Jsem žena, ale jezdím nadstandardně hodně. Mám možnost srovnání aut na naftu, benzin i el. JEDNOZNAČNĚ po zkušenostech preferuji, doporučuji auta hybridní benzinová. Žádné starosti, obrovský dojezd, malé náklady, pohodlí, levný(ted se to trochu zdražuje) provoz. Pro příklad uvedu porovnání-laické, ale takto schválně vybrané, protože to bylo auto rozšířené, obecně známé.
Forman rv 1995 a Kia Niro Forman nádrž 47 litrů-dojezd cca 450km, Kia nádrž o 7 litrů menší-40 litrů a realný dojezd 888km tzn. Kia má spotřebu realných 4.5l a to je bráno v kopcích , po dálnici ale i ve městě. Ve městě jde spotřeba naopak dolů.
PS dodávám, že nehodlám o ničem diskutovat-realita, kterou mám ze svého ježdění. Pro chytrolíny jezdím i Audi A6, A7, Jaguar, BMWX3, Peugeot 407, 308sw a mnoho dalších modelů.
Kdo nehledá okázalost, ale auto slušné na ježdění s min. spotřebou atd., tak Kia Niro. Kdo chce honit holky-v mém případě kluky:-))) tak asi Jaguar F Pace, nebo něco podobného. Dá se debatovat o Volvu, Lexusu atd. Je jasné, že vybrat to nej auto je oříšek. Na práci asi Toyota, nebo Duster atd. Jen jsem chtěla napsat, že čistě el auto je o ničem. Ano, jsou krásná, ale to mi nestačí. Preferuji bud čistě benzin, nebo benzin hybrid. Jana
Tak dát do jedné skupiny Dacii a Toyotu, to chce odvahu.
Nadále mě vadí, ze “musím” všude kde tankuji, jít na kafíčko, na oběd, nebo prostě ztrácet čas. Dokud se toto nevyřeší, je to na nic. A až bude více elektroaut, ta čekací doba na nabití bude adekvátně stoupat, protože budou přede mnou další, co chtějí nabíjet. Takže toto je velmi zavádějící informace z testu.
Pro milovníky hodinových přestávek po 150 km asi pohoda....A to vždy za předpokladu, že bude volno na nabíječce...
Asi již chápeme, že ruská invaze na UA teď elektrofanatismus zásadně změní...počínaje Německem!
Skáva 🇺🇦 !
Jasně
napřed si jak po másle koupím baterkovej krám za megapůl a pak se s tim budu furt peklovat a dobíjet. 2 ztracený hodiny dobíjením na ujetí 500km. Autoři testu jsou asi také ujetí.
Ne ujetí, ale dobře zaplacení.
Pěkný promo článek, nejvíc se mi líbilo, jak dojížděli k nabíječce na doraz. Asi se to špatně tlačí, při té váze.... a násobit ještě umím, na Ionity vychází 24,4 kW x 19,-Kč = 4,63Kč/km. Cena energií poletí nahoru, vsaďte se. Žádný běžný spalovák nemá takovou spotřebu.
A pár vlezlých dotazů:
Jak prosím vás zajistí soláry a větrníky energii pro 278.000.000 elektromobilů, které by měly nahradit nyní registrované automobily v Evropě?
Kde se vezmou materiály pro baterie pro těchto 278.000.000 elektromobilů? Mimochodem, je to asi 20% celosvětově registrovaných automobilů.
Jak se zajistí dobíjení elektrických dopravních prostředků pro 500.000.000 turistů, kteří dle odhadů mají každoročně navštívit oblast Středomoří v r. 2030? (V r. 2010 jich bylo 300 milionů)
Jak se zajistí nabíjení pro všechny elektromobily v jednotlivých zemích? V r. 2019 v EU strávili návštěvníci v hotelích a dalších zařízeních přes 3,2 miliard nocí. ..atd. Jak se vyřeší to, že většina té masy turistů a dopravních prostředků se v podstatě pohybuje v pátek a sobotu po dobu sezony, tedy v nějakých 40 dnech a do toho se musí najít kapacita nabíjení i pro místní miliony aut?
Takže myslím, že s individuální mobilitou a jedním, dvěma či více auty v každé rodině je v krásném novém klimasvětě konec.
Ředitel RWE Krebber o Německu: "I v krásném zeleném světě zůstaneme zemí dovážející energii," řekl Krebber. "Jednoduše nemáme dostatek místa pro všechen ten zelený elektrický proud a zelený vodík, jež je potřeba vyrobit," dodal. V Německu s jeho geografií ne.....kde tedy je to místo?
Pokud by se elektromobilita rozšířila, musí se počítat výpadek spotřební daně z paliv který se dnes neřeší. Dělají z lidí blbce elektromobilita bude jen pro boháče, obyčejní lidé na to nebudou mít.
Koupil by jste si někdo auto za 1 mil Kč s nádrží na 19 litrů?
V létě při cestě na jih se leckdy na dálnicích nedá najít místo na parkování. Nevěřím , že by mohlo být vybudováno dostatečné množství nabíječek
Enyag jsem měl zapůjčený 3dny. Reální dojezd je tak "max 250km" když ještě moc netopíte a couráte se. Na dálnici svítil dojez 175km zkoušel jsem maximálku 163 a po ujetí cca 70km z toho 40km dálnice svítil na konci cesty dojezd 47km. Skvělé auto 🤣 O nabíjení se nebudu ani rozepisovat...
Přesně tak...je to prostě kolem komínů...pořád k tomuto autu..musí většina klasické domácnosti mít"normální " klasický spalovák...
Já si přeji aby se udělal test následovně. Koupila se dvě 5 let stará auta kompaktní třídy s najezdem do 150tis. Jedno elektrické (něco jako Nissan Leaf) a s cenou do 500tis.druhé benzínové (h i30?) s cenou max do 300tis.a pak si dělejte testy. Nové auto za 1.3 mil. Je mimo běžnou ekonomickou realitu běžného ovčana. A pak test zopakujte s 8 let starými ojetinami a cenou do 200-300 tis.
No a pak se těším na tu srandu až to bude někdo po 6 - 8 rocích provozu prodávat, s vidinou výměny baterie za půl mega bude kupců zástup.
No, tankování trvá asi 10 minut, i s nákupem... Dobíjení rychlonabíjením ničícím batertie asi hodinu... běžným dieslem dojedu z domova do cíle klidně na jedno tankování ... to jest třikrát tolik. Tak to máme ...celkem 18 x vyšší potřebu nabíjecích míst než dnešních pump... sakra, to je hodně. A to při rycchlonabíjení... všichni takhle pospíchat si nemohou dovolit, baterie stojí jako půl auta a zničit se dá za 3 roky, když se o ní nestarám... jo jo. Takže si přestavte tu infrasrukturu. A ty přípojky v řádiu megawat na každé trochu větší pumpě ...
Ach ano, když bude mít auta jen 10% vyvolených, tak to vychází. Myslíte si, že jsteVy ti vyvolení?
Nedovedu si představit o žních jezdit po poli kombajn, nebo na podzim traktor provádějící hlubokou orbu, Ha Ha.
Takže např. Chorvatsko, italie a podobně vzdálené destinace plus 4 hodiny navíc a to není jistota, že u nabíječky bude vždy hned volno. Takže opravdu ne, děkuji, nechci.
Tady je krásně vidět, jak Skoda zaostává 10let za Teslou. Z Prahy přes Mnichov čas strávený na nabíječce 25min s Teslou S, přes Dolní Dvořiště 10minut. Opravdu strašný zážitek... S Teslou 3 ještě méně.....