Ale ale vy hloupoští motoristé vy nevíte, že řidič je bůh, je vševědoucí, všemocný a musí dělat zázraky. A chodec, cyklista to je též bůh no přec nedotknutelný. Takto myslí zákonodárci a různí takyodborníci na dopravu.
Největší problém je, že stát to podporuje. Cyklisté jsou anonymní a tedy skoro nepostižitelní. Jsem pro povinné označení kol SPZtkama.
A na co jsou zpětné zrcátka? Já jsem je na kole měl a byl jsem OK. Nikdy jsem sám sebe neohrozil při odbočování. Ti dnešní kolečkáři na to kašlou a odbočí si kdy chtějí bez ukázání. A to vjetí na přechod je pěkná hovadina. On mi tam vletí i když jsem metr před přechodem a já za to budu trpět? Řidič má předvídat nějakého hňupa?
Mám skvělí nápad, jak vyřešit dopravní situaci na silnici s cyklisty. Jelikož silnice u nás stojí za ho... samá díra, tak silnice bych nechal cyklistům, ať si ji užívají. A milovníci aut ať jezdí po poli. Tam je větší rovina.
Nejsmutnější je, že mnoho pumpiček jsou řidiči, kteří sotva sednou na kolo vypnou mozek. V případě, že jsou za volantem na cyklisty nadávají a na kole se poté chovají úplně stejně.
Co mám dělat,kdy cyklista jede opačným směrem a není místo abychom se míjeli v min.vzdalenosti cca 1,5 m,s automobily jsem ještě neměl problém,ale cyklista neuhne,teď babo ráď
1,5 m zase právnický paskvil ? odpovědnost je na řidičích,ale kolik to stálo peněz , toto vymyslet a je to asi k h......
Já bych jim nechal silnice celé. Proč jim dávat jen kousek.Vic jak polovina cyklistů má řidičák jen dělají že ne. Pořád jim něco vadí každý jim křivdi a utlacuje je.No tak ať mají všechno.
Zase. Cizí nezodpovědnost je moje zodpovědnost. Pokuty, trestné body a zákaz jízdy dokud si neudělají přezkoušení v autoškole.
Věřím,že většina řidičů je slušných a to bych očekával také od cyklistů.
Dobře napsané "VĚTŠINA ŘIDIČŮ" myslím že i VĚTŠINA CYKLIISTŮ je slušných
Všechno je to v lidech. Nic víc.!! Bohužel je spousta debilů ať na kole, v autě nebo na motorce. A většinou to odnesou normální lidé.