Je zajímavé, že všechny takovéto články, o delší cestě elektro autem, spojuje jedná věc.Vzdy je v článku pasáž, že nějaká nabíječka nefunguje.
Míjeli jste po cestě nějaké komíny? Pokud ano, tak tvrzení z titulku není nepravdivé. 😉
Takze porizovaci cena o hodne drazsi, provozni naklady jen nepatrne levnejsi, cas na cestach delsi a stres abych dojel k nabijecce? Kde jsou ty vyhody?
Mnoho povyku pro nic, tohle je pionýrská doba. Na konci století to bude vyřešené, stejné jako spousta dnešních problémů. Jen u toho nebudem.
Já nedokážu pochopit tu propagaci elektrických aut, když v současné době se energie zdražuje a nikdo neví jaká cena bude v budoucnosti.
Kdyz to tak ctu, tak by k tem krasnym autu meli davat zdarma i neco na nervy (Neurol). Musi to byt fakt pohodova jizda.
Tak dlouho budeme lidi přesvědčovat, jako je to nejlepší, až tomu uvěří...
Omlouvám se, mám to trošku jinak. Čas je totiž to nejcennější co máme.
... a to meli stesti ze nabijecky nebyly obsazene, jinak mohli klepat kosu v autech s prazdnou baterkou a cekat az na ne prijde rada
Je to marný, je to marný, je to marný. Nepřesvědčí to a natáhne. Dělej, co dělej.
A jeden nakonec:
Co má společného průjem a el.auto? U obojího s napětím sleduješ, jestli to zvládneš až domů.
Konečně někdo vtipný - všechna elektroautíčka (mimo městských vozítek - kde se exhalace z města přesunou do okolí elektráren a výroby těchto zázraků) jsou trochu k smíchu (mimo ceny).Po radioterapii mám skutečně starost zda zvládnu dojet až domů nebo vzít zavděk WC na nějaké pumpě.