1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Tak nevím, nechci hejtit, ale - sám jezdím trasu Plzeň - Zell am See za 4hod. Samozřejmě nejezdím 130km/hod, ale většinou pod 180km/hod, aby to bylo na pohodu... Představa, že budu na cestě o 50% času déle, tedy o dobré 2hod déle na cestě kvůli dobíjení, mě tedy úplně neláká...

6
Před 4 roky

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale autor je asi hodně velký jedlík, když je pro něj příjemný každý dvě hodiny stavět na hodinový oběd.. 🙂 nějak mi to nevychází s tím jídlem.. pokud cestoval 5 hodin čistého času, tak si ty obědy musel dát dva, vlastně skoro už tři, za jednu jízdu 😂

6

Tak držím palce všem co v tom jezdí...po 150 km dobíjet - masakr a stát u dobíjení 2 hodky díky 550 km a to ještě nemrzlo - bylo okolo nuly... a na dojezd doufat že baterka nespadne rychle z 15% ??? Sorry -- ale tomu opravdu neříkám vývoj ...nedej bože jet tam kde nejsou rychlonabíječky a jet rychleji než 130....hrůza za ty prachy....

2
Před 4 roky

Mít několik procent kapacity k dojetí na nabíjecí stanici to bych se bláznil. Jadrnější slovo mi nepustili, Dojedu-li, bude - li volno, bude-li fungovat. A v naší společnosti je nejdrahocenější č a s !!! Jsem nervózní, když mám v nádrži mně než poloviny náplně.

5
Před 4 roky

Ted nevim zda ten clanek ma poukazat na slepou kolej elektromobilů ci naopak?Me jen zaráží, ze nenapisou kolik presne stale ta cesta za danou spotrebovanou energii 😉? Dve hodiny na vic jsou prý super na prestavku, tak to řekněte dětem az je budete mít na zadnim sedadle 🤣🤣🤣

7
Před 4 roky

Drahý Lukáši, jeden s diskutujících napsal ve svém příspěvku, že jsi osel. Pokud jsi ten oslavný blábol na elektromobil sepsal pouze pro promo Škody (jak předpokládám) a stálo Ti to za ten zdarma výlet do Rakouska, jsi opravdu osel a ještě k tomu zaprodaný fiškuntál bez špetky charakteru.

5

Líbí se mi všechny komentáře a mám velikou radost, že jsme všichni pochopily propagandu blbích e. aut a jejich neschopnost konkurovat naftě a benzínu. Ale budoucnost je ve fosilních palivech značně nejistá, protože Evropa jedním prstem vládne všem. A to je chyba !!

Véna. kelt

4
Před 4 roky

Dejte tomu čas. Ti movitější, zapálenější to zafinancují, plus dotace ......a vývoj poběží.

Troufám si tvrdit že do 5 let rozdíly mezi klasikou a elektro zmizí. Pokud nám z toho Putin neudělá boršč.

7
Před 4 roky
Luděk Čechák

Troufám si tvrdit, že rozdíly nezmizí. Masivní rozšíření elektroaut by znamenalo masivní změnu elektrorozvodní sítě a budování nabíječek a hlavně by to znamenalo, že někde se ta elektrická energie musí vyrobit a to v době, kdy ji na nabíjení potřebujete, nebo by se na tu dobu musela někde a nějak uložit. Tohle se rozhodně do 5 let nestihne. Ano elektroaut asi bude víc ale narazí na problém nabíjení, kapacity a počtu nabíječek.

6
Před 4 roky

Jenom dokazujete, že elektrobobil není vhodný na delší cesty. Vůbec jste v tomto případě nepočítali s dopravními zacpami, vůbec nepocitate s tím,že unabijecky budou čekat jiní co budou chtít nabíjet. Prostě je to utopie.

11
Před 4 roky

Při představě, že za 1 KWH dám 19 korun mě jímá hrůza. A bude ještě hůř, elektrika se se zdraží možná ještě 2x ! Benzin a nafta sice také, ale pořizovací cena a odpisy vynahradí vše. El, auta za 8 let neprodejné!!

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA