A úplně nejlepší jsou cyklisti jedoucí z vedlejší silnice na hlavní, kdy Vám vůbec nedají přednost, protože si myslí, že když tam vjedou a jedou u kraje, tak je to přece v pohodě, že jo... A ignorace zákazu vjezdu cyklistů na silnici, když podél vede cyklostezka je taky paráda...
Rozum a slušnost se z provozu vytrácí ( stejně jako z celé společnosti) . Zavadějí se pravidla pro zlepšení bezpečnosti, která nejsou všemocná. Čára na asfaltu která oděluje řidiče od ciklisty je pouze jeden mnohdy zoufalí pokus o nějaké zlepšení...
Největší ,,gól" byl letos v zimě. Jedu s pluhem po naklouzaný silnici a co nepotkám. Pumpičkáře, co se na tom snaží zuřivě vyšlapat kopec. By ho člověk profackoval, ať se zamyslí nad vhodností kola do takových podmínek..
Nemusí mít řidičák a smějí do provozu - vyhnat na cyklostezky je jich dost,při dnešním provozu motajicí se skupiny rádoby cyklistrů nemají na silnicích co dělat
Připouštím, že s cyklisty je to občas složité, ale řidičák má nepochybně naprostá většina dospělých cyklistů.
Co se zase letos vymyslí, aby ten otravný silniční hmyz mohl ještě víc zdržovat dopravu, blokovat silnice a beztrestně jezdit pod vlivem alkoholu?
Dobrý den . Proč se stále řeší řidiči aut a nikdo neřeší to že cyklisti se na kole chovají jako hovada a žádné předpisy jim nic neříkají. A je jedno jestli dotyčný má řidičák nebo ho nemá
1,5 m stačí naprosto.Jenže velká většina cyklistů neumí jezdit!!! Jsem také cyklista a stačí mi půl metru.
Všechny cyklisty kteří jedou po silnici a nedodržují nic,mám v paži a nerespektuji je!!!To jsou obyčejní blbci,kteří si myslí,že jim to všechno patří!!!
Předpokládám že Ty všechno dodržuješ
Jak dlouho bude světu vládnout Kocourkov? Většina se bude podřizovat menšině? Cyklisté by měli používat cyklostezky,ale ty nepoužívají.
O jakých cyklosteskách píšeš? Tam kde se pohybují matky s kočárky,bruslaři,chodci? Ty naše rádoby cyklostezky jsou vlastně chodníky s povolením vjezdu cyklistů
Kola na silnice proste nepatří nazdar. Blinkry můžou být má motorce ale na elektrokotel už ne . Už mě to unavuje tady ty debaty . Kdo chce kolo ať jede do přírody. Na silnice 1 třídy prostě nepatří