A nestálo by za úvahu doplnit do článku i nějaké typické ceny? Ona informace o slevě, aniž bych věděl kolik to přesně stálo před slevou a kolik bude stát po slevě, to je takové trochu polovičaté...
To by se autor prozradil, že to nejsou slevy
Pořád nic moc...
Mitsubishi Colt hybrid, v plné palbě (včetně 17ek kol, vyhřívaný volant, kožený volant i řadicí páka, bezklíč., polokožený interiér, zatmavená zadní okna, parkovací kamera, kontrola mrtvého úhlu, automaticky sklápěcí zrcátka, bezdrátové nabíjení mobilu a CarPlay, AAuto), 105 kW (0-100 za 9,3 s), spotřeba 4,2 litru a to vše za 570 000 Kč.
Honda Jazz v základu - takže chybí úplně všechno, co jsem napsal u Coltu, kola jen 15ky, o 15 kW méně, 0-100 o 0,1 s horší, spotřeba horší o 0,3 litru a cena? Cena 610 000 Kč, no nekup to za ty prachy 😄.
ano , máte pravdu , Renault Colt v plné palbě ( Intense+ ) cena 594960 a Jazz 610000, osobně ( jen můj názor , nikomu ho nenutím) jdu do Japonce a vím proč :-)
Lidi ještě počkejte, automobilky jdou na kolena. Pracuji v automotive, prodeje prudce klesají, budou brutální výprodeje aby měli vůbec nějaké cash flow... Teď se doprodaly auta rezervované za dob Covidu, nové objednávky téměř nejsou. Dodavatelský řetězec už tuší 😉
Vy tam děláte vrátného anebo v kuchyni a řešíte "prodej" švestkových knedlíků. Prodeje 2024 oproti 2023 rezhodně prudce neklesají a auta rezervovaná za dob Covidu se prodala okamžitě, protože nebylo co prodávat kvůli nedostatku komponentů.
Pořád je to drahé jak prase.. a ceny radši neuvedli..
No on kdyby pan redaktor nebyl pohodlnej a doplnil o jaké ceny se po slevě jedná tak to víme ;-)
Jsou to moc pěkné auta teď. Hrv ,CRV , kdo ví jak se s tím jezdí. Jednou jsem měl Outlander a to nebylo úplně super. Před tím Santa Fe to bylo skvělé auto v té době. A teď kodiaq a ten je fajn. Nějak mi ty japonské auta neseděly, nebo co teda to Mitsubishi, ale mnoho lidí o nich psalo moc pěkně.
Všichni zlevňují nová auta, jsou drahá a lidi na ně nemají.
Přichází automobilová krize. Bude velká nezaměstnanost.
Sice hezké, ale mě spíš než slevy, zajímají ceny.
Toyota umí dát ale 30 až 35% např na Camry, Corollu.
To je sice hezké, že vám Toyota dá zajímavou slevu, ale zaplatíte to na servisu. Zatímco hybridní Honda CRV má servisní kontroly po 2 letech za ceny kolem 5-6 tisíc, tak hybridní Toyoty co 1 rok za 10 tisíc a víc...
Počkám ještě chvilku. Až to zlevní o milion, tak o tom začnu uvažovat.
V dubnu jsem pořídil crv hybrid v plné výbavě po slevě za 980 bez DPH...
Nasadej cenu pak zlevnej a vlastně stojí normálně jako stala před zlevněním.nikdo ní zadarmo nedá.