1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

A úplně nejlepší jsou cyklisti jedoucí z vedlejší silnice na hlavní, kdy Vám vůbec nedají přednost, protože si myslí, že když tam vjedou a jedou u kraje, tak je to přece v pohodě, že jo... A ignorace zákazu vjezdu cyklistů na silnici, když podél vede cyklostezka je taky paráda...

Před 3 roky

Rozum a slušnost se z provozu vytrácí ( stejně jako z celé společnosti) . Zavadějí se pravidla pro zlepšení bezpečnosti, která nejsou všemocná. Čára na asfaltu která oděluje řidiče od ciklisty je pouze jeden mnohdy zoufalí pokus o nějaké zlepšení...

2
Před 3 roky

Největší ,,gól" byl letos v zimě. Jedu s pluhem po naklouzaný silnici a co nepotkám. Pumpičkáře, co se na tom snaží zuřivě vyšlapat kopec. By ho člověk profackoval, ať se zamyslí nad vhodností kola do takových podmínek..

3

Nemusí mít řidičák a smějí do provozu - vyhnat na cyklostezky je jich dost,při dnešním provozu motajicí se skupiny rádoby cyklistrů nemají na silnicích co dělat

8
Před 3 roky
František Hraběta

Připouštím, že s cyklisty je to občas složité, ale řidičák má nepochybně naprostá většina dospělých cyklistů.

2
Před 3 roky

Co se zase letos vymyslí, aby ten otravný silniční hmyz mohl ještě víc zdržovat dopravu, blokovat silnice a beztrestně jezdit pod vlivem alkoholu?

2
Před 3 roky

Dobrý den . Proč se stále řeší řidiči aut a nikdo neřeší to že cyklisti se na kole chovají jako hovada a žádné předpisy jim nic neříkají. A je jedno jestli dotyčný má řidičák nebo ho nemá

9
Před 3 roky

1,5 m stačí naprosto.Jenže velká většina cyklistů neumí jezdit!!! Jsem také cyklista a stačí mi půl metru.

3
Před 3 roky

Všechny cyklisty kteří jedou po silnici a nedodržují nic,mám v paži a nerespektuji je!!!To jsou obyčejní blbci,kteří si myslí,že jim to všechno patří!!!

4
Před 3 roky
Ivan Ondovčin

Předpokládám že Ty všechno dodržuješ

Před 3 roky

Jak dlouho bude světu vládnout Kocourkov? Většina se bude podřizovat menšině? Cyklisté by měli používat cyklostezky,ale ty nepoužívají.

4
Před 3 roky
Petr Szmek

O jakých cyklosteskách píšeš? Tam kde se pohybují matky s kočárky,bruslaři,chodci? Ty naše rádoby cyklostezky jsou vlastně chodníky s povolením vjezdu cyklistů

1
Před 3 roky

Kola na silnice proste nepatří nazdar. Blinkry můžou být má motorce ale na elektrokotel už ne . Už mě to unavuje tady ty debaty . Kdo chce kolo ať jede do přírody. Na silnice 1 třídy prostě nepatří

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA