Něco podobného jsme absolvali kdysi jako firemní víkend na sjezdovce v Alpách. Bylo to asi takle: Do octavice TDI s obsahem 2.0 a výkonem něco přes 100KW jsem natankoval plnou. Na rozvadově jsme si dali jen kafe a počkali jsem na kolegy. Přes neměcko jsme to hnali a na neomezených úsecích jsme jeli i 190 v hodině. Za 4,5 hodinky jsme byli na místě s pěknou spotřebou 5,6 litru nafty. Nikdo netankoval. Zpátky jsem bral naftu až na Rozvadově, ale klidně bych dojel zpět do Prahy bez tankování
To je neco strasneho.
Cesta je zvolena ne podle optimalni trasy, ale od nabijecky k nabijecce.
Ztraceny cas kdesi na vidrholcich v polich u nabijecky.
Sami redaktori pisou, ze meli stesti a nabijecka na Rozvadove byla volna. Kdyby nebyla tak co? To tam prespi na zadni sedacce, nebo na hazlu KFC?
Neco neskutecneho,
nenecháváme se strhnout tamní rychlostní volností a většinu času jedeme 130 km/h. Německé dálnice jsou volné, cesta plyne bez zádrhelů a na nabíječku Ionity za Mnichovem to naštěstí opravdu zvládáme. Zatímco s bílým Enyaqem nám stále zbývá přibližně 15 procent baterie, modrý ukazuje poslední jednotky procent.
😁🤣👎
To je článek zelených mozků. Asi elektroauto za 1,2 milionu dokáže docela dobré věci. Má jednu podstatnou vadu - nikdo z běžné populace si ho nekoupí. Běžná populace kupuje auta za 300 tisíc nebo ojetiny. Hrůza, kterou rusáci rozpoutali na ukrajině, tyhle vlhké sny o greendealu brzy utne, naštěstí. Pro to, co nastane, mě napadá nové slovo - greenheal.
Omlouvám se za překlep - k Ukrajině patří velké U.
Dvě hodiny nuceného odpočinku na 550 km trase. Odpočinek nemůže proběhnout na jakémkoliv odpočívadle, ale tam, kde je příslušná nabíječka. Pokud by přijelo jiné auto pět minut před vámi, tak tam zůstanete dvě hodiny. Dal jet nemůžete, protože baterie je prázdná, nezbývá tedy než čekat. To je skvělá cesta, může trvat sedm hodin, ale klidně i deset...
takže dokud nebude papírově dojezd 1000km, tak jsou elektromobily kolem komína, rozumím
Děkuji za článek, z toho je jasně vidět, že elektromobil je pro cesty kolem komínu. Představa, že potřebuji ujet 550 km a po cestě mám dvě hodinové přestávky, je pro mě nesmyslný plán. Tím spíše, že tam budu sedět jako v Trabantu, abych nemusel topit. Nedej Bože, aby tam už u té nabíječky někdo byl.
Díky, strčte si tuhle slepou uličku lidského poznání za klobouk. Navíc: z čeho chcete tu elektriku vyrábět? Uhlí si zavřeme a plyn nám zavře Rus. Američan nám ho přiveze, ale za 4-násobek.
A nedej bože aby u té dobíječky stálo takových dobíječů ještě více,příšerná představa.
Omlouvám se všem ekologům a joutuberům, které propagace EV živí. Za mě opravdu nechci jezdit kamkoliv systémem "Tour de Charger".. Chci kdykoliv nasednout a jet, kam chci, kudy chci a svačit a obědvat kde chci. A ne pořád dokola do sebe ládovat parodii sekané s houskou na nabíječkách za cenu svíčkové v normální restauraci při cestě. Svoboda pohybu - to je to, co mě u normálních aut baví. A vůbec, než takto někam s EV, to opravdu raději vlakem , samozřejmě elektrickou lokomotivou taženým, a klidně v jídelním voze a v teple. 😎
tak celá cesta vlastně je pouze stres, dojedu nedojedu
to je pokrok
já jedu na Makarskou na jeden nádech a zastavím si kdy chci a kde chci
takže správně v nadpisu - pouze kolem komína
Konvenční spalovací motor ubíjí ducha! Můžete jet kdy chcete, kam chcete, jak daleko chcete, bez ohledu na počasí, natankujete za pár minut dojezd i na 1.000 km. Zato elektromobil nutí lidi myslet - kde a kam až dojedu, kde to nabiju, kde přespím když nenabiju, kolik mám spacáků abych v zimě neumrznul... Když jel tuto stejnou trasu normálním autem (BMW 640GT), trvalo mě to necelých 5 hodin, spotřeba 7.2 l nafty na 100 km (klidně pošlu foto z palubního počítače), čili necelých 40 litrů. Srovnám-li cenu za naftu a elektřinu (co zde uvádí) je to nula od nuly. Ovšem Enyag musí najezdit cca 80.000 km, aby vůbec "smazal" rozdíl uhlíkové stopy. A to musí tankovat min. 50% ekologické energie. Howg!
Naprostý souhlas...
No tak hlavně že používají Enyaq RS a jezdí s ním v Německu 130km/h...
Tak mě to nepřijde dobrý ani jako nákupní taška po městě natož na dlouhé tratě. DOvedete si představit, až by bylo těch aut hodně, pořád by se to musleo nabíjet a stále jen myslet na to kde je nabíječka, když tam dorazíte, stojí tam už 3 auta, kažýdé minimálně na hodinu na 1 nabíječku. no děsný !
Tři? Spíš 30, v sezoně možná i 300.