1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Docela taky záleží na tom,kolik osob a bagáže je ve voze,nemluvě o tom že větší část lidí jezdí s rakví na střeše.Odpočinek po 2 hodinách jízdy?To bych nikam nedojel...Za mě elektro ne e-snad jen po blízkém okolí.

3
Před 4 roky

Měli by se zaměřit na to co znečišťuje ovzduší víc, auta jsou jenom 2%. Co takové lodě a letadla? Toto je test škodovky a propagace a zajímalo by mě kolik za to berou ti co to napíšou nebo ti kdo jim řeknou ať to napíšou.

2

Já do své Octavie natankuji pouze jednou naftu a dojedu tam a zpět a nemusím tu popisovat jaké nabíječky jsem po cestě navštívil a jak dlouho jsem nabíjel.

8
Před 4 roky
Bretislav Pazdziora

No jo, ale tím přijdete o krásnou diskuzi se stejně postiženými lidmi, tady vlastně platí to co u motorek tudíž že cesta je cíl😁😁

2
Před 4 roky

No jak jinak,jiné značky zdrbnete,ale Embéčko je super a naprosto bez problémů🙂,to je masáž jak od doktora Pepka Goebbelse.

3
Před 4 roky

Název by měli změnit na cestu "od nabíjecí stanice k nabíjecí stanici" no a na závěr jsme to teda dojeli. Děkuji,nechci.

12
Před 4 roky

A představte si toto: přijeli jsme ke stojanu s 9% baterie a před náma stálo 20aut na nabíjení. Tak jsme se po 20ti hodinách dostali na řadu a po nabití jsme jeli domů....

5
Před 4 roky

Když si představím ty fronty aut na benzínkách, když je někde trochu levněji, a to čepují pár minut a dojedou cca 700-800 km na plnou, nedovedu si představit kde by ty stejné počty dobíjely.

7
Před 4 roky

presne potvrzuje, ze na delsi cesty je to v soucasne dobe problem. To ani nechci zabredavat do diskuze typu kolik je porizovacka, zivotnost, cena nove baterie a ten hlavni duvod (!) celkovy vliv na zivotni prostredi.

3
Před 4 roky

A to mě jako má přesvědčit že s autem za milion a víc budu honit stojany na dobití , a nervovat se pohledem na stav baterie. . To je opravdu luxus, který si rád odepřu !!!

7
Před 4 roky

No nejsou ty německé Škodovky skvělé?

Aniž bych článek četl, tuším, že nic lepšiho na trhu neexistuje.

Myslim, že vzhledem k událostem není eletrokolka reálná.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA