1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

....cestování s elektromobilem není nijak omezující. Po dvou hodinách jízdy si přece jen rádi uděláte přestávku na protažení těla a občerstvení....

Opravdu? Osobne neznam nikoho, kdo by si musel kazde dve hodiny dat hodinu pauzu. To leda by jel Pragou V3S a sedel vzadu na korbe! Misto 5,5h trva cesta 7,5h. Takze pokud pojedu nejakych 1000km, treba z Ostravy do Curychu (jako sem uz parkrat jel), misto 11h pojedu 15h... Ne kazdy pokrok je smerem kupredu!

8
Před 4 roky

Hmm stále dokola se píše o elektro autech, nechápu. Každý dnes už přece ví, že elektromobil je drahý a že není ekologický a dojez je malý a nabíjení je komplikované a za 8 let musí majitel koupit novou baterii za statisíce a cena starého bude mizivá. Škoda, že redaktoři nevyjeli ještě s dalším autem např. KAROQ 1,5 nafta a po pravdě napsali výsledek srovnání.

8
Před 4 roky

Takže tragedie....

8
Před 4 roky

Přijde mi ta cesta dost stresující. Současná elektrická auta jsou jen pro koníčkáře. Nic moc praktického nepřináší. Auto mám proto, aby mne dovezlo kam potřebuju a ne abych stále něco hledal, plánoval a klepal se jestli dojedu k nabíječce a jestli bude volná.

6
Před 4 roky

Opravdu věrohodný test

Vybrali si pro ně nejvýhodnější trasu a celou cestu se modlili aby cesta byla z kopce a byl plynulý provoz a nebyla fronta u nabíječky atd.

Stačila zácpa u Mnichova a jeli by na odtahovce.

Výborná reklama.Ctěl bych vidět jak by dopadla trasa přes Rakousko.

Myslím že fatálně. A propo ...dojezd 550 km je v jakých podmínkách????

5
Před 4 roky

Tak tenhle clanek me opet utvrdil o nesmyslnosti el.auta. Vylet s celou rodinou na pouhych 500 km s tolika prestavkami a pri cene toho auta je uplny nesmysl a opravdu jen hlupak muze napsat ze je to ok a vlastne hodinova prestavka je parada kdyz nekde jedu a chci tam byt co nejdrive.

7
Před 4 roky

Tak za prvé kdyby jeli v 20 stupňovém mrazu bylo by to o něčem jiném a to porovnání se spotřebou benzínu 8,5 litrů na sto km je taky zkreslené, auta velmi často mají menší spotřebu a to nemluvím o naftacich. Takže se mi jen potvrdilo že elektroauta je na ho..... a na nic

6
Před 4 roky

Čert vem čas, mě zaujalo, že cesta vyjde dráž v elektromobilu, přestože 3/4 ceny nafty dělá daň. Taky víme, že každý elektromobil výrobci dotují řádově statisíci korun z prodeje klasických aut. Jak to bude, až auta na benzín a naftu zakážou?

Hlavní argument proti elektromobilům je samozřejmě ekologický - ony totiž jezdí na uhlí ze 100% (zapomeňte na kecy o energetickém mixu, kdyby nebyly elektromobily, zavřeli bychom spíš uhelnou elektrárnu nebo zastavili větrníky?). V budoucnu zřejmě na plyn (ruský, samozřejmě).

6
Před 4 roky

Článeček vznikl samozřejmě na objednávku chlebodárce, kucíí dostali škůdky, chlebíčky, kapříci připluli, tak co by sem nebouchli naprostou zhovadilost. Stejně ty komentáře tady nikdo z nich nečte, zítra vydá pán Martyn Jánský dalších 5 oslavných ód na elektrovehikly.

14
Před 4 roky

Proč za to nezapojite karavan? to bychom se pak mohli bavit.vcera bylo psáno,že s karavanem byl dojezd max.150 km.to nemusím jezdit nikam na dovolenou.hlavne,že tu budem propagovat nějaké elektro nesmysly,co pořádně nikam nedojdou.a navíc,jak zdražuji energie,bude to dražší než fosilní palivo.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA