1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Je zajímavé, že všechny takovéto články, o delší cestě elektro autem, spojuje jedná věc.Vzdy je v článku pasáž, že nějaká nabíječka nefunguje.

4
Před 4 roky

Míjeli jste po cestě nějaké komíny? Pokud ano, tak tvrzení z titulku není nepravdivé. 😉

Před 4 roky

Takze porizovaci cena o hodne drazsi, provozni naklady jen nepatrne levnejsi, cas na cestach delsi a stres abych dojel k nabijecce? Kde jsou ty vyhody?

Před 4 roky

Mnoho povyku pro nic, tohle je pionýrská doba. Na konci století to bude vyřešené, stejné jako spousta dnešních problémů. Jen u toho nebudem.

3
Před 4 roky

Já nedokážu pochopit tu propagaci elektrických aut, když v současné době se energie zdražuje a nikdo neví jaká cena bude v budoucnosti.

2
Před 4 roky

Kdyz to tak ctu, tak by k tem krasnym autu meli davat zdarma i neco na nervy (Neurol). Musi to byt fakt pohodova jizda.

4
Před 4 roky

Tak dlouho budeme lidi přesvědčovat, jako je to nejlepší, až tomu uvěří...

Omlouvám se, mám to trošku jinak. Čas je totiž to nejcennější co máme.

1

... a to meli stesti ze nabijecky nebyly obsazene, jinak mohli klepat kosu v autech s prazdnou baterkou a cekat az na ne prijde rada

5
Před 4 roky

Je to marný, je to marný, je to marný. Nepřesvědčí to a natáhne. Dělej, co dělej.

3
Před 4 roky

A jeden nakonec:

Co má společného průjem a el.auto? U obojího s napětím sleduješ, jestli to zvládneš až domů.

12
Před 4 roky
Josef Běhůnek

Konečně někdo vtipný - všechna elektroautíčka (mimo městských vozítek - kde se exhalace z města přesunou do okolí elektráren a výroby těchto zázraků) jsou trochu k smíchu (mimo ceny).Po radioterapii mám skutečně starost zda zvládnu dojet až domů nebo vzít zavděk WC na nějaké pumpě.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA