1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Vždyt ta verze z roku 2003 vypadá moderněj než o dvacet let mladší

10
Před 4 roky
Votruba Milan

Obecně jakákoliv Honda je nadčasová a stárne mnohem pomaleji než konkurenční značky. Nový model rozhodně není jako z komiksu, ale třeba si ji raději koupí konzervativní řidiči kterým jistě vytvoří úsměv na tváři přesně tak jako to umí kdejaká stará či nová Honda s benzínovým motorem a výbornými jízdními vlastnostmi.

19
Před 3 roky

Konečně se vrátili k normálně vypadajícímu autu, po těch transformerech ... Líbí se mi, ale cena bude pravděpodobně vysoká ..

Před 4 roky

Jako bych četl recenzi na motor 2,0 Hybrid od Toyoty. No a Toyota už tenhle srovnatelný hybridní motor 3 roky prodává. Mám Corollu TS. Atmosféra 2,0 (kombinuje přímý a nepřímý vstřik) 152 koní. Účinnost benzínového motoru je 41%!! K tomu ty dva elektromotory,ten trakční má 110 koní. Systémový výkon je 184 koní. Funguje to v Toyotě famózně. A tady je vidět,že novinka Hondy zase není tak žhavá.

11
Před 4 roky
Martin Piskáček

Ono to ale funguje právě trochu jinak, než ma Toyota.

15
Před 4 roky

184 koní ale 315 Nm !!! Turbo tam není, těch 315 Nm udělá elektromotor, tzn. že krouťák bude k dispotici okamžitě 🙂. Bude to takový katapult. Komu tyto hodnoty příjdou málo, může si objednat verzi TypeR. Obávám se ale, že pořadník na R-ko už bude pořádně dlouhý.

1
Před 4 roky

184 kobyl je naprostá slabota. S tím se se moc "rozvášnit" nedá.

11
Před 4 roky
Ondřej Hofman

Type-S má trochu jiné parametry, nemluvě o Type-R. Tohle je taková svižnější Oktávka.

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 4 roky

No, tohle vypadá nadějně, jestli bude R verze, tak to by mohl být horký kandidát

8
Před 4 roky

Nebyl by lepší dvoulitr bez elektro?

8
Před 4 roky
Milan Pucok

Ani ne.

Před 4 roky

Myslel jsem, že už auto nebudu kupovat...a hle asi koupím dalšího Civica.

6
Před 4 roky

naprosto tuctový design

velký krok zpět

18
Před 4 roky
Votruba Milan

Asi je to věc pohledu. Já jsem si třeba říkal, že už asi designéři od Hondy tolik nefetujou. Ty jejich výtvory v letech minulých mi přišly přímo děsný. Já bych to domů nechtěl, ale někomu se to asi líbí a nelíbilo by se mu třeba moje auto.

6
Před 4 roky

Je to určitě turbo motor? Výkon je spíš podobný atmosféře.

Před 4 roky
Petr Machálek

Ne, není to turbomotor.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA