Dvě hodiny promrhaného času na pětisetkilometrové trase je "jako po másle"? Vždyť takové vzdálenosti se jezdí na jeden zátah! Masochismus propagátorů BEV mě nepřestává udivovat.
Když budu mít půjčený auto zadarmo, tak mi bude jedno, že si hodinku u nabíječky postojům, a bude mi fuk, že rychlo nabíječka vayjde dráž než nafta. Jenže já si takovej nevimjak musím koupit za jeden a pul mega. To soudruzi nějak nedoladili
Takže úplně super . Při cenách v ČR jezdí ty elktroauta v přepočtu 6,5 litrů nafty . Za ceny německých dobijecich stanic 15,5 litrů nafty . Tak o čem to je když ještě cesta co se dá zvládnout za 5 hodin trvá 7,5.
Cesta bez zácpy, volné dobiječky, žádné traktory za kterými se vlečete 3 km do kopce a jen rovná dálnice bez výluk a oprav. Pak už zbývá k tomu jen připsat "bylo-nebylo"?
A jestli cestou neumřeli, tak žijí dodnes.
Ta masírka je už až nechutná... "po hodině a půl jízdy si rádi uděláte přestávku na hodinu nabíjení".... a to můžete ještě přijet jako druhý v pořadí, a čekat hodinu až se nabíječka uvolní...
Jet tohle navíc s dětma, znamená každé nabití tak 500 Kč navíc za blbosti z benzinky či fastfoodu...
Pánové testeři, to myslíte vážně: ...a přestože jsme se obávali hororových scénářů, ve skutečnosti nám to šlo jako po másle.
Vždyť je to neskutečný HOROR a STRES. Tak si představujete báječnou dovolenou na horách?
Tak z toho by mě kleplo, dojíždět k nabíječce s posledními % kapacity, to bych byl nervózní jako pes.
Popis trasy jasně ukazuje, že e-auto je max. do města a okolí ale na delší trasu je to nepoužitelné.
Elektrické auto v současném stavu, mě osobně přijde racionální nebo relevantní.
Jen jako přibližovadlo z bodu A do bodu B.Ve formě jednomístného nebo mini vozu do města a okolí.
A né ve funkcí běžného transportérů.
V situaci, kdy nám téměř za barákem střílí Rus není reklama Škody Auto na stupidní neekonomické elektrovozy na místě. Dejte do toho Enyaqu normální motor anebo iV, zlevněte a máte recept na úspěšné auto...
Známej má elektriku nissana dodávku tuším nv 200 a před týdnem jel do rakouska na lyže radši jiným autem. ( ne el.)
To mluví za vše.
Tak ta zmiňovaná dodávka je opravdu na cesty kolem komína. Však k tomu je také určena.