Např. Chorvatsko má k dnešnímu dni možnost obsloužít 700 elektroaut/24 hod.
A trasu Macejl - Dubrovník na jedno nabytí nedojedeš.
Příště proveďte totožný test, s tím, že v autech bude baterie po 5ti letém provozu. A nedojedete ani na ten Rozvadov.
Elektro-Škoda stoka. Vítejte na garaz.cz.
Z výletu na hory výlet po nabíječkách. Zas jen zbytečný článek o elektromobiech 🏴☠️🤑
To je tragedie elektromobilů. život se vám scvrkne na cesty od nabiječe k nabiječi. jste tu vy pro auto a né auto pro vás. Kluci jeli na výlet, tak jim bylo vcelku jedno, kdy tam přijedou. Jak by byli nadšení, kdyby tam jeli za prací, museli tam být na čas a nějaká nabiječka by nekamarádila s jejich kartou, nebo bylo mimo provoz, nebo tam byla fronta. běžné rodinné auto to zajede na jednu nádrž a ještě zbyde. u pumpy strávíte pět minut, deset, když očumujete. nehoedě na náklady. rychlonabíječky nejsou právě vzor hospodárnosti. Já nejsem staromilec, ale tohle je prostě jen technologická hračka pro bohatý. něco jako drahej mobil, nebo rc kvadrokoptera.
Politiky demagogicky protěžovaná elektrifikace aut mi připadá jako komunisty provedená kolektivizace zemědělství.
Na 5 a půl hodinové cestě 2x po hodině "odpočívat".
😮
Porovnávat pseudoceny benzínu a elektřiny.
😮
270 kilometrů, to je dojezd jako hrom. Drahá a nepoužitelná hračka je elektroauto.
Ta cena tohoto el. nesmyslu mě málem omráčila. Musel jsem se jít napít vody. Děláte si srandu, zřejmě.
Hmmm 2 hodiny na nabiječkách... Co takova Rijeka? Nebo dolů k Albanii.To aby si vzsl člověk o týden vice dovolené.
Rozdíl 2 hod jízdy, no děkuji pěkně. A co teprve s dětmi 🤣 zlatě když natankuji za 5 min svoji Ovci a dojezd 1100km...