1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Videli jste ty reky aut z Kyjeva, prchajici smerem na zapad? A ted si predstavte ze jsou to elektromobily. Ja mam pro pripad zivelnych katastrof a vsemoznych spratelenych pomoci sousednich vysinutych diktatoru dva kanystry. Mate BEV? Tak to si udrzujte hodne velke zasoby tuzkovych baterek.

5
Před 4 roky

Je to všechno moc krásné, co se tady popisuje, než aby to byla pravda. Pisatel zapomněl připočíst ještě nabíjení před výjezdem a také nabíjení po dojezdu do cíle. Nejsou to tedy 2 nabíjení, ale 4. Potom už je cena za elektriku jiná a levněji vychází zmiňovaný benzínový kodiaq.

9
Před 4 roky

No, zvládli jako po másle. Tak každý není masochista, aby musel na hodinu každých 150km zastavovat. Osobně mi stačí můj dojezd 1100km na jedno natankování. S trochou snahy bych dojel tam i zpět na jedno natankování.

2
Před 4 roky

Takže si stačí za cestu z Prahy do Zell am See dát za cestu 3x oběd? Tak to je super. K opravdovému zimnímu testu by mi ale chyběly opravdové zimní teploty a rakev na střeše. Nicméně jste mi potvrdili, že kolem komína je EV fajn, ale pokud má doma člověk ještě MPV v dieselu.

8
Před 4 roky

taky netuším, proč si pro srovnání spotřeby a ceny za cestu vybrali zrovna benzínové auto se spotřebou skoro 9 litrů?? Mně při plynulé jízdě po dálnici bere naftový dvoulitr kolem 4,5 litru. Teď začněte počítat, elektroteroristi....

10
Před 4 roky

Naprosto nepravdivé srovnávání benzínu a elektriky.Vemte si obyčejnou kartu a né od Škodovky a budete zírat.Kolik párů ponožek jste měli na nohou aby jste nezmrzli.Ale ten test musel vyjít tak jak jste napsali,protože vám Škodovka půjčila zázraky techniky a tak se musíte odvděčit.

6
Před 4 roky

Pokud nechám mobil ležet někde a nebudu ho průběžně živit z nabíječky, tak zdechne. Stejně tak je to i s el. autem před barákem. Nafta / benzin se mi asi jen tak z nádrže nevypaří. Za 14 dní tohle auto nastartuji a odjedu. Mobil po 14 dnech asi na stole ležící nevydrží. Stejné to bude i el. krámem před barákem.

6
Před 4 roky

Co jste všichni proti, náhodou, mít něco na nabíjení je fajn. Já používám v práci každý den čelovku, jednou týdně z ní vyndám tři AAA baterie, dám do nabíječky a zase je na týden vystaráno...

13
Před 4 roky
Miroslav Rajský

Já to mám vylepšený tím, že v čelovce mám rovnou USB. Takže taky nemusím mít wallbox na zdi 😁😂

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 4 roky

Pokud ten článek měl ukázat jak skvělé je cestování elektromobilem tak splnil pravý opak. Ukázal jen, jaký nesmysl kromě městského a příměstského provozu celá elektromobilita je. Jsem jen zvědav, kdy to konečně ti naši světo vládci a Evropa vládci pochopí.

9
Před 4 roky

Tak mi teda reknete jednu jedinou malou vyhodu toho elektrickeho zazraku. Drahe jako prase. Co 200 km musim davat pauzu na obed. Spotreba srovnatelna s jinymi auty. Bylo sakra tezke napsat jakstaks optimisticky clanek :(

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA