1; cena benzínu byla o něco vyšší = tak kde je proboha efektivita a úspora. Návratnost vysoké ceny v nedohlednu
2; dobíjení po cca. 150km = děs, a když si do nákladů započtu i "zadrbaný čas", tak elektromobil je totálně nanic
3; přestávky POUZE v místě možného dobíjení = a co když se tam ve frontě potká dalších 10 čekajících? Potom bude přestávka 2 .. 3 či 4 hodiny?
4; přestávky POUZE v místě možného dobíjení = tak to žádný výlet/zajížďka za nějakou zajímavostí
Tak kde je výhoda elektromobilu ?
K čemu že jsou dobré ty elektrická autíčka o které se musíte starat jak o další dítě?Já mám tak čas plánovat cesty a pořád čučet kolik mám dojezd, plazit se po dálnici a modlit se aby ta nabíječka fungovala, a mé další dítě přijala za své..To je prostě klump leda na nákup.Nic jiného se s tím nedá, ani tu hloupou káru si tam nepřipojite.
Moje stará Audina by to odjela na jednu nádrž tam i zpět a s touhle rychlostí se spotřebou pod 6l nafty a naložen lyžema nebo kolama..na týdenní dovolenou zastávka je fajn ,ale tak na hodinu i s jídlem a netrčet někde 2 hodiny když nebude obsazený stojan.. na tom dojezdu musí zapracovat je to komický...je to auto do práce nebo do města...
No a to je ještě zapomenuto co by se stalo kdyby pár kilometrů před nabíječkou byla "zácpa". Ten co tam dojel na jednotky procent by zůstal na dálnici "na blikačkách" (dokud by blikaly 🙂). No a v kanistru jaksi elektriku z čerpačky nedovezete.... Takže odtahovka. Kolik by asi v Rakousku stála...
Tak tímto se představila silnější verze baterie. Stále je to pouze drahá hračka pro boháče. Navíc teplota kolem nuly, ale také jsou mrazy v zimě -10 až -15°C, takže silnější vyhřívání by dojezd srazil na 100 km. Takže auto za cca 1,5 mil. Kč je úchylka.
Jděte do háje, ztrávit 2 na pumpě !!!
Já natankuju plnou a dojedu až tam a pak ještě dalších 300 km a teprve pak jedu k pumpě u nás v Praze. Elektronické auta nemají budoucnost. Co budou dělat se starými bateriemi.???
Když pojedu decentně, dojedu tam a zpátky na jedno natankování.
Autor článku si asi dělá legraci s normálně myslících občanů. Rádoby ekologický a levný provoz s časovými prostoji a rizikem, že nedojedete tam kam potřebujete. Na ježdění kolem komína OK, ale jinak nesmysl. Nemluvě o ceně co tyto elektrohračky bez dotací stojí. Zlaté BMW X5 s 3 litrovou naftou.
My jezdime Zell am See pravidelne pres Passau, z Prahy 428km, neni to po dalnici ale casove to je stejne, ca 5h. Renault Scenic 1,5D a Mercedes B, obe auta berou v prumeru 4,5l nafty....at pocitam jak pocitam, i kdyby ty dobijecky byly za polovinu ceny...nevim. V zimni sezone tam nanabijete, kdyz prijedou holandaci, je konec. Takze krom pecliveho planovani jeste zkontrolujte kdy maji oranjes prazdniny.
Tyhle reklamni clanky o e masinkach miluju.Jeli jste urco s novym autem.Zkuste to s dva az tri roky jetem.A jste vite kde.Ja natankuju plnou a jedu tam a nazpet v pohode.A nemusim si davat co 2hodiny hodinovy obed😳.Nemusim myslet na to jestli mrzne atd.A vcil mudrujte enyaqove.
Snaží se to obhájit hezky, ale já mám počty jiné.
Jsou tam za 3-4 Kč na kilometr.
Tam i zpět proseděli na jídle 4 hodiny a to měli štěstí, že na Rozvadově nepřijel nabíjet někdo před nimi. By tam mohli přespat.
Když pojedu touhle jejich průměrnou rychlostí s benzínem i naftou do obsahu motoru 2 litry budu na 6 litrech jako nic. 2,5 Kč / Km.
Nenacházím v elektřině moc smysl. A jsem zvědav kdo pak ty miliony baterií bude "ekologicky" likvidovat.