1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

A že měli kluci vždycky volné nabíjecí stojany, jak by jim trvala cesta , kdyby byli treba pátí v pořadí?.

4
Před 4 roky

Jsem docela rád, že už jsem starý a problémy s elektromobilem se mě netýkají.

5
Před 4 roky

Eauto ano ale na jízdy kolem komína a mít možnost nabíjení doma přes noc.

3
Před 4 roky

Udělejte stejný test po 5.létech provozu auta a uvidíme kam to auto dojede pokud vůbec v zimě vyjede..

5
Před 4 roky

Tam po tomto článku si neekologický elektronesmysl koupí jen blázen....

4
Před 4 roky

Ale pořád jsem se nedozvěděl, jak jim to v autě topilo. O tom byl přece ten nadpis...

4
Před 4 roky
Vlastimil Šulc

No topilo dobře. Protože si porovnejte udávaný dojezd výrobcem a skutečný.

1
Před 4 roky

Taky si myslím, že pán Putin vyřešil problematiku elektrovehiklů za všechny pisálky a elektrofanatiky...

6
Před 4 roky

Výlet s novou baterii, zkusit test s 5 let starou baterkou, to by bylo na konci životnosti.

5
Před 4 roky

A co po 5ti , 10 letech ?... 🙂 to nemyslí vážne tyto elektromobily max do mest ..

6
Před 4 roky
Alinghi Swiss

Už to testovali chlapi z té rubriky Auto a je to děs! Auto s najetými 150 tisíci km už ujelo jen 70km, protože akumulátor už byl na konci životnosti a nešel nabít na 100% to stejné vám udělá olověný akumulátor za 3 až 5 roků, Leda byste použili tzv. konzervační dobíjení = to kdysi používaly ČSD a akumulátory jim vydržely až 9roků, ale nebyly vystaveny otřesům, jako u auta. Nový akumulátor stojí "jen 500tisíc Kč" a akumulátor stárne, i když nebudete jezdit... Stejně je výfuk elektromobilů pořád v tepelné elektrárně, protože se elektřina vyrábí z 60% v tepelných elektrárnách. Tady EU v Bruselu vymýšlí tyčoviny a celá EU se tvorbou CO2 podílí ze světa jen na 8%. Čína produje 30% CO2 a vesele každý měsíc otevírá 2 uhelné elektrárny! Dubaj by měla mít uhelnou elektrárnu za pár měsíců postavenou od Japonců! Smlouvu na postavení elektrárny podepisovali předloni a elektrárna má být za 2r. hotová ... A Brusel opilý mocí vymýšlý pořád a furt jen další sebevražedné koniny... které nás zničí ekonomicky!

4
Před 4 roky

Zkuste udelat stejnou cestu se stejnym autem za 5 nebo 8 let. A nebo si vezmete nejake starsi vozidlo na baterky.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA