1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Dvě hodiny promrhaného času na pětisetkilometrové trase je "jako po másle"? Vždyť takové vzdálenosti se jezdí na jeden zátah! Masochismus propagátorů BEV mě nepřestává udivovat.

12
Před 4 roky

Když budu mít půjčený auto zadarmo, tak mi bude jedno, že si hodinku u nabíječky postojům, a bude mi fuk, že rychlo nabíječka vayjde dráž než nafta. Jenže já si takovej nevimjak musím koupit za jeden a pul mega. To soudruzi nějak nedoladili

2
Před 4 roky

Takže úplně super . Při cenách v ČR jezdí ty elktroauta v přepočtu 6,5 litrů nafty . Za ceny německých dobijecich stanic 15,5 litrů nafty . Tak o čem to je když ještě cesta co se dá zvládnout za 5 hodin trvá 7,5.

5
Před 4 roky

Cesta bez zácpy, volné dobiječky, žádné traktory za kterými se vlečete 3 km do kopce a jen rovná dálnice bez výluk a oprav. Pak už zbývá k tomu jen připsat "bylo-nebylo"?

6
Před 4 roky
Jiří Kozel

A jestli cestou neumřeli, tak žijí dodnes.

1
Před 4 roky

Ta masírka je už až nechutná... "po hodině a půl jízdy si rádi uděláte přestávku na hodinu nabíjení".... a to můžete ještě přijet jako druhý v pořadí, a čekat hodinu až se nabíječka uvolní...

6
Před 4 roky
Vladimír Végh

Jet tohle navíc s dětma, znamená každé nabití tak 500 Kč navíc za blbosti z benzinky či fastfoodu...

5
Před 4 roky

Pánové testeři, to myslíte vážně: ...a přestože jsme se obávali hororových scénářů, ve skutečnosti nám to šlo jako po másle.

Vždyť je to neskutečný HOROR a STRES. Tak si představujete báječnou dovolenou na horách?

5
Před 4 roky

Tak z toho by mě kleplo, dojíždět k nabíječce s posledními % kapacity, to bych byl nervózní jako pes.

Popis trasy jasně ukazuje, že e-auto je max. do města a okolí ale na delší trasu je to nepoužitelné.

5
Před 4 roky

Elektrické auto v současném stavu, mě osobně přijde racionální nebo relevantní.

Jen jako přibližovadlo z bodu A do bodu B.Ve formě jednomístného nebo mini vozu do města a okolí.

A né ve funkcí běžného transportérů.

4
Před 4 roky

V situaci, kdy nám téměř za barákem střílí Rus není reklama Škody Auto na stupidní neekonomické elektrovozy na místě. Dejte do toho Enyaqu normální motor anebo iV, zlevněte a máte recept na úspěšné auto...

3
Před 4 roky

Známej má elektriku nissana dodávku tuším nv 200 a před týdnem jel do rakouska na lyže radši jiným autem. ( ne el.)

To mluví za vše.

8
Před 4 roky
Martin Jaroš

Tak ta zmiňovaná dodávka je opravdu na cesty kolem komína. Však k tomu je také určena.

1
Zobrazit další 3 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA