Prý nikterak neomezuje ??? Už při plánování trasy museli jet delší cestou protože tam je lepší pokrytí dobíjecích stanic. Nevím jak pro Vás , ale pro mě toto, je omezení... A to nikdo nemluví o množství vyplaveného adrenalinu, když dojížděli k nabíječce s jednotkamy procent v baterii. Cestování grétawagenem je pouze o plánování zastávek, trasy a dojezdu, nedej bože že přijedete do kolony na 2 -3 hodiny... co potom ???
Souhlasím, to už by nedojeli s jednotkama procent, ale na laně...
550km do Alp je nic moc test. Udělejte test Praha=Soluň v létě. Cca 1700km. A nebo Praha=Split klasická turistická trasa v létě k moři. Ale článek ukazuje že Elektro vozy jsou akorát idelani do města. Nejlépe ve velikostí Golfu a Hundai i20.
Do města by ideální asi byly, ale to by nesměli vyrábět tanky (SUV) se kterými se ve městě špatně parkuje, protože zabírají moc místa.
Jo super. Mít 7 hodin sevřenou prd.. a hypnotizovat ukazatel dojezdu, to je pohodička. Sranda, jak přijeli dva na nabíječku a prohodil se. Až tam přijedou s tím, že před něma budou v řadě tři, tak se jim oběd protáhne na 5 hodin. To bude hostina.
Jo a za čtyři hodiny druhá :-D
Výroba neekologická, těžba nerostů, Čína,dovoz přes celou planetu, dojezd nedostatečný, podstatně dražší pořizovací cena a bez dotací téměř neprodejný, navíc vyšší cena+ dotace jsou peníze navíc které nevznikají jen tak ze vzduchu, Jsou těžší takže spotřeba energie na jízdu větší, větší opotřebení pneumatik, externí cena bakterií které jsou nebezpečné při nehodě,zas i díky váze a zkratu při nehodě, problém s hašením hořícího vozu, problém s ekologickou recyklaci baterie, nedostatečná infrastruktura nabíjecích stanic a pro rychlonabíjení nutné šílené a technicky neuskutečnitelné přívody,( 50kw baterie nabíjena z 10 na 80% za 20 minut by žádal přívod 120kw běžný dům spotřebuje v průměru sotva 5kwh když se zrovna vaří, pere atd. Takže stejný příkon jako má víc než 20 rodinných domů jen na jedno nabíjení auta)
Neustále hledání míst na dobíjení a spousta stráveného času s tím spojené.
Po 8-10 letech neprodejné, ojeté vozy kupují lidé co si nový nemohou dovolit a starý elektromobil je extrémně nákladný, i kdyby si člověk baterií pronajímal a auto pořídil za 200 tis, pronájem baterie kolem 3,5 tis měsíčně+ dobíjení a běžný servis starého auta. A dalo by se pokračovat a nejdůležitější věc NENÍ dost energie na to aby se mohlo jezdit jen na elektřinu prostě není a nebude.
Ono nejdřív přikázat všem nakoupit spotřebič ale nemít na to ten spotřebič adekvátně napájet je šílenost navíc je evidentní že ekologii za kterou se tohle šílenství schovává jde úplně mimo ,to že se nekouří z výfuku neznamená že je to eko.
Tak výsledky jsou naprosto tristní. Už jen ta průměrná rychlost do Rozvadova - 100 km/h je naprostá zoufalost, to je ekorally, brzda dálnice, bezohlednost vůči ostatním, co opravdu potřebují někam jet. A srovnávat to s Kodiakem a jeho spotřebou 8,5? No, měli jste jet současně a tímhle tempem by to Kodiak dal za 6. To už by vyšlo ale jinak, co? Tenhle test znamená jedno - to auto je na takové cesty nepoužitelné. A mimochodem, bližší lyžařské středisko se vybrat snad ani nedalo, takhle blízko jsem do Alp lyžovat nikdy nejel. Fakt klauniáda.
Souhlasím a dokáže si někdo představit cestu s tímhle elektrozazrakem v letní sezóně v noci z pátku na sobotu do Itálie nebo Chorvatska?? Většina parkovišť je přeplněné osob auty a zaparkovani kamiony a autobusy. Max 4 místa na dobíjení. Než dobíje ten třeba 35 který přijede a dojede do Itálie tak já s naftový motorem se valím na pláži a popijime pivko. A to samé martirium absolvovat zpět do CZ, hrůza představa.
To by mě zajimalo pánové kam ta vaše slavná škodovka na baterky dojede za 8 let,leda na vrakoviště.tady se chlubite novou sr..kou ale u klasiky na benzin či naftu mám téměr pořad stejny dojezd i po 8 i více letech a těch 550 km dám na jeden zátah v plnym komfortu a zatížeňí klidňě i po 15 letech stači se o auto trošku starat.s tímhle po 8 letech pápá do šrotu.tak k čemu mi to auto je?po 6 letech to nikdo nekoupi kvůli hrozícim problemům s baterii.s klasikou neni problem provozovat auta klidňě i 15 let
Hm papa do šrotu po 8letech a ten nesmysl jste přišel jak, proboha?
Tak jste ukázali, jak je neefektivní cesta s EV do Rakouska super. Když jsem spočítal náklady s mým dieselem dostal jsem se ještě níž, než tady ty hyperkrapy. A to staci natankovat 1 před odjezdem. A nezlobte se, ale na 500km pauza 2h?? To by ta autodoprava vypadala😄 běžné stačí co 200km přestávka 10minut na protažení. Článek krásně vypichl nevyhody
Na 500 km po dalnici neni potreba prestavka zadna.
Tak děkuji za článek. Potvrdil úvodní konstatování, že od komína je lepší se v elektromobilu moc nevzdalovat. Plán cesty ne podle zážitků, ale podle nabíječek. Trvalé nervy, jestli dojedu, zdržení nabíjením (a co když bude fronta?). To už bude romantičtější a ekologičtější pořídit si oslíka, jestli zelenotupci zvítězí a zakáží normální auta.
souhlasím s vámi,malér by byl zaseknout se v koloně na několik hodin,v mrazu,nebo při nehodě když auto začne hořet,máte zdarma kremaci
Tak pro pány redaktory příjemný zážitek. No, měl ty dvě hodiny u nabíječek zaplacený za tu reklamu. Jo, je to skvělý, půl dne strávím plánováním trasy abych věděl, kde jsou potřebné nabíječky, pak se zbytek trasy stresuji, jestli náhodou jsou volné a mohu se hodinu protahovat na čerstvém vzduchu. Další kafe by mne mohlo již zabít. Pak sleduji zprávy o počasí, zda se náhodou neochladí a já dojedu do cíle. Jako adrenalinová hra OK. Jako normální člověk na infarkt.
Jak někdo může napsat takovou slátaninu. Z obyčejné cesty kterou zvládne člověk na jedno a pul natankování nádrže, se stává s autem za 1,2mega adrenalinový ,,zážitek" s hodinovýma přestávkama. Co je na tom tedy tak super a světobornýho nechápu.....
1,2 mega bez DPH a v sociál paketu. zkuste si jej zkonfigurovat.. Hrůza a děs..