Ať táhnout na cyklostezky. Zrušit povinnost ji využít byla pěkná kravina. A zbytek pěkně podle pravidel silničního provozu. A začít dávat flastry. Jezdí tak, že bych nejraději otevřel dveře u spolujezdce... Čest výjimkám...
Ideálně ať si pumpičkáři platí havarijní pojištění 😄
Až se začnou cyklisté na silnicích chovat tak ,jak by měli, klidně jim vyhovím a neohrozím je. Pokud však potkám hlupáky, kteří ve skupinkách jezdí uprostřed pruhu, kličkují po silnici, nejsou schopni mit na kolech předepsanou výbavu včetně světel, neoblečou si cokolli, v čem budou lépe vidět.... Ono by se toho našlo jistě více a to nemluvím o cyklostezkách, kde by si jistě zajezdili bezpečněji, pak se i já vůči nim budu chovat v provozu ohleduplně. Denně sedím za volantem a bohužel, potkávám více těch, které bych za jejich chování zasunul do příkopu, aby pochopili, jak se na silnici mají chovat...
Milej pane, jsem pumpičkář a i řidič.
V týdnu každý den jezdím autem a rozhodně nemohu říct,
že by řidiči aut na tom s vyhláškou mnohem lépe , než pumpičkáři.
Ano , taky kolikrát rostu, co dokážou vytvořit za situaci a naprosto i nesouhlasím s tím, že kolaři můžou někde jezdit v jednosměrce v protispěru , ale řidiči jsou dnes taková hovádka ,
že všude musí být nadutě první , vyhlášku neřeší a respekt k druhému řidiči už taky neexistuje.
Je to jen další slepej boj proti kolařům a každý by si měl sáhnout sám, do své sobecké a nic nerespektující duše. Problémy dělají obě skupiny !!!
Lodní, letecká i železniční doprava je nastavená tak že větší a těžší který je logicky hůř manévrovatelný, brzditelný a jeho opětovné uvedení do cestovní rychlosti je velmi nákladné na energii má výhody. Jen v silniční dopravě se musíte s desítky tun těžkým kamionem snažit složitě předjet někoho kdo se sotva motá na kole po silnici.
Vážení cyklisté, ačkoliv máte právo vjet v ranní špičce na úzkou cestu plnou kamionů, střihněte si to prosím ve vlastním zájmu jinudy. Pamatujte též na osvětlení a reflexní prvky.
A cyklisté na menších městech a vesnicích - tlačte na představitele své obce, aby budovali více cyklostezek, kde nebudete tolik ohroženi od ostatních účastníků silničního provozu. Viděl jsem to v mnoha zemích Evropy, dokonce i v Polsku přibývá rapidně cyklostezek podél silnic, takže to jde když je vůle.
Jedu po jednoproudém , malém kruháči.Chci odbočit z kruháče, ale ouha, vedle mně svorně jede cyklista co odbočit nechce.Blinkr,ťuknutí po klaksonu a on mi ukezuje ,že jsem debil.Pohoda. Cesta vesnicí,cyklista přede mnou a kanál.Klasika . Cyklista udělá kličku a najednou je uprostřed silnice .Objíždět ho zrovna v okamžiku ,kdy se vyhýbá kanálu a na provoz nehledí, je po něm a já jdu bručet.Sám jsem pumpička,ale i jako řidič auta se snažím na cestě zbytečně nedělat binec.Kola by měla mít taky nějakou Spz(pro případ sporu) a cyklista odpovědnost. Jen sednout na kolo a šlapat do pedálu nestačí.
Nemusí spz, stačilo by nějaké přezkoušení a osvědčení ze znalosti provozu, bez toho bych je nepustil na silnice. A zavedl bych povinné svícení i cyklistů. Nejzranitelnější účastník provozu a je nejmíň vidět. Když musí svítit všichni, proč ne cyklisti? Stále platí poučka, že ve dne svítím ne proto, abych viděl, ale abych byl viděn
Zajímal by mne postup, jak zachovat chladnou hlavu a nevyskočit z kůže, když vám do cesty v vedlejší, nebo ještě lépe z vyústění polňačky, označené červenými sloupky, vjede cyklista, kterej vás jedním šmahem stihne ještě poslat do zádele, nebo hned vedle. Jsou situace, kdy je jasně vidět, že brzdit budu opět já, ale jsou situace a těch je víc, které prostě odhadnout nejde.
S cyklisty není třeba vycházet, musí si uvědomit že jsou to na silnici oni ten slabší článek v potravním řetězci. Až budou muset cyklisté skládat stejné zkoušky z řidičských dovedností jako každý řidič motorového vozidla aby mohl na veřejné komunikace vyjet, tak nebude třeba se jimi nějak zvlášť zabívat, sami budou vědět jak se chovat, od nás ostatních se očekává jen určitá tolerance a ohleduplnost.
Jako ostatním účastníků silničního provozu by bylo správné, aby odpovědné ministerstvo projednalo několik návrhů v zákoně o provozu na pozemních komunikacích, navrhuji: 1) Řidič kola musí absolvovat jakousi omezenou autoškolu (cykloškolu), na jejímž konci musí složit zkoušky v příslušném rozsahu a bude mu vydát "průkaz cyklisty". 2) Měli by být stanoveny i kategorie kol, když např. moderní elektrokolo dosáhne bez problémů rychlosti i vyšší než 50 km/h. 3) Technický stav a vybavení kola musí odpovídat požadavkům zákona, kolo by mělo být servisováno v nějakých intervalech v cykloservisu, který by vydal zprávu o stavu způsobilosti (alternativa "techníčáku" 4) Cyklisti by měli povinně oblékat předepsané ochranné pomůcky a vybavení 5) Cyklisté nad 60-let by měli pravidelně absolvovat lékařskou prohlídku tak jako řidiči aut a ostatních motorových vozidel, lékař by vystavil osvědčení o způsobilosti řídit kolo na komunikacích. Současně by měl zákon pamatovat i na nějakou formu "povinného ručení", pokud cyklista způsobí škodu ostatním účastníkům provozu. Také by se mělo pamatovat na sazebník pokut za porušení jednotlivých povinných ustanovení pro cyklisty. A policie je tady od toho, aby na všechno dohlédla. Je mi houby platné, když mi cyklista nečekaně vlítne pod kola, i když v tom budu nevinně a soud mě osvobodí, tak nechci mít do smrti před očima toho cyklistu, jak se mi válí po kapotě a slyšet tu ránu nárazu. To je můj názor, pokud se máme shodnout, že pravidla na komunikacích mají platit pro každého. To platí např. i pro jezdce na koni, povozu taženém koněm, malotraktoru atd.
Ještě bych dala za 6/ zákaz ježdění na kole,listopad-březen🙈😃Tak jak jezdí v zimě v námraze,chumelenice a ještě bez světel to je absolutně úžasné 👍🙈🤣
Článek jsem jen přelétl, ale zkráceně: cyklista je pánbůh a může všechno a řidič si k němu nesmí dovolit nic, ani když je v právu resp. má přednost. Všechny cyklisty, kteří chtějí jezdit po silnici povinně přezkoušet a vydat nějaké osvědčení, že znají alespoň základní předpisy. A hlavně už konečně udělat nějakou akci na kontrolu cyklistů, pořád se kontrolují jen auta, ale cyklisti si většinou dělají co chtějí a prochází jim to - stopky, přednosti, jízdy na červenou apod.
Ne, stačilo by při plánování měst (resp. rekonstrukcí) trochu přemýšlet a konečně pochopit, že lidé na kolech zde mají plnohodnotné místo. A ne jim na širokou silnici nakreslit na kraj jakési směšné značky, na kterých potom kdejaký trouba v autě zaparkuje, protože je to přece široká cesta...
Tak zase článek jak se má chovat řidič. Před časem jak se má chovat řidič ohledně motorkářů a teď jak se má chovat řidič ohledně cyklistů a čekám že bude osvěta jak se mají řídící chovat k chodcům. Co takhle místo neustále osvěty řidičů tak psát osvětu pro tyhle skupiny aby konečně aspoň nějaká část z nich měla možnost se něco dozvědět když mezi nimi se dá předpokládat část lidí ktera neni držitelem nějakého řidičského oprávnění ani z dob krále klacka
Je s podivem, že na motoristickém webu vychází články o tom, jak se má chovat řidič, když by bylo potřeba vzdělávat cyklisty.
Jo, a příště by se sem hodil i článek o tom, jak se mají chovat pejskaři.
A až bude okurková sezóna, klidně sem dejte článek o zavařování okurek 😄