ať to balíte do seberůžovějšího pozlátka, tak kromě města a krátkého ježdění třeba do zaměstnání a zpět, jsou tato auta zatím k ničemu. V nadpisu článku jste měl vynechat to slovo ,,prý,,. Autor článku je buď velký fanda elektro aut, nebo psal článek na objednávku, vydělávat a platit účty se musí a bylo mu jedno co napíše, jen když splní požadavek se správným obsahem.

10
Před 4 roky

Naprosto absurdní křáp zvaný SUV a ještě na baterky. HNUS

Přepočítejte si celkové náklady a přestaňte s reklamou na nesmysl.

Jak řekl strejda Ford: "Můžete mít jakoukoliv barvu vašeho auta, pokud bude černá". Takto dnes funguje "tržní ekonomika". Znamená to, že si můžeš trhnout nohou, klidně i levou zadní.

Malá, elektrická sdílená vozítka do města, to ano. Jinak nesmysl a fašistická propaganda.

@

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA