1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Ono by chtělo zmínit, že populace se neskládá jen z třicetiletých IT odborníků. Už vidím, jak 65 létá paní řeší konektivitu připojení po té co jí hlásí neznámou chybu, popř. něco nastavuje v aplikaci poskytovatele služby, načeš zjistí, že ona tam nefunguje, tak zkouší kartu jiného poskytovatele, kterou jí zapůjčili v ČEZU. No a pak si jde v klidu pro ramu do Penny.

7
Před 4 roky

Vážení elektronadšenci, i tak jak je to napsáno, by to pro mne bylo / je nepoužitelné. Souhlasím, jednou / dvakrát za rok, při cestě na dovolenou, se dá o dvě hodiny (ve skutečnosti o víc, trasu mám najetou a dá se stihnout i pod 5 hodin) delší cesta přetrpět, ale pravidelně to dělat nejde a muset každých 150 - 200 km "jít na skoro hoďku na oběd" , tak mám do měsíce 250 kg a do auta už nevlezu. Dosti zavádějící mi přijde i údaj o nákladech, kdy jako srovnávací je volem Kodiaq RS, se snad asi nejvyšší spotřebou v rámci Škodovek. Když už, tak bych to srovnával s "obyčejným Kodiaqem" a s tím se dá jezdit bez problému za 7 l/km nafty (v zimě). Taky se autor nezmiňuje o teplotě ve vozidle a spoustě jiných parametrů ! Proboha přiznejte si, že pokud někdo nepřijde se ZÁSADNÍM vynálezem v oblasti "baterií", které by v první řadě přineslo nabíjení (na 80 - 100%) v řádu jednotek minut, tak jsou e-auta opravdu dobrá jen do města a kolem komína.

4
Před 4 roky

takž cesta se protáhla o dvě hodiny, to rozhodně není málo. A to posádka měla štěstí, že těsně před ní někdo nejel stejnou trasu, to by musela u nabíječek čekat hodinu, než si nabije ten před nimi a pak hodinu nabíjet sami a rázem by to byly 4 hodiny navíc.

13
Před 4 roky

Nemohu si pomoct, ale za mne i přes ,,novinářské testování,, /beru s rezervou/, elektro ne. Pořád jen čtu jak cesta hladce ubihá, žádné kolony, u nabíječek jsou hned na řadě, žádné čekání. Kde asi ty ostatní el. auta jsou. U dobíjecích stojanů, bez ohledu na nutnost registrací a dalšího, včetně cizích jazyků ,co to po mně vlastně chce, oni jen zapojí kabel, kliknou na displey a dobíjí. Realita pro běžného řidiče např. o prázdninách a cestě do Chorvatska, kdy vyrazí i Němci a jiní, ucpou dálnice a pak si představte tu ,,pohodu dobíjení elektromobilu,, , tak to opravdu nebude nic příjemného.

5
Před 4 roky

další ne zcela pravdivý článek. Kdo totiž jede jen jednou někam, tak se mu to zdá hezké, ale pokud jedete s elektromobilem někokrát za měsíc delší trasu tak budete nadávat. Syn si koupil před cca 2 lety Teslu. Byl z ní nadšený, co všechno umí, za co nemusí platit apod. Radost mu trvala jen do chvíle než začal často jezdit do Německa a to trasu cca 600 km. První i druhá jízda celkem v pohodě, dobíjel 2 x a při dobíjení si dal kafe, něco koupil v marketu prostě pohoda. No když jel snad poosmé, tak už se mu přestalo líbít, že musí dobíjet pořad na stejných místech, musí cca 1,5-2 hodiny dobíjet a to při každé cestě tam a zpět. je to vlastně dost velká ztráta času. Proto si koupil i staršího naftáka a nemůže si ho vynachválit. Natankuje v Praze, dojede do cíle, natankuje tam a potom zase až v Praze. Teslu používá už je na krátké vzálenosti, aby nemusel cestou nikde nabíjet a nemusel pořád kontrolovat jaký má ještě dojezd.

5
Před 4 roky

Když jsem dělal obchoďáka, tak jsem za den klidně najel i 500 km a to jsem musel ještě stihnout min. cca 3 jednání. Kdybych z toho měl strávit víc než 7,5 hod v autě a z toho 2 hodiny proflákal na nabíječce, tak to bych toho asi moc nenaobchodoval!!

Prostě: Ekoproletáři všech zemí, vyližte si E-prdel 🙂.

10
Před 4 roky

Tak já nevím, co se bude dít ve chvíli, kdy vypadne elektrická síť. Jsme svědky mnoha živelných pohrom. Ve chvíli kdy ne půjde proud, tak aby měl každý zelený doma benzínový či naftový agregát pro případ, že zrovna bude žena rodit, nebo si někdo z rodiny ublíží? Nebo možná chovat koně a mít doma povoz. 🤯elektriku si doma v katastru neuskladníš .

8

dvouapůltunové V8 s odpojováním válců 600km po dálnici a pár okreskách + vyhlídková kochačka po centru Prahy za průměrných 11 litrů na 100 km podle dotankování, tedy podle dnešní ceny u ONO necelé 4 Kč/km. elektromobil nabíjený u Ionity je na 4.60,-/km. tomu se říká pokrok.

3
Před 4 roky

A budou i pro pracující elektroauta? No myslím cenově ?(vysvětlení pro tupější)

Protože normální pracující asi těžko dá milion a nebo víc za auto na cestu do práce!

6
Před 4 roky

Tady je krásně vidět, jak daleko za špičkou Němci jsou. Zpočátku jsem si říkal, že mohli vzít třeba Enyaq a Ioniq, protože by tím ukázali, jak moc špatná ta Škodovka je. Ale oni to ukázali stejně.

Odvahu na zakoupení elektromobilu od koncernu VW jsem ještě nenašel a nejspíš ani nenajdu, zato už mám dva elektromobily před barákem...

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA