1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Za mě úplně strašný 🙈 elekro auto si rozhodne nepořídim !

Zase pouze politické loby !

Ještě jste nepotkali na dobíjení 3 auta ve frontě před Vámi 😂

A 2 malé děti v autě 🤯

4
Před 4 roky

Už základní cena 1.125.000 je první co by mne od koupě odradilo. Taková auta nejsou určena pro široké masy českých spotřebitelů.

7
Před 4 roky
Jiří Dobrý

U bývalého zaměstnavatele bych na to musel pracovat 14,5 roku (dali mi za posledního půl roku než jsem od nich utekl CELÝCH 39 tisíc na výplatách...). S tím, že bych musel kompletně vše odkládat stranou...

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 4 roky

Takže článek jasně potvrdil, ze na delší cesty je to nepoužitelné. Děkuji za takové články, které prokazují, ze je to nesmysl. Jen tak dál.

2
Před 4 roky

za nabíjení u Ionity v Německu zaplatíte 0,79 eura (19 Kč) za kilowatthodinu

Vypočet:

Elektro 24,4 kW/100km tj. 24,4 x 19Kč = 463 Kč/100km

Nafta 8l/100Km tj. 8 x 40 Kč/l = 320 Kč/100 Km

3
Před 4 roky

Bude zajímavé porovnat náklady na provoz po nějakých 6-7 letech, až bude potřeba v elektromobilu vyměnit celou baterii.

4
Před 4 roky

Nechápu... proč by se měl člověk zbytečně a dobrovolně omezovat. Ta cesta je pro fandu, který má ektro jako koníčka a vše kolem toho je pro něho zábava. Tak za 10 let možná. Nejsem masochista.

2
Před 4 roky

Jojo z celé cesty ještě 2 hodiny prožeru....tak to je pecka!!!! To je nakonec dražší a méně ekologické když z toho jídla ještě se pěkně vyprdím🤣🤣🤣🤣

2
Před 4 roky
Zdeněk Švehla

Prdy Vám ohřejí vzduch v kabině, tak můžete stáhnout topení a ušetříte baterii

Zobrazit další reakci
Před 4 roky

Jo Rakousko, ale jeďte na dovolenou do Chorvatska a pojedete dva dny na co dřív stačilo 10 hodin, vy pojedete 24 a více 🤣🤣🤣

13
Před 4 roky
Michal Skoda

S Teslou stravim na ceste z Prahy do Splitu 70min. na nabijeckach, opravdu strasne.

4
Před 4 roky

A jsme zase u dotaci a subvencí. Tyhle posunovadla se díky greendealu prostě budou nekompromisně tlačit. Ekologie je samozřejmě sekundární. Takže bez zájmu, ale díky za článek 🙂

7
Před 4 roky

Jak dlouho by cesta trvala,kdyby baterie byla 10let stará?😏😏😏

9
Před 4 roky
Mihula Petr

Jak dlouho by cesta trvala, kdyby přijely dva jiné Enyaqy k té rychlonabíječce 5 minut před nimi? 😉

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA