Prý bude na Putina útočit Bundesvér tanky na baterky a amici jako vždy v pozadí vinni všeho jim dopomohou bateriovými stíhačkami. Maji dolet 120 metrů, ale na strašení to prý stačí
Vzpamatuj se. Jsi mimo téma.
Už nechte těch žvástů o elektromobilech. Blázni ti co to koupí.
Tvl, 500 km a z toho 2 hodiny na pumpe... A to se vyplatí. Jsem zvědavý,co by dělali, kdyby zůstali trčet několik hodin na dálnici v mínus pěti...
Jak je velká benzínová pumpa a kolik odbaví za hodinu aut na dálnici a jak velká by musela být nabíjecí stanice aby dokázala odbavit ten stejný počet elektromobilů kdyby tam každý strávil jen půl hodiny?
A co když při příjezdu k nabíječce zjistím, že tam právě někdo, kdo přijel minutu před námi, začíná nabíjet? To si dáme ty obědy dva?
A večeři
Elektromobil není vhodný ani pro rozvoz pizzy, protože se k zákazníkovi nedostane vůbec, nebo studená. Vážně: s lithiovými bateriemi elektromobily NEMAJÍ BUDOUCNOST.
Vzhledem k tomu, že tam občas jedu na otočku a to s mým s-Maxem dám na jednu nádrž nafty, tak je tam rozdíl 5hodin na tankování. To je docela mazec. Kolik stojí kW v Rakousku raději ani neříkám.
Chybí mi tu zmínka o topení a jeho spotřebě nebo že by jeli celou cestu v oteplovákách. Článek mne nepřesvědčil o výhodách čistě el. aut a to zejména na delší trasy navíc v zimě.
Naprosto nepoužitelný nesmysl. Na tahání vleku to není a argument, že každý má doma vícero aut je blbost. Elektroauta patří na smetiště dějin :)
Klasické auto-naplním nádrž a jedu. Elektrické-3x nabíjet a ještě utrácet za jídlo a kafíčko. A kde je plné zatížení vozu. Si dělají kozy?
A nezapomněli jste do tý doby cesty započítat i to stání náhodou? proč to porovnáváte s autem co žere 8,5 litru? Moje O3 naložená na hory žere v zimě 5,4 když jí ženu.... děkuji za opdověď