Vždyt ta verze z roku 2003 vypadá moderněj než o dvacet let mladší
Obecně jakákoliv Honda je nadčasová a stárne mnohem pomaleji než konkurenční značky. Nový model rozhodně není jako z komiksu, ale třeba si ji raději koupí konzervativní řidiči kterým jistě vytvoří úsměv na tváři přesně tak jako to umí kdejaká stará či nová Honda s benzínovým motorem a výbornými jízdními vlastnostmi.
Konečně se vrátili k normálně vypadajícímu autu, po těch transformerech ... Líbí se mi, ale cena bude pravděpodobně vysoká ..
Jako bych četl recenzi na motor 2,0 Hybrid od Toyoty. No a Toyota už tenhle srovnatelný hybridní motor 3 roky prodává. Mám Corollu TS. Atmosféra 2,0 (kombinuje přímý a nepřímý vstřik) 152 koní. Účinnost benzínového motoru je 41%!! K tomu ty dva elektromotory,ten trakční má 110 koní. Systémový výkon je 184 koní. Funguje to v Toyotě famózně. A tady je vidět,že novinka Hondy zase není tak žhavá.
Ono to ale funguje právě trochu jinak, než ma Toyota.
184 koní ale 315 Nm !!! Turbo tam není, těch 315 Nm udělá elektromotor, tzn. že krouťák bude k dispotici okamžitě 🙂. Bude to takový katapult. Komu tyto hodnoty příjdou málo, může si objednat verzi TypeR. Obávám se ale, že pořadník na R-ko už bude pořádně dlouhý.
184 kobyl je naprostá slabota. S tím se se moc "rozvášnit" nedá.
Type-S má trochu jiné parametry, nemluvě o Type-R. Tohle je taková svižnější Oktávka.
No, tohle vypadá nadějně, jestli bude R verze, tak to by mohl být horký kandidát
Nebyl by lepší dvoulitr bez elektro?
Ani ne.
Myslel jsem, že už auto nebudu kupovat...a hle asi koupím dalšího Civica.
naprosto tuctový design
velký krok zpět
Asi je to věc pohledu. Já jsem si třeba říkal, že už asi designéři od Hondy tolik nefetujou. Ty jejich výtvory v letech minulých mi přišly přímo děsný. Já bych to domů nechtěl, ale někomu se to asi líbí a nelíbilo by se mu třeba moje auto.
Je to určitě turbo motor? Výkon je spíš podobný atmosféře.
Ne, není to turbomotor.