1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Všichni cyklisté, motocyklisté a koloběžkáři by měli mít POVINNĚ reflexní vesty!

15
Před 3 roky
Karel Rada

Rozumný duvod je jaky prosim?

13
Zobrazit dalších 10 reakcí
Před 3 roky

Já jen čekám, kdy zakáží autům jezdit. Třeba když svítí slunce , o víkendy, v době od 7-21hod. No vždyť bezpečnost cyklistů je nejdůležitější. Bohužel takhle je to u nás se vším, když spáchá někdo trestný čin pod vlivem, nebo drogami, tak se mu nic nestane, protože byl nepřítečný, když cyklista jede jak De-bil, tak se mu nic nestane, protože řidič měl předvídat.

31
Před 3 roky

Zajímavé - v článku je několikrár explicitně uvedeno, že já jako řidič automobilu jsem za cyklistu odpovědný, musím za něj přemýšlet a domýšlet si, která pravidla poruší (buď proto, že je nezná, a nebo proto, že je ignoruje).

Z toho mi vychází, že co cyklista, to nezodpovědný idiot.

Jsem nakloněn tomu se s tímto závěrem ztotožnit... 😄

14
Před 3 roky
petr švejnoch

já už to vyřešila, přestala jsem jezdit na kole na silnici v zájmu zdraví svého a zdraví řidičů, jezdím pouze po cyklostezce u nás děčín-ustí n.l.,cca 25 km v pohodě,D.

7
Před 3 roky

Ti blbci na cyklostezky a ti dobří můžou u na silnici 🤣

6
Před 3 roky

Už na toto téma bylo hodně napsáno a diskutováno. Bohužel sdělovací prostředky nadělaly více škody než užitku, když ubezpečovaly cyklisty, že řidiči aut musí dbát na bezpečnost cyklisty, ale cyklista nikoliv. Autor zmiňuje v článku, že cyklisti "na to kašlou" a dělají si na silnicích co se jim zlíbí. A navíc že 1,5 m odstup nestačí.... Nemyslím si, že by cyklisté měli být upřednostňováni na silnicích před ostatními účastníky provozu. Podle mě je to určitá diskriminace daleko početnější skupiny. Nehledě k tomu, že "vesnické tetky a strýcové" nemaji ani předepsané osvětlení, nenosí ani žádné ochranné prostředky (přilba může hodně zachránit, většina pádů z kola jde na hlavu). A to nemluvě o technickém stavu starých kol, které většinou starší používají. Dokonce ani nemusí znát zákon o provozu na pozemních komunikacích ani dopravní značky, nemusí ze znalosti skládat žádné zkoušky, nemusí mít žádné "osvědčení a nemusí mít ani "posvěcení" od lékaře, že je schopen řídit tento dopravní prostředek. I když už špatně vidí, tak nemusí nosit brýle... atd atd.... Kde to hergot sakra jsme ? A proč mám na sebe brát plnou odpovědnost za nezodpovědného cyklistu, který nedodržuje, nezná a na všechno kašle ? Vždyť oni vlastně porušují zákon, ale to nikdo neřeší a když upozorníte takového cyklistu na špatné chování na silnici, tak vás pošle kamsi a ještě se vám vysměje do ksichtu. Není na čase, aby se něco změnilo ?

20
Před 3 roky

Často jezdí jako pitomci vedle sebe, blokují, dělají naschvály, nevyužívají stezky tam, kde je to možné, porušují předpisy, jezdí na červenou, po chodnících, zničehonic vjedou před auto na přechod aniž by sesedli, nejsou pojištění, chovají se jakoby nebyli za nic zodpovědní a přitom je to bude bolet nejvíc, pokud se něco stane....ale dbát na jejich bezpečí mají řidiči.

69
Před 3 roky
Mejla Hlavsa

bla bla bla, napiš rovnou, jsem řidič na baterky, neumím předjet cyklistu,

faktem je to že za 90% kolizí můžou auta na cyklisti!!!

16
Před 3 roky

Jak na silnici vyjít s cyklisty.

S těmi slušnými to je vcelku jednoduché. Bohužel si pamatuji spíš ty neslušné.

14
Před 3 roky

Aď jezdí po kraji a je to ok.Že je silnice na kraji rozbytá to je holt jeho problém.Jako dneska malém po prostředku řiditka držel jednou rukou a telefonoval .

2
Milan Frisch

Kraj silnice je rozbitý od náklaďáku.

1
Před 3 roky

Důležitý je ten VZÁJEMNÝ respekt. Tedy nikoli, že by pouze řidič měl respektovat všechny rozmary cyklistů, ale že by i cyklisté měli respektovat to, že se doprava na silnici řídí nějakými pravidly a podle nich se chovat.

PS

Přilba měla být u cyklistů povinná už dávno. Je to spolu s udržením rovnováhy naprosté minimum, co může cyklista pro svou bezpečnost udělat.

3
Před 3 roky
Zdeněk Strnad

S povinnou přilbou nemám problém. Bez přilby nejezdím. Už jsem si na ni tak zvykl, že když zapomenu, po pár metrech si uvědomím, že mi na hlavě něco chybí a vracím se pro ni.

2
Před 3 roky

1,5metru odstup je blbost. Tento zákon nám byl čert dlužen. Řidič má jezdit tak, aby cyklistu nehrozil a dál bych to nespecifikoval. Kdysi mi cyklista spadl pod auto a já ho nabral nárazníkem. Nic vážného se mu nestalo, až na to, že se díky své opilosti nedokázal ani podrobit dechové zkoušce. Schytal to hned dvakrát. Jednou od správního orgánu a podruhé doma od manželky.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA